پایگاه خبری نامه نیوز
کد خبر: 1283
حداد عادل در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه:
کاش همانقدر که برای آزادی آن دو نفر دل می‌سوزاندید، برای استقلال کشور نگران بودید

به گزارش هزاره سوم  نماینده مردم تهران با بیان اینکه ملت ایران استقلال خود را با هیچ چیز معامله و معاوضه نخواهد کرد، بیان داشت: همانگونه که رهبری فرموده‌اند، ما به تیم مذاکره کننده خودمان اعتماد داریم و به آمریکایی‌ها خوشبین نیستیم، اظهارنظر و نقدهایی هم که از سوی نمایندگان مجلس و دیگران در خارج از مجلس می‌شود، همه از سر دلسوزی و مسئولیت و حساسیت نسبت به انقلاب است.

به گزارش رجانیوز، غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مجلس نهم در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه با عرض تبریک به مناسبت دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهارداشت: 35 سال از پیروزی انقلاب اسلامی سپری شده است که باید خدا را به برکت پیروزی انقلاب اسلامی شکر کنیم.

وی افزود: خدا را شکر می‌کنیم که 35 سال به ما توفیق خدمت‌‌گزاری و پاسداری از این انقلاب و پیروی از امام راحل و مقام معظم رهبری در مسیر اسلام و قرآن را عنایت کرده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با گرامیداشت یاد امام(ره) و شهدا و یاد همه کسانی که با نثار جان و مال خود و مجاهدت در راه خدا به پیروزی این انقلاب مدد رساندند، گفت: دهه فجر فرصتی است برای جشن انقلاب، برای شادی و شکرگزاری و جشن پیروزی در مسیر اهداف انقلاب، دهه فجر فرصتی است برای یادآوری دوران سخت و تاریک ستم‌شاهی و برای تشریح انواع وابستگی‌ها و عقب ماندگی‌های ملت ایران در دوران قبل از انقلاب.
حداد عادل با بیان اینکه دهه فجر فرصتی برای یادآوری معجزه انقلاب، عظمت آن و تشریح حماسه بزرگ ملت ایران در انقلاب اسلامی است، ادامه داد: دهه فجر فرصتی است برای ارزیابی راهی که تاکنون طی کرده‌ایم، 35 سال از پیروزی انقلاب گذشته است، این زمان زمان مناسبی برای ارزیابی است. فرصتی است برای بیان موفقیت‌ها و تاثیری که انقلاب اسلامی در داخل و خارج از ایران گذاشته است.

نماینده مردم تهران در مجلس نهم تصریح کرد: دهه فجر فرصتی است برای توجه به رویش‌ها و ریزش‌های انقلاب و علت‌یابی رویش‌ها و رویش‌ها و فرصتی است برای نقد انواع رفتارها. دهه فجر فرصتی است برای انتقال تجربه موفق انقلاب در پیروزی انقلاب به نسل‌های آینده، فرصتی است برای استمرار انقلاب در تاریخ آینده از طریق آشنا کردن نسل جوان با حقایق انقلاب و دهه فجر فرصتی است برای تجدید عهد ملت ایران برای پیمودن راه آینده انقلاب.
وی با بیان اینکه مردم عزیز ما به یاد دارند که اولین شعار ملت ایران شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بود، تصریح کرد: ملت ایران در شهریور ۵۷ که تظاهرات میلیونی خود را آغاز کرد، اولین شعارش شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بود، اولین کلمه اولین شعار ما استقلال بود و بنده می‌خواهم صحبت امروز خود را حول محور استقلال سامان دهم.  
 
حدادعادل با اشاره به اهمیت استقلال اظهار داشت: کشوری که استقلال نداشته باشد هیچ چیز ندارد، اگر کشوری، ملتی، ذخایر طبیعی، سرزمینی وسیع، نفت و مردمی باهوش و با استعداد داشته باشد اما استقلال نداشته باشد، همه این‌ها ضایع می‌شود.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه استقلال شرط لازم استفاده از همه امکانات و مواهب طبیعی و انسانی هر ملت است، اظهار داشت: ایران عزیز ما قبل از انقلاب استقلال نداشت، اگرچه به ظاهر ایران هیچگاه مستعمره نشد، اما نفوذ و تسلط بیگانگان به اندازه‌ای بود که استقلال ایران تا حدود زیادی عملا از دست رفته بود.  
 
