1. طبع آن سرد و خشک است.
2. عدس دارای آلبومین، هیدارت کربن، چربی، مواد معدنی، آب و سلولز میباشد.
3. عدس دارای مواد معدنی چون پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم و آهن میباشد.
4. عدس دارای ویتامینهای C ، PP ، B2 ، B1 و A میباشد.
5. وجود پتاسیم در عدس باعث فعالیت زیاد کلیه میشود در نتیجه سموم بدن بهتر دفع میشود.
6. عدس باعث تقویت عضله قلب میگردد و در حفظ سلامتی آن مؤثر میگردد.
7. عدس باعث تقویت عضلات و رشد و نمو کودکان میشود.
8. عدس فعالیت سلولهای مغز و هوش و حافظه را افزون میکند.
9. کسانی که کم خون هستند عدس را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
10. کسانی که دوران نقاهت را میگذرانند عدس مصرف نمایند.
11. عدس یک غذای خوب برای سالمندان است.