به گزارش شبکه خبری هزاره سوم، روابط عمومی معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور ضمن اعلام مطب فوق اعلام نمود:
ظاهرا" از سخنان رئیس محترم مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی چنین استنباطی ایجاد شده است که امکان کاهش ساعت کار کارکنان دولت وجود دارد ولی دولت از این امکان استفاده نمیکند، حال آنکه مطابق ماده (87) قانون مدیریت خدمات کشوری ساعت کار کارکنان دولت (44) ساعت در هفته است که طبق تبصره (3) این ماده باید در شش روز هفته تنظیم شود و دستگاههای اجرایی میتوانند با توجه به شرایط جغرافیایی، منطقهای و فصلی ساعت کار خود را به ترتیب دیگری تنظیم کنند.
روابط عمومی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور مجددا" تاکید نمود تصمیم دولت دقیقا" براساس مفاد ماده (87) قانون مدیریت خدمات کشوری است و با توجه به اینکه(44) ساعت مورد نظر این ماده در پنج روز هفته انجام میشود امکان کاهش آن وجود ندارد.
کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی دوشنبه (9 تیرماه) درباره تغییر ساعت کاری در ماه مبارک رمضان سال جاری، گفته بود براساس تاکید قانون میزان ساعت کاری کارمندان باید در چارچوب حدود تعریف شده باشد و ساعت شروع و پایان آن با تصمیم هیات دولت قابل تغییر است و نیاز به مصوبه مجلس ندارد. رئیس مرکز پژوهش های مجلس، تاکید کرده بود در قوانین بر رعایت 44 ساعت کاری کارمندان تاکید شده و دولت با تغییر ساعت کاری کارمندان بدون کاهش آن می تواند بدون زیر پا گذاشتن قانون در جهت رفاه حال روزه داران گام بردارد.