پایگاه خبری نامه نیوز
کد خبر: 42759
آئین تکریم امامزاده روح‌الله حسنی(ع) برگزار شد
حجت‌الاسلام شهاب مرادی در مراسم تکریم امامزاده روح‌الله حسنی(ع) با اشاره به ضرورت رسیدگی به امامزاده‌ها اظهار داشت: متولیان امامزاده‌ها باید به آبادانی این مکان‌های مقدس توجه ویژه‌ای داشته باشند.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم،حجت‌الاسلام شهاب مرادی شامگاه دوشنبه در مراسم تکریم امامزاده روح‌الله حسنی(ع) با اشاره به ضرورت رسیدگی به امامزاده‌ها اظهار داشت: متولیان امامزاده‌ها باید به آبادانی این مکان‌های مقدس توجه ویژه‌ای داشته باشند.

شهاب مرادی گفت: خیرین، تجار و بازاریان باید کمک‌های خود به مساجد را جهت‌دار کنند . آبادانی امامزاده‌ها به ذکر خدا، برگزاری جلسات و برپایی نماز است از این‌رو باید به زینت مساجد اعم از آینه‌کاری و کاشی‌کاری توجه بسیار داشت و بانی نیت خود را از هزینه‌کرد در مساجد مشخص کند.

وی افزود: جوانان و نسل جدید به دلیل انفجارها و مسائل امنیتی که در زمان انقلاب توسط منافقین در میدان امام خمینی(ره) اتفاق افتاد و این امامزاده را برای سالیان سال محصور نگه داشته بود، اطلاعات چندانی از این امامزاده ندارند از این‌رو باید اطلاع‌رسانی درستی صورت گیرد.

مرادی همچنین با اشاره به اهمیت وقف و وصیت تصریح کرد: هر که نمک امام حسین(ع) در وقف و وصیتش باشد قطعاً کارش بالا گرفته و مشکلاتش برطرف می‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید مصطفی میرلوحی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) نیز در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از ارکان معارف تشیع زیارت امامزاده‌ها و حرمین است اظهار داشت: اگر بتوانیم به کربلا، مکه و مشهد برویم چه بهتر اما اگر نتوانیم در همین تهران زیارت امامزادگان اهمیت زیادی دارد که مرجع هستند.

وی بیان کرد: زیارت امامزاده‌ها را امام رضا(ع) بین‌المللی کردند که فرمودند اگر دسترسی به قبور ما ندارید اولاد ما را زیارت کنید.

این عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق ادامه داد: به تعبیر مقام معظم رهبری امامزادگان قطب‌های فرهنگی ما هستند از این‌رو باید امامزاده‌ها به گونه‌ای باشند که به ویژه در هنگام نماز صبح مردم به آن مراجعه کنند و جایگاهی برای استراحت روحی و جسمی مردم شوند.

تولیت امامزاده روح‌الله حسنی نیز با اشاره به برگزاری مراسم تکریم امامزاده عنوان کرد: مراسم امروز نخستین مراسم تجلیل این امامزاده است که بیش از 50 سال بسته بود و بسیاری آن را فراموش کرده بودند.

وی همچنین تصریح کرد: از آنجا که این امامزاده در ورودی بازار و در قلب تهران قرار دارد ظرفیت خوبی برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی دارد که امید است با پایان نماسازی آن به مرکز بزرگ فرهنگی، گردشگری و زیارتی تبدیل شود.


Page Generated in 0/0104 sec