وی ادامه داد: یک نمونه برای اثبات عدم استقلال حقیقی ایران این بود که حکومت پهلوی را استعمارگران به وجود آورده بودند، رضاخان را انگلیسی‌ها بر سر کار آورده بودند و پسرش را هم انگلیسی‌ها به جای او نشاندند، در کودتای ننگین ۲۸ مرداد انگلیسی‌ها جای خودشان را با آمریکایی‌ها عوض کردند و آمریکایی‌ها پشتیبان آن حکومت بودند.  
 
این نماینده مجلس نهم تصریح کرد: حکومت رضاخانی و سلسله منحوس پهلوی برخاسته از بطن مردم نبود، بلکه با کودتا و توطئه انگلیسی روی کار آمده بود و با توطئه و کودتای آمریکایی ادامه یافته بود.  
 
حدادعادل با طرح این سوال که آیا برای اینکه یک ملتی فریاد استقلال سر بدهد این حقیقت کافی نیست که حاکمان اصلی آن کشور دست نشانده بیگانگان باشد، ادامه داد: فرصت نیست به همه شواهد دخالت بیگانگان در سرنوشت ملت ایران بپردازم، اما یک نمونه که خود آن‌ها در کتابهایی که نوشتند به آن اقرار می‌کنند، این است که فهرست نمایندگان مجلس از سفارتخانه‌ها بیرون می‌آمده، خود شاه قبل از انقلاب اقرار می‌کرد که فهرست نمایندگان از سفارتخانه‌ها می‌آمد.  
 
وی با بیان اینکه درمیان وزرا نمایندگان مجلس و سناتور‌ها فراوان بودند کسانی که در خدمت بیگانه بودند، اظهار داشت: براین اساس می‌بایست استفاده از کشاورزی، صنعت و معدن باید در چارچوب‌های استعماری می‌بود و عزل و نصب فرماندهان نظامی باید با موافقت آمریکایی‌ها انجام می‌شد، در ارتش ما، در همین ارتشی که بعد از انقلاب، سرافراز از انقلاب دفاع کرد و در ارتشی که دلاوران نیروی هوایی آن در انقلاب نقش خود را ایفا کردند، یک سرلشکر اجازه نداشت یک دستگاهی را باز و تعمیر کند، اما یک گروهبان آمریکایی بر او حکومت می‌کرد.  
 
حدادعادل با بیان اینکه وجود این واقعیت‌ها بود که ملت ایران فریاد استقلال سردادند، گفت: امام آمد تا ایران مستقل شود، امام مدافع بزرگ استقلال بود، امام نه تنها به عنوان یک ایرانی غیرتمند خواهان استقلال این کشور بود، بلکه به عنوان یک مسلمان به عنوان یک عالم دین و به عنوان یک فقیه آشنا با قرآن و معارف اسلامی استقلال ایران را به عنوان یک سرزمین اسلامی طالب بود.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه امام درس استقلال، ایران را از قرآن و اسلام گرفته بود، ادامه داد: پافشاری بر سر استقلال کشور اسلامی یک آموزه توحیدی است، توحید که ما را به پرستش خدا دعوت می‌کند از کرنش در برابر دشمنان خدا باز می‌دارد، توحید که ما را به یاری خواستن از خدا دعوت می‌کند، ما را از یاری خواستن از دشمنان خدا منع می‌کند، توحید است که به ما می‌گوید امید به خدا ببندید نه به بیگانگان، از خدا بترسید نه از بیگانگان، با خدا دوستی کنید، نه با دشمنان خدا، این‌ها ریشه‌های انگیزه امام و ملت ایران برای حرکت در راه استقلال طلبی بود.
وی ادامه داد: این قرآن است که می‌فرماید؛ «خداوند هیچ راهی برای تسلط کافران بر مومنان نخواسته است». خدا راضی نیست که مومنان زیر دست کافران باشند، این آموزه قرآنی است، امیرالمومنین علی (ع) نیز می‌فرماید؛ «بنده دیگری مباش که خدا تو را آزاد آفریده است»، اما با این تعالیم اسلامی، پیشوا و رهبر یک ملتی شد که خواهان استقلال بودند.  
 
نماینده مردم تهران با بیان اینکه استقلال به معنی نفی وابستگی است، تصریح کرد: اما وابستگی ملت ایران قبل از انقلاب فقط وابستگی سیاسی نبود، انواع وابستگی‌ها مانند غل و زنجیری بر دست و پای این ملت پیچیده بود، وابستگی اقتصادی، علمی، نظامی و از همه بد‌تر وابستگی اعتقادی، فکری، فرهنگی، اخلاقی و ارزشی بیداد می‌کرد، امام برای نفی همه این وابستگی‌ها قیام کرد.  
 
