به گزارش هزاره سوم به نقل از فارس، کامران باقری لنکرانی شنبهشب در جشن بزرگ دهه انقلاب که به همت شورای هماهنگی اصول گرایان استان قم در مسجد اهل بیت(ع) برگزار شد، اظهار داشت: امروز با استفاده از دانش مدرن به سمت حل مشکلات کشور رفتهایم.
وی افزود: با وجود اینکه کشورهای خارجی مسیرهای حمایتی خود از ما را بستند، اما با حس خودباوری به پیشرفتهای بسیاری دست یافتیم.
عضو کابینه دولت نهم با بیان اینکه دشمنان از هر فرصتی برای ضربه زدن به نظام اسلامی استفاده میکنند گفت: این خیالی بیش نبوده که دشمن را میتوان بر سر مهر آورد؛ با وجود حسن نیت جمهوری اسلامی آمریکا زیاده خواهیهای خود را کم نکرده و همچنان بحث از گزینه نظامی به میان میآورد.
باقری لنکرانی ادامه داد: آمریکا در بحث حقوق بشر دارای کارنامهای دوگانه است و نشان داده است که همواره خوی استکباری دارد.
وی با بیان اینکه دشمنشناسی یکی از ارکان سیاست است عنوان داشت: کسی که دشمن خود را دوست تلقی کند به نتیجه نمیرسد؛ حرف ما این نیست که در جهان امروز حضور فعال دیپلماتیک نداشته باشیم و از مواضع کشورمان مدبرانه دفاع نکنیم.
باقری لنکرانی با تأکید بر اینکه باید بدانیم با چه کسی مذاکره میکنیم خاطرنشان کرد: دشمنی طرف ماست که به دنبال نابودی کیان نظام اسلامی است به همین دلیل نباید بر قول او حساب کرد و او را دوست پنداشت؛ مسیر پیشرفت کشور ما از 550 میلیون دلاری که پس از فشارهای فراوان قرار است به حساب بانک مرکزی ریخته شود نمیگذرد.
وزیر سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: 1+5 به عنوان نماینده تمام قدرتها در مقابل جمهوری اسلامی قرار گرفته و دلیل این امر به دلیل اقتدار درونزاست؛ اگر آنها لحظهای احساس میکردند که ما توان دفاع از خود را نداریم به یقین بسیار بدتر از عراق و افغانستان به ما حمله میکردند.
وی با بیان اینکه دشمنان میدانند گزینه نظامی علیه ایران هزینههای فراوان و غیر قابل تحملی را به خودشان وارد میکند گفت: در بحث اقتصادی هم که فشارهای بینالمللی را شاهد هستیم به این دلیل است که آنطور که باید و شاید خود را مستحکم و مقتدر نکردهایم و در سالهای متمادی به نفت متکی بودهایم و امسال هم در بودجه، اقتصاد وابسته به نفت اصلاح چندانی پیدا نکرده است.
باقری لنکرانی با اشاره به ضرورت تغییر بودجه وابسته به نفت عنوان داشت: قدرتهای بزرگ دیگری غیر از 1+5 و نیز بازارهای متعددی وجود دارند و اگر در مسیر تعالی کشورمان به این جامعنگری نرسیم هر کس هم در مسئولیت قرار گیرد آسیبهای بخش اقتصاد را نمیتواند حل کند.
این فعال سیاسی، رفع مشکل اقتصادی ایران را در گرو تکیه بر اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: از مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم در حین رسیدگی به قانون بودجه نگاهشان این باشد که ریخت و پاشها و مخارج اضافه به حداقل برسد و شفافسازی داشته باشیم زیرا در بحث درآمدهای نفتی به این امر نیاز اساسی داریم و نباید بودجهای در کشور وجود داشته باشد که به حساب خزانه ملی واریز نشود.
وی ادامه داد: کشور ما به هیچ وجه به سرمایهگذاران صهیونیست نیازی ندارد؛ با دشمنی روبهرو هستیم که با اساس نظام اسلامی مشکل دارد و ما را رقیب عقیدتی خود میداند بنابراین نباید انتظار داشته باشیم تعامل سازنده با ما داشته باشد.
باقری لنکرانی با بیان اینکه در آستانه سی و ششمین سالروز پیروزی انقلاب هستیم گفت: اگر شاهد بالندگی نظام و انقلاب هستیم و میبینیم که انقلاب ما بر خلاف سایر انقلابها که به اضمحلال کشیده شدند، کماکان با نشاط و اثرگذار بر جهان و الهام بخش برای همگان به حیات خود ادامه میدهد و خار چشم غاصبان صهیونیست شده، مرهون مبتنی بودن بر ارزشهای دینی است.
وزیر بهداشت دولت نهم افزود: اگر مشکلی در بخش اقتصادی داشتهایم به دلیل وجود سیاست اقتصاد غیر مقاومتی بوده است؛ دشمنان دریافتهاند هرگونه تهدیدی به ضرر آنها تمام میشود بنابراین در حوزه اقتصاد نیز باید به جایگاهی برسیم که تهدیدات آنها تاثیرگذار نباشد بلکه ما بتوانیم بر روی آنها اثراتی داشته باشیم و اقتصادمان آنقدر قوی باشد که هر گاه بخواهیم شیر نفت را ببندیم و اینها شدنی است به شرطی که این جهتگیری در سیاستهای ما به صورت غالب در آید و توجه به اقتصاد مقاومتی در اولویت باشد.
وی با بیان اینکه از آزاد شدن بخشی از درآمدهای کشور خوشحال هستیم و به تیم مذاکرهکننده تبریک میگوییم گفت: با این حال اتفاق بزرگی با آزاد شدن 550 میلیون دلار رخ نمیدهد؛ باید بدانیم با دشمنی روبه رو هستیم که هیچ اعتمادی نمیتوان به او کرد؛ مسیر حرکت ما باید توسط خودمان تعیین شود.
