به گزارش شبکه خبری هزاره سوم؛ خصومت آمریکا به حدی رسیده است که زلزله ایران و مصیبت مردم کرد غرب کشور از بار دشمنی ها و خصومت ها نکاسته و واشنگتن توصیه کرده تا اگر کسی قصد کمک دارد، تحریم های آمریکا را در نظر بگیرد.
در حالیکه عده ای خوش خیال و خوشبین در ایران منتظر پیام تسلیت دولت آمریکا و شخص دونالد ترامپ به دنبال زلزله کرمانشاه هستند تا آن را به عنوان تیتر نخست خود انتخاب کنند، وزارت خزانه داری آمریکا در دستورالعملی برای کمک کشورها و سازمان های غیر دولتی به مردم زلزله زده ایران از آنها در خواست کرده که به قوانین و مقرررات تحریم های آمریکا توجه کنند و مواظب باشند این کمک ها به دست نهادها و سازمان هایی تحت تحریم SDN نیافتد.
اوج خباثت و دشمنی دولت آمریکا در این زمان مشخص می شود که در اوج مصیبت یک ملت نیز به صورت ظاهری یا موقت نیز دست از اظهارات و اقدامات خصومت آمیز بر نمی دارد. هرچند جمهوری اسلامی ایران در همان روز نخست زلزله اعلام کرد که با توجه به امکانات و تجهیزات لازم در ایران، احتیاجی به کمک های خارجی نیست ولی به نظر می رسد آمریکا در این زمان نگران دور زدن تحریم هاست.
در روزهای شلوغ منطقه و تلاش آمریکا و عربستان برای برهم زدن ثبات و امنیت جمهوری اسلامی و متحدان منطقه ای اش، در داخل ایران زلزله ای و مصیبتی روی داد و تمرکز رسانه ها و افکار عمومی به سمت کرمانشاه و مردم آسیب دیده معطوف شده است.
در این میان دشمنان ایران منتظر ننشسته و طرح های ضد ایرانی را با توان بیشتری به پیش می برند. از یکسو کانادا در شورای صوری و بی محتوای حقوق بشر سازمان ملل، قطعنامه ای علیه ایران به تصویب می رساند و از سوی دیگر مجلس سنای آمریکا به دنبال لغو قرارداد فروش 80 فروند هواپیمای بوئینگ به ایران است. قراردادی که لغو آن بدون شک یکی از بندهای مهم و حیاتی برجام را در زمینه فروش هواپیمای مسافربری و تجهیزات آن نقض می کند.
این تحولات می تواند برای کسانی که سال ها سال است در انتظار نگاه تحرم آمیز غرب به ایران هستند، درس عبرت گرانبهایی باشد که در اوج عزاداری ملتی برای هم وطنانشان، دشمنان در صدد ضربه های سهمگین تر و کاری تر بر پیکره کشور هستند. درس هایی که در طول 4 دهه گذشته بارها و بارها در حوزه های مختلفی تکرار شده و بازهم تکرار خواهد شد.
باید به این نکته نیز توجه کرد که میان شوآف های باراک اوباما در زمان تبریک عید نوروز و ابراز تاسف در زمان حوادث با کینه توزی های ترامپ و شسته و رفته بودن تهدیدهای وی هیچ تفاوتی نیست. اوبامای دموکرات در شرایطی که بیمارستان های ایران برای درمان بیماران نیازمند به داروهای خاص و تجهیزات ویژه پزشکی، نیازمند داروها و تجهیزات از خارج بود، تحریم های دارویی و غذایی علیه ایران وضع کرد و در زلزله 1391 آذربایجان نیز تحریم های آمریکا با اجماع سازی بین المللی به اوج خود رسید.
از این رو چه دولت آمریکا پیام تسلیت صادر کند و چه مانند دونالد ترامپ در این امر بدون هیچ روتوشی ذات دولت آمریکا را نشان دهد، چیزی را در دشمنی و خصومت آن تغییر نمی دهد. تا زمانیکه ملت ایران بر ارزش ها و حقوق خود پافشاری کند، تحریم ها و تهدیدات غرب ادامه خواهد یافت و عمق دشمنی ها نیز بیشتر خواهد شد. این یک اصل تجربه شده و پذیرفته شده در منطقه خاورمیانه و حتی جهان است.
زلزله کرمانشاه در کنار سایر مصیبت هایی که داشت، بار دیگر ذات پلید و خبیث آمریکا و غرب را برای بسیاری که در حال بزک کردن آن هستند، افشا ساخت و انتظار تغییر رفتار یا الگوی برخورد با ایران، خیال خام است که تا به امروز نیز این خیال خام هزینه هایی بسیاری بر کشور تحمیل کرده است.