پایگاه خبری نامه نیوز
کد خبر: 7691
یادداشت اختصاصی مهدی آرین
نعل وارونه! آن هم از سکاندار این وزارتخونه!
همه این اقدامات در حالی صورت می گیرد که وزیر محترم ارشاد در حرف خود را پایبند به اصول، مطیع فرامین رهبری و دغدغه مند در حوزه فرهنگ می شمرد اما در عمل این مهم به اثبات نرسیده است. مواضع و عملکردهایی که نه فقط اعتراض جامعه ارزشی و نمایندگان اصولگرای مجلس، بلکه هشدار ائمه محترم جمعه مبنی بر بازگشت به انحطاط دوم خرداد را در پی داشته است.

به گزارش گروه سیاسی شبکه خبری هزاره سوم - مهدی آرین در یادداشتی اختصاصی نوشت

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نقشی کلیدی در ارتقای شاخص های فرهنگی اجتماعی دارد با اینحال و با گذشت مدت کوتاهی که از تصدی این وزارتخانه توسط علی جنتی گذشته شاهد اقداماتی بوده ایم که چنین تحلیلی را نفی کرده است. اقداماتی که نه تنها با شعار اعتدال دولت سازگاری نداشت بلکه برخی از آنها در مخالفت آشکار با ارزش های اسلامی بود. همه این اقدامات در حالی صورت می گیرد که وزیر محترم ارشاد در حرف خود را پایبند به اصول، مطیع فرامین رهبری و دغدغه مند در حوزه فرهنگ می شمرد اما در عمل این مهم به اثبات نرسیده است. مواضع و عملکردهایی که نه فقط اعتراض جامعه ارزشی و نمایندگان اصولگرای مجلس، بلکه هشدار ائمه محترم جمعه مبنی بر بازگشت به انحطاط دوم خرداد را در پی داشته است.
اظهاراتی عجیب
بحث رفع فیلترینگ برخی شبکه های اجتماعی از جمله مباحث محبوب برخی از اهالی دولت بویژه وزیر مورد اشاره بوده است. اصراری که عجیب و غیر قابل توجیه می نماید. اعلام آمار 70 درصدی استفاده کنندگان شبکه های ماهواره در شهر تهران(که مغایر با آمار پلیس بود)دفاع تمام قد از خوانندگی زنان، هجه علیه جریانات ارزشی و توقیف برخی رسانه های ارزشی که اخیراً به تماس تلفنی و تهدید آنها نیز رسیده است را باید به عملکرد غیر قابل دفاع آقای وزیر اضافه کرد.
رخدادهای فرهنگی فرصت یا تهدید
جشنواره های متعدد فرهنگی هنری که دستاوردهای یکساله این حوزه را به بوته نقد و داوری می گذارد، از دیگر عرصه های چالش برانگیز و پرابهام وزارت ارشاد بوده است. مواردی چون رویکرد سیاه نمایانه و هنجار شکن غالب آثار جشنواره فیلم فجر، دعوت از افراد بدسابقه و معاند در جشنواره های شعر و مطبوعات(یداله رویایی و فرج اله صبا)و تسهیل ورود ناشران فتنه گر به نمایشگاه کتاب و رفع توقیف بیش از 70 اثر غیر قابل نشر آنها از دیگر مصادیقی است که نگرانی های اهالی انقلاب را نسبت به رویه ناصواب دستگاه فرهنگی دولت تدبیر و امید موجه نشان می دهد.
مواضع همسو با فتنه گران
با چنین اقداماتی این سؤال مطرح می شود که آیا مواضع شخص وزیر تا چه حد با فتنه گران همسو است و آیا تناقضی میان قول و فعل ایشان برقرار است؟ البته پاسخ به این سؤال سخت نیست چرا که انتصاب فرد مسئله داری هخمچون جهانبخش خانجانی(عضو حزب کارگزان و محکوم فتنه88) به عنوان مسئول انتصابات استانها و به عبارت دیگر فیلتر ورود افراد به این وزارتخانه جای بسی تأمل دارد.  هر چند چنین مواردی منطبق بر اظهارات چندی پیش آقای وزیر مبنی بر ادامه رویه خاتمی در وزارتخانه حساس ارشاد می باشد. این اظهار ارادت در حالی صورت می گیرد که عملکرد سیاه خاتمی در دوران ده ساله صدارت بر بزرگترین دستگاه فرهنگی کشور نه تنها مخالفتهای گسترده داخلی و نهایتاً استعفای وی را در پی داشت بلکه تحسین و تمجید زایدالوصف ضدانقلاب خارج نشین را برانگیخت تا جائیکه به اذعان نشریات سلطنت طلب وابسته به دستگاه­های جاسوسی غرب، اقدامات عناصر اصلاح طلب در این دوره ها بسیار پیشروتر و هنجارشکنانه تر از دلدادگان خارجی آنها بود.
چه فرجامی در انتظار وزیر است؟
 
با همه تفاسیر و تحلیلهایی که این روزها در مورد شخص وزیر ارشاد و وزارتخانه مطبوعش گفته می شود باید منتظر بود و دید که این رویه ناصواب به کجا می انجامد؟ آیا انتهای این مسیر نادرست به سرنوشتی بهتر از سلف محبوب آقای وزیر(خاتمی) خواهد انجامید. فرجامی که سابقه تلخی را برای وزیر ارشاد آن سالها در پی داشت. وزیری که در پاسخ به انتقادات مطرح شده در نمازهای جمعه(در سال69) همواره برچسب جناحی به آنها میز د و توصیه های بزرگان انقلاب و دلسوزان را با الفاظ بی ادبانه ای چون ارتجاع، ناآگاهی، کم دانی و تحمیل سلیقه های جناحی یک جریان بر کل فرهنگ جامعه تفسیر و تحلیل می کرد.

Page Generated in 0/0107 sec