حداد عادل با بیان اینکه مردم ایران امام را می‌شناختند و امام را مردی از جنس خود می‌دانستند، گفت: مردم ایران امام را با ایمان، صادق، با اخلاص و شجاع می‌دانستند، فقیهی عارف، مرجعی عالم، عالمی ربانی که شجاعانه خود را به خطر انداخته و برای نجات این کشور فریاد انقلاب سرداده، مردم با ایمان به امام و عشق به امام پشت سر او راه افتادند و از نهضت او حمایت کردند، جانفشانی کردند در راه پیروزی این نهضت، جوان‌هایی که امام و ۱۵ خرداد ۴۲ را ندیده بودند و به یاد نداشتند، به میدان‌های خوف و خطر آمدند، سینه ستبر کردند و به شهادت رسیدند.  
 
وی در ادامه با اشاره به وحدت کلمه ملت ایران ادامه داد: سراسر ایران زمین در ۱۲ بهمن برای استقبال از امام آغوش باز کرد و مردم یکدل و یک سخن و یکپارچه پشت سر امام حرکت کردند و از آن رهبر باایمان با بصیرت خود اطاعت کردند.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مراد امام و ملت ایران از استقلال فقط سرنگونی شاه نبود، بلکه سرنگونی طاغوت قدم اول بود، گفت: امام نمی‌خواست که فقط حکومت پهلوی سرنگون شود، در کنار این «لا الا» یک «الا الله» روشن در نظر امام وجود داشت، امام سرنگونی حکومت طاغوت و برپایی حکومت الله را در ایران می‌خواست.  
 
حداد عادل با بیان اینکه امام برای تاسیس حکومت دینی و اسلامی برنامه داشت، اظهار داشت: در نظر امام استقلال بدون داشتن یک نظریه اسلامی، کامل نمی‌شد، امام با درس ولایت فقیه و با نظریه ولایت فقیه هم برای حذف شاه برنامه داشت و هم برای برپایی حکومت اسلامی و دینی.  
 
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم با بیان اینکه فکر غلط و استعماری جدایی دین از سیاست، فکری بود که استعمارگران ده‌ها سال آن را در کشورهای اسلامی تبلیغ کرده بودند، تصریح کرد: امام آمد تا به جدایی دین از سیاست خاتمه دهد، امام آمد تا دین را منحصر به عبادت‌های شخصی و فردی ندانیم، امام آمد تا دین را آنچنان که در قرآن و سیره انبیاء و رسول اکرم (ص) دیده‌ایم معرفی کند، امام آمد تا اسلام را آنگونه که امیرالمومنین شناخته بود بشناساند، در یک کلمه امام آمد تا اسلام ناب محمدی را جانشین آن چیزی کند که اسلام نبود ولی می‌خواستند به نام اسلام معرفی کنند و امام آن را اسلام آمریکایی نامید، بگذریم از اینکه بعضی مقصود امام را از آن اسلام ناب نفهمیدند و این دعوای اسلام ناب و اسلام آمریکایی را وسیله‌ای برای کسب و کار جناحی و سیاسی کردند، بعضی بعضی را متهم کردند، اما سخن امام از اسلام ناب، اسلامی بود که در آنجایی برای جدایی دین از سیاست نیست، البته این یکی از خصوصیات اسلام ناب مورد نظر امام بود.  
 
وی ادامه داد: این استقلالی که ملت ایران در اولین شعار خود فریاد می‌کرد، این استقلالی که امام عزیز این همه بر سر آن پا می‌فشرد عین آزادی ملت ایران بود، چون یک زمان است که ما آزادی را فقط برای فرد تصور می‌کنیم اما یک زمان هست که آزادی را برای یک ملت می‌خواهیم، آزادی در مقیاس یک ملت یعنی استقلال آن ملت، ملتی که مستقل نیست معنایش این است که این ملت به عنوان یک ملت آزاد نیست، این ملت نمی‌تواند سرنوشت خود را تعیین کند، پس پافشاری امام بر استقلال در عین حال پافشاری بر آزادی بود، امام هم بر آزادی‌های مشروع در مقیاس فردی اصرار داشت و هم بر آزادی در مقیاس یک ملت که‌‌ همان استقلال است.  
 
حداد عادل با اظهار تاسف از اینکه برخی افراد آنقدر که درباره آزادی فردی دل می‌سوزانند درباره آزادی یک ملت که‌‌ همان استقلال ملت در برابر بیگانگان است دل نمی‌سوزانند، گفت: انقلاب با چنین شعار‌ها و آرمانهایی و با چنان رهبری به پیروزی رسید، ایران اسلامی برای همه ملت‌های اسلامی الگو شد، مایه امید شد، ایران اسلامی به موفقیت‌های بسیاری دست یافت، آن دشمنانی که در ایران نفوذ داشتند از ایران رانده شدند، ۵۰ هزار مستشار آمریکایی در ایران چه می‌کردند، با اراده ملت ایران با لطف خداوند بزرگ و با رهبری امام راحل آن بیگانگان همه از ایران رانده شدند و این برای ملت‌های مسلمان یک الگو شد.  
 