باقری لنکرانی با اشاره به ادعای غربیها مبنی بر تعیین نیویورک به عنوان محل بعدی مذاکرات خاطرنشان کرد: این امر نشاندهنده پر رویی آنهاست هرچند سیاستمداران ما هم جواب مناسبی به آنها دادند.
عضو کابینه دولت نهم بیان داشت: غربیها در چند ماهه اخیر باید متوجه شده باشند که هرچند سلایق و ادبیات دیپلماسی خارجی در کشور ما متفاوت باشند، اما ملت ما هیچ گاه زیر بار ظلم نمیرود و منافع ملی را با چیزی عوض نمیکند که موجب سرشکستگی شود.
باقری لنکرانی اضافه کرد: در جهان پرآشوبی زندگی میکنیم و جمهوری اسلامی هم در این میان مورد طمع نظام استکباری واقع شده و آنها از هیچ نقشهای برای سرکوبی جمهوری اسلامی دریغ نکردهاند؛ فتنه 88 در همین راستا بود؛ هر چند برخی پس از چهار سال هنوز تحلیل دقیقی از این مسئله ندارند، اما ما نمیخواهیم بازهم شاهد چنین حوادثی باشیم که برخی دستنشاندههای داخلی و افراد جاهل در راستای نقشههای دشمنان حرکت کنند.
وی افزود: مشارکت 87 درصدی در کمتر انتخاباتی طی 100 سال گذشته در دنیا رخ داده است، اما دشمنان سعی کردند این پیروزی را به چالشی جدی برای نظام اسلامی تبدیل کنند.
وزیر سابق بهداشت با بیان اینکه از قوه قضائیه میخواهیم نسبت به محاکمه علنی فتنهگران اقدام کند خاطرنشان کرد: این امر به این دلیل باید صورت بگیرد که تکلیف همه مسائل معلوم شود؛ شهدای فتنه از مظلومترین شهدای ما هستند، یکی از خاطرات تلخ من زمانی بود که شبی در دفتر کارم حضور داشتم و خبر دادند آمبولانسی که یک بسیجی را به سمت بیمارستان میبرد در محاصره گروهی از اراذل قرار گرفته و تا نیروی انتظامی حاضر شود آنها آن بسیجی را خارج کردند و آنقدر کتک زدند تا به شهادت رسید.
وی ادامه داد: برخی که میگویند از حق خود در فتنه 88 گذشتهاند، توضیح دهند که چه حقی داشتهاند؛ اینقدر با کلمات بازی نکنند و مواضع خود را به روشنی بیان کنند.
باقری لنکرانی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در سالروز 9 دی گفت: اینکه واقعیت 9 دی از زبان ایشان شنیده میشود افتخار بزرگی برای همه ماست.
وزیر بهداشت دولت نهم با بیان اینکه سلایق گوناگون در نظام هیچ یک حرکتهای براندازانه را تحمل نمیکنند خاطرنشان کرد: اصول ثابت است و برخی گمان نکنند که فضا تغییر یافته است.
وی عنوان داشت: آمد و شد دولتها فرصت اعمال نوآوری و نشاط در قالب جهتگیری نظام اسلامی است؛ هر دولتی کارنامهای خواهد داشت که دارای نقاط قوت و ضعف است، اما تجربه نشان داده است که در طول 35 سال گذشته حرکتی بالنده و رو به جلو داشتهایم هرچند میشد جلوی برخی فرصتسوزیها را گرفت.
باقری لنکرانی گفت: نقد صرف گذشته به جای آوردن ایدهها و طرحهای جدید در هنگام پذیرفتن مسئولیت کار اشتباهی است و هر کس این اقدام را انجام داده کار خوبی نکرده است؛ باید تلاش کنیم با تکیه بر تجربههای گذشته و ارائه طرحهای نو حرکت رو به جلو را ارائه دهیم و فضای همدلی را حفظ کنیم و این همدلی حول یک محور واحد تحقق مییابد؛ محور وحدت ما ولایت فقیه است.
این فعال سیاسی با بیان اینکه دولت یازدهم باید از نظرات منتقدان بیشتر استفاده کند تصریح کرد: برخی انتقادها مشکلاتی را نشان میدهند و میتوانند راهگشا باشند.
وی با اشاره به تأکیدات رهبری مبنی بر افزایش ظرفیت نقدپذیری، عنوان داشت: ایشان فرمودند که از نقدهای غیر منصفانه هم استفاده کنید، چراکه نشان میدهد که مشکلی وجود داشته است.
باقری لنکرانی با بیان اینکه نباید فضایی به وجود بیاید که نقادی پرهزینه شود گفت: بالندگی در فضای همدلی و نقد منصفانه امکانپذیرتر خواهد بود؛ آنچه امروز داریم به برکت تلاشهای امام راحل، جانفشانیهای شهدا، جانبازان و ایثارگران به دست آمده و باید در راستای حفظ آنها بکوشیم.
وزیر سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه با اشاره به توافقنامه ژنو بیان داشت: اگر با سرمایه انصاف نسبت به وقایع روبهرو شویم اشتباهاتمان به حداقل میرسد؛ توافقنامه ژنو محل گفتوگو و مذاکرات است و مسئولان مراقبتهای لازم را خواهند داشت هرچند برخی انتقادات از سوی افراد مختلف به آن وارد شده است.
وی در پایان یادآور شد: اینگونه نیست که تصور کنیم برخی کشور را فروختهاند و آمدهاند؛ تیم مذاکرهکننده ما نیز مراقب منافع کشور هستند، اما دشمنان هم نشان دادهاند که بیشترین فشار را به ایران وارد کنند.