پایگاه خبری نامه نیوز
کد خبر: 942
شلغم، کیمیایی برای تندرستان و بیماران

طبیعت شلغم گرم و تر است.
برگ های آن قلیل الغذا (کم غذا) است و مصرف آن در غذاها برای افرادی که امتلای خون (یعنی پر خونی) دارند مفید است.
غده زیرزمینی یعنی قسمت اصلی شلغم برای افرادی که دچار کم خونی هستند مفید است.
آب شلغم یا رنده شده آن همراه کمی فلفل سیاه برای دفع سنگ کلیه مفید است. البته فقط برای سنگ های کوچک زیرا که حرکت سنگ های بزرگ ایجاد درد و خونریزی می کند و ابتدا باید با روشهایی سنگ ها کوچک شوند.
شلغم کاملا پخته که کاملا له شود و به شکل خمیر نرمی شود به شکل ضماد برای تسکین دردهای مفاصل مثل درد نقرس مفید است.
طبیخ یا شربت (آب پخته آن همراه با هم وزنش شکر) کاملا پخته آن برای سرماخوردگی و دفع خلط سینه کاربرد دارد. 
برای پیشگیری از سرماخوردگی درکودکانیکه زیاد سرما می خورند: مصرف روزانه 2-4 عدد از زمانی که شلغم وارد بازار می شود تا زمانی که در بازار وجود دارد توصیه می شود. البته این کودکان باید اصلاحات تغذیه ای دیگری نیز انجام دهند.

 


Page Generated in 0/0122 sec