به گزارش شبکه خبری هزاره سوم معاون شرکت ارتباطات زیرساخت از مهلت یک ماهه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به این شرکت برای ارائه چارچوبی مدون به منظور افزایش و ارتقای سرعت و کیفیت اینترنت خبر داد.
حسن کریمی با بیان اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به دنبال افزایش سرعت اینترنت است، اظهار داشت: این وزارتخانه برای تدوین چارچوبهای لازم در جهت ارتقای سرویس اینترنت یک ماه به شرکت ارتباطات زیرساخت زمان داده که از این مهلت، یک هفته نیز گذشته است.
وی با اشاره به اقداماتی که از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت، برای اجرای این دستور انجام شده است گفت: ما جلساتی با شرکتهای اینترنتی – PAP ها ، شرکت مخابرات ایران، شرکت های مخابرات استانی، اپراتورهای موبایل و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ترتیب داده ایم و در حال پیگیری موضوع هستیم.
معاون شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه در این جلسات وظایف هر مجموعه برای ارتقای سرویس اینترنت به صورت شفاف مشخص خواهد شد، ادامه داد: کیفیت و سرعت اینترنت چیزی نیست که تنها یک شرکت بتواند پاسخگوی آن باشد و فاکتورهای مختلفی در این زمینه وجود دارد؛ براین اساس قصد داریم در این جلسات، تمامی جوانب را بررسی کرده و بتوانیم بزودی با ارائه راه حل، شاهد تاثیر در کیفیت شبکه اینترنت برای دسترسی کاربران باشیم.
کریمی با اشاره به الزامی که از سوی وزیر ارتباطات برای ارتقای اینترنت به زیرساخت داده شده است خاطرنشان کرد: در این الزام، از شرکت ارتباطات زیرساخت خواسته شده تا کیفیت سرویس اینترنت را بررسی و راههای افزایش کیفیت سرویس را استخراج کند تا کیفیت و سرعت اینترنت ارتقا یابد.
وی گفت: در این راستا شرکت ارتباطات زیرساخت، با درنظر گرفتن شرایط فعلی، مجددا وظایف هر شرکت ارائه دهنده سرویس را در چارچوب امروزی اینترنت تبیین می کند و بزودی نتایج این جلسات رسانه ای خواهد شد.
معاون شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید بر اینکه هم اکنون مشکلی در ظرفیت پهنای باند اینترنت وجود ندارد، افزود: از مجموع 140 گیگابیت بر ثانیه پهنای باند اینترنت حدود، 25 گیگابیت پهنای باند اضافی و بدون متقاضی وجود دارد اما به دلیل عدم ارتقای سرویس، کاربران نهایی با توجه به افزایش ظرفیت پهنای باند، درسرعت دسترسی به اینترنت، تغییری احساس نمی کنند.
وی با بیان اینکه باید سرعت دسترسی کاربران به اینترنت تغییر یابد و دسترسی کاربران به سرعتهای بالاتر ارتقا پیدا کند ادامه داد: زمانی استفاده از اینترنت با سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه مطلوب بود و حتی با اینترنت دایل آپ هم می شد بسیاری از صفحات اینترنتی را باز کرد، اما هم اکنون با توجه به حجم صفحات اینترنتی به دلیل تصاویر سنگین و فایل های فلش، امکان دسترسی کاربر با سرعت 128 کیلوبیت با مشکلاتی روبرو است و براین اساس با تغییر شرایط دسترسی می توان برخی از این مشکلات را رفع کرد.
معاون شرکت ارتباطات زیرساخت در مورد سرعت واقعی اینترنت که کاربران ایرانی دریافت می کنند نیز به مهر گفت: بهترین روش برای آنکه کاربران اطمینان داشته باشند که سرعت واقعی اینترنت را دریافت می کنند تست سرعت اینترنت است که در این زمینه می توانند از سایتهای بین المللی فعال کمک گرفته و سرعت اینترنت دریافتی خود را در بازه های مختلف شبانه روز چک کنند؛ چرا که به صورت شهودی نمی توان در مورد سرعت اینترنت قضاوت کرد و باید این موضوع به صورت فنی و مستند بررسی شود.