نماینده مردم تهران، ادامه داد: ایران اسلامی توانست با توکل به خدا با وحدت مردم و با اطاعت از رهبر خود دشواری‌های بزرگ را پشت سر گذارد.  
 
وی با اشاره به ۸ سال دفاع مقدس اظهار داشت: جنگ تحمیلی ۸ ساله برای نابودی این انقلاب طراحی شده بود، اما این مردم مومن، فداکار، بسیج وار، سپاه و ارتش را پشتیبانی و جنگ را اداره کرده، ۸ سال شهید و جانباز دادند، اما یک وجب از خاک این سرزمین اسلامی را به دشمن واگذار نکردند. این موفقیت بزرگی بود، موفقیتی بود که با همه خسارتی که داشت، منشاء انواع حرکت‌ها و برکت‌ها شد، چه در سالهای قبل و چه سالهای بعد از انقلاب، ایران امروز ایرانی است که در جهان اسلام به عنوان یک کشور پیشرو و پیشرفته شناخته می‌شود، ایرانی است که امروز ماهواره و موجود زنده به فضا می‌فرستد، ایرانی است که با تکیه بر استعداد جوانان دانشمند خود و آنهایی که در راه علم در این کشور به شهادت رسیدند، توانست به انرژی صلح آمیز هسته‌ای دست پیدا کند و ایرانی است که در همه رشته‌های علمی، فنی و مهندسی قدم در راه پیشرفت دارد.  
 
وی ادامه داد: سرعت رشد علمی کشور بنابر اقرار دیگران ۱۸ برابر شده است، جمعیت دانشجویی ما در دانشگاه‌ها از ۱۷۵ هزار نفر در سال ۵۷ به ۴. ۵ میلیون نفر رسیده است، جمعیت دانشجویی بیش از ۲۵ برابر شده، در حالیکه جمعیت کشور اندکی از دوبرابر بیشتر شده، این موفقیت‌ها و این وحدت و همت ملت ایران و استمرار انقلاب باعث شده تا دشمنان روز به روز خشمگین‌تر و عصبانی‌تر شوند و بر دشمنی خود بیافزایند. امروز شما شاهدید دشمنان انقلاب و ملت ایران می‌خواهند از این ملت بزرگ انتقام بگیرند و انشاءالله به فضل الهی هرگز موفق نخواهند شد.
حداد عادل تصریح کرد: مردم آگاه ما می‌دانند که دشمنان این انقلاب در همه ابعاد فرهنگی، فکری و اخلاقی نقشه و برنامه دارند، آن‌ها برای تباه کردن اخلاق جوانان این کشور برنامه‌های وسیع دارند، با استفاده از فناوری‌های نوین چه هجومی بر عرصه‌های اخلاقی این کشور می‌آورند، آن‌ها برای بی‌ایمان کردن جوانان چه برنامه‌هایی دارند، برنامه‌های سیاسی، خیالات نظامی و برنامه‌های اقتصادی دارند، همه این‌ها برای آن است که ایران برای جهان اسلام الگو نشود، آن‌ها می‌ترسند که ایران الگوی بیداری اسلامی در جهان شود، البته ایران شده است و بعد از این نیز انشاءالله الگو خواهد بود.  
 
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم، تحریم‌های اقتصادی را توطئه اخیر نظام استعماری خواند و گفت: براین اساس همه قوای خود را بکار بستند، موضوع انرژی هسته‌ای را بهانه کردند تا با تحریم این انقلاب را در فشار قرار دهند، امروز آمریکا با مشاهده عزم دولت برای احقاق حق ملت ایران و برای اثبات ظالمانه بودن تحریم‌ها در مذاکرات به طمع خام افتاده، تصور می‌کند اینکه دولت ایران و مقامات ایران با آن‌ها سر میز مذاکره می‌نشینند و حاضرند توافقنامه امضاء کننده و مذاکره کنند، این به این علت است که ملت ایران دچار ضعف شده یا راه خود را گم کرده است یا می‌خواهد دست از استقلال خود بکشد، این است که می‌گوییم رئیس جمهور آمریکا، وزیر خارجه آمریکا و خانمی که معاون وزیر خارجه آمریکاست، مرتب اینجا و آنجا برای ملت ایران شاخ و شانه می‌کشد و صحبت از این می‌کند که همه گزینه‌ها چنین و چنان است، اما ملت ایران می‌داند علت این حرف‌ها چیست.  
 
