پایگاه خبری نامه نیوز
کد خبر: 1485
پشت‌پرده افزایش فعالیت وهابیت درکشور
یکی از انتظاراتی که از دولت در این خصوص می رود این است که از پرداختن به مسائل قومیتی و بزرگ‌نمایی‌های بی مورد در این خصوص بپرهیزد و به جای مصاحبه های گسترده و صحبت های فراوان در این زمینه، از نفوذ گروه های تکفیری به بهانه های مختلف در کشور جلوگیری کند.

به گزارش هزاره سوم به نقل از دانا، در سال 78 و با روی کار آمدن دولت خاتمی رنگ و سوی بسیاری از شعار های کشور تغییر کرد؛ یکی از این شعار ها، شعار آزادی اقوام و اقلیت ها است که توسط رئیس دولت هفتم بیان شد.

 
با گسترش این شعار در این دوران، تحرکات زیادی در مرز ها آغاز شد؛ برخی با سوءاستفاده از این شعار ها به دنبال جدایی سرزمین های خود از کشور شدند و برای تشکیل مرز های مشترک اقداماتی را انجام دادند.
 
این گروه ها با نام تجزیه طلب ها در استان های مرزی فعالیت خود را آغاز کردند و هر کدام به  دنبال استقلال از ایران دست به اقدامات خرابکارانه ای در مرز ها می زدند.
 
از طرفی گروه های خلق نیز فعالیت های خود را افزایش دادند تا بتوانند در مرز ها با ایجاد نا امنی برای خود جذب نیرو داشته باشند.
 
در این میان نیز دشمنان اقدام به تأسیس شبکه‌ای به نام «احوازنا» کرده بودند و از این طریق مردم را جذب می‌کردند که شبکه انحرافی «احوازنا» در بعد مذهبی از طریق تبلیغات مسموم و در بعد سیاسی با آموزش بمب‌گذاری مردم را به شیوه‌های مختلف جذب می‌کرد.
 
فعالیت تجزیه طلب ها در آذربایجان و غائله پان ترک ها که موجبات تعرض پان ترک ها به جان، مال و ناموس مردم کشور را فراهم کرد هنوز از ذهن ما پاک نشده است.
 
اگرچه این گروه ها در هشت سال گذشته نتوانستند عملکردی از خود بر جای بگذارند و تقریباً در یک خواب زمستانی فرو رفته بودند؛ اخیراً دوباره فعالیت های خود را آغاز کرده اند.
 
آنچه که مهم است اظهارات علی یونسی به عنوان دستیار ویژه رئیس‌ جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی در این خصوص بی تأثیر نبوده است.
 
با جذب نیرو از سوی برخی از افراطیون در مرز ها و آموزش های این افراد در کشورهای افغانستان و پاکستان، تعداد وهابیون تکفیری در مرز ها به ویژه خوزستان زیاد شده است.
 
آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار کرد: ما در خوزستان با تهاجم شدید وهابیت روبه‌رو هستیم و در برنامه، دکترین مستکبران تهاجم وهابیت طراحی شده است.
 
وی با بیان اینکه روزانه با تهاجمات شدیدی مواجه هستیم اذعان کرد: مستکبران سعی در تزلزل کردن پایه‌های دینی مردم، ایجاد شبهه در اذهان و ایجاد بدبینی نسبت به حکومت را در مردم دارند.
 
با توجه به آنچه که گذشت یکی از انتظاراتی که از دولت در این خصوص می رود این است که از پرداختن به مسائل قومیتی و بزرگنمایی های بی مورد در این خصوص بپرهیزد و به جای مصاحبه های گسترده و صحبت های فراوان در این زمینه، از نفوذ گروه های تکفیری به بهانه های مختلف در کشور جلوگیری کند.

Page Generated in 0/0118 sec