«کامران آقاجانی» روز جمعه در گفت وگو با ایرنا افزود: گاهی والدین کودکان را در آشپزخانه رها کرده و کودکان نیز به خاطر بازی و کنجکاوی، ظرف غذا روی گاز را به روی خود بر می گردانند.
وی با انتقاد از مادرانی که کودکان را در آغوش گرفته و به آشپزخانه می روند، ادامه داد: این سهل انگاری ها موجب سوختگی کودکان می شود.
رییس بیمارستان سوختگی شهید مطهری خاطرنشان کرد: در موارد زیادی از سوختگی های کودکان نیز، فرزندان لوله گاز سماور یا سیم برق آن را کشیده و با آب جوش سوخته اند.
آقاجانی افزود: همچنین موارد زیادی از سوختگی کودکان حین طبخ غذا در دیگ ها برای مراسم های عزاداری یا جشن اتفاق می افتد، به این ترتیب که کودکان عقب عقب راه رفته و در دیگ غذا افتاده و سوخته اند.
وی تاکید کرد: حادثه، شایع ترین علت سوختگی است و با رعایت اصول ایمنی می توان از آنها پیشگیری کرد؛ خودسوزی، دیگرسوزی و اسیدپاشی درصد کمی از سوختگی ها را به خود اختصاص می دهد، پس با اجرای برنامه های پیشگیرانه می توان آمار سوختگی در کشور را تا حد قابل ملاحظه ای کاهش داد.
به گفته آقاخانی، سالانه 150 هزار نفر در کشور دچار سوختگی می شوند.