نماینده مردم تهران در مجلس نهم، تصریح کرد: این حرف‌ها نشانه ضعف ملت ایران نیست، در واقع نشانه ضعف خود آمریکایی‌هاست، آمریکایی‌ها در سالهای اخیر روز به روز دچار شکست‌های مفتضحانه بیشتر شده‌اند، در افغانستان به چه نتایجی رسیدند، در عراق حاصل آن همه دخالت و هزینه آن‌ها چه بود، در سوریه که این همه توطئه کردند چه بدست آوردند، در سایر کشورهای اسلامی ببینید آمریکایی‌ها چقدر هزینه کرده و چقدر فایده بردند، همه جا منفور شده و با شکست روبرو شدند.  
 
وی با بیان اینکه آن‌ها هم از نظر اقتصادی مشکل دارند و هم از نظر دیپلماسی و سیاست خارجی، گفت: حالا این مذاکره با ایران را یک وسیله‌ای کردند که در دنیا برای خود تبلیغ کنند که ما آقای دنیا هستیم، ایران را بر سر میز مذاکره نشاندیم، در حالیکه ایران هیچ وقت از مذاکره منطقی برای بیان واقعیت‌ها و احقاق حق خود از سر میز مذاکره کنار نرفته بود و امروز هم‌‌ همان نیت است، اما آن‌ها برای مصرف داخلی و جبران ناکامی‌های خود مرتبا شاخ و شانه می‌کشند.  
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه آمریکا باید بداند مذاکره کردن ایران از سر عجز نیست، تصریح کرد: مذاکره ایران به معنای فراموش کردن جنایت‌های آمریکا در ایران نیست، مذاکره کردن ایران به معنای این نیست که ملت ایران به آمریکا اعتماد کرده است و بالاخره نشستن با ۱+۵ بر سر میز مذاکره به معنی این نیست که ملت ایران اجازه بدهد دوباره آمریکایی‌ها به این کشور رسول الله بازگردند.  
 

حدادعادل با بیان اینکه ملت ایران استقلال خود را با هیچ چیز معامله و معاوضه نخواهد کرد، بیان داشت: همانگونه که رهبری فرموده‌اند، ما به تیم مذاکره کننده خودمان اعتماد داریم و به آمریکایی‌ها خوشبین نیستیم، اظهارنظر و نقدهایی هم که از سوی نمایندگان مجلس و دیگران در خارج از مجلس می‌شود، همه از سر دلسوزی و مسئولیت و حساسیت نسبت به انقلاب است.  
 
وی با بیان اینکه ملت ایران هم به آمریکا بدبین است و هم به هر جریان سیاسی و هم به هر کسی که بخواهد به آمریکا گرایش پیدا کند، گفت: هر جریان سیاسی که مورد حمایت آمریکایی‌ها و دشمنان انقلاب و ایران باشد، از نظر ملت ایران مردود و محکوم است.  
 
حدادعادل با تاکید بر اینکه ملت ایران این هوشیاری را از امام خود آموخته‌اند، اظهار داشت: امام فرمود؛ هر وقت دیدم دشمنان و خارجی‌ها به یک کاری اصرار دارند، من در نیت آن‌ها شک کردم و خلاف آن عمل کردم، ملت ایران این هوشیاری را در سال ۸۸ و در آن فتنه نشان داد، وقتی مردم دیدند که چگونه رژیم صهیونیستی، آمریکایی‌ها و غربی‌ها از آن فتنه حمایت می‌کنند، یکی از دلایل مردم در ۹ دی همین پشتیبانی خارجی‌ها بود.  
 
وی در ادامه با اشاره به تشییع جنازه یکی از شهدای فتنه ۸۸، گفت: شهید علیرضا ستاری از کسانی بود که در روز عاشورای ۸۸ مورد ضرب و شتم قرار گرفته و جانباز شده بود و ۴، ۵ سال درد و بیماری را تحمل کرد و امروز بر دست ملت ایران حزب الله تشییع شد، مردم این هوشیاری را نشان دادند و از این پس هم نشان خواهند داد.  
 
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم، با اشاره به یوم الله ۲۲ بهمن اظهار داشت: مردم با حضور باشکوه و حماسی خود در یوم الله ۲۲ بهمن و با وحدت کلمه پشت سر رهبری در وفاداری به آرمانهای امام یکبار دیگر عزم و اراده خود را برای پاسداری از استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی به همه جهانیان نشان خواهند داد.  


Page Generated in 0/0106 sec