پایگاه خبری نامه نیوز
کد خبر: 5670
فساد نفتی در اصفهان از زبان اژه‌ای
سخنگوی قوه قضائیه درباره یک پرونده فساد اقتصادی در حوزه نفت در یکی از شرکت‌های صندوق بازنشستگی گفت: بخشی از این پرونده در اصفهان و بخشی در تهران در حال رسیدگی است.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه در شصت و یکمین نشست خبری در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس در مورد اظهارات یکی از مسئولان وزارت نفت درباره یک پرونده بزرگ فساد اقتصادی در حوزه نفت و در یکی از شرکت‌های صندوق بازنشستگان وزارت نفت اظهار داشت: قسمتی از این پرونده در تهران و قسمت دیگری در اصفهان مطرح است و بنده جزئیات را نمی‌گویم، اما آنچه که قابل بیان است آن است که اقدامات خوبی دادستان اصفهان انجام داده و پرونده در اصفهان است و به دادگاه نرسیده است.


سخنگوی قوه قضائیه گفت: در مورد پرونده بابک زنجانی گفت اگر چنانچه کل اموالی را که دراختیار دارد، برگرداند، ممکن است قرار بازداشت به وثیقه تبدیل شود اما پرونده تمام نیست.

اژه‌ای در پاسخ به سؤالی در مورد ماده 11 آیین‌نامه اجرایی سازمان زندان‌ها در مورد مجاز بودن زندانیان به خرید کتاب و استفاده از وسایل ارتباط‌جمعی گفت: باید این را درنظر گرفت که چه چیز و چه جور برای زندانی مجاز است؟ چرا که اگر یک زندانی نوشته‌ای به خارج از زندان بخواهد بفرستد باید نوشته ارائه شود، امضاء شود و با نظر سازمان زندان‌ها باشد، اما اگر بخواهد مخفیانه بنویسد و مخفیانه خارج کند مسأله دیگری است.

اژه‌ای به مسأله ورود کالا از خارج به داخل کشور اشاره کرد و گفت: درست مثل این مسأله که باید از طریق گمرک و اظهارنامه اقدام شود، در زندان نیز باید مسائل رعایت شود.

وی تصریح کرد: زندانی هم حق دارد و هم مسئولیت و یک زندانی که در هنگام بازرسی می‌گوید بیرون نمی‌آیم و بعد شروع به بد گفتن، تعرض و شیشه شکستن می‌کند، در صورتی که ملک شخصی‌اش نیست، معلوم است که خلاف عمل می‌کند، چرا که ممکن است یک زندانی از یک بند به بند دیگر منتقل شود یا از اتاقی به اتاقی دیگر.

اژه‌ای در مورد اجازه داشتن خط تلفن گفت: چه گفتن و چطور گفتن مهم است و استفاده مجاز و غیرمجاز.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد بررسی مسائل پیش‌آمده در زندان اوین گفت: ما خودمان همواره پیش‌قدم بوده و هستیم و موارد را مورد بررسی قرار داده‌ایم و اگر موارد خلافی بوده برخورد می‌شود.

سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد: تلفن زندان حق نیست و اگر کار خلافی شود قطع می‌شود.

وی ادامه داد: مجرم بعد از محکوم شدن اگر دوباره کار خلاف انجام دهد تحت تعقیب قرار می‌گیرد.


Page Generated in 0/0369 sec