شبکه خبری هزاره سوم
printlogo


کد خبر: 1039تاریخ: 1392/11/14 14:29
گزارش تصویری از اعتدالی که مردم طی این 6 ماه دیده اند
افراط، تهدید، اخراج، اقدامات نابجا و...
گزارش تصویری از اعتدالی که مردم طی این 6 ماه دیده اند
هرچند هنوز 3 سال و اندی از عمر این دولت باقی است اما اگر سران دستگاه اجرایی فکری به حال اعتدال مدنظر خود، که آن را بر مبنای خط امام خمینی(ره) و امام خامنه ای اعلام کرده اند، نکنند، قطعا اتفاقات ناگوارتر و ضرربارتری به وقوع خواهد پیوست

به گزارش هزاره سوم به نقل از خیبر آنلاین ، یکی از شعارهایی که شیخ حسن روحانی در جریان رقابت های انتخاباتی مطرح می کرد، بحث اعتدال بود و دولت خود را دولت اعتدال نامیده بود. البته او برای دولتش اسامی دیگری نیز مطرح می کرد که عبارت بود از دولت تدبیر و امید، دولت راستگویان و درستکاران و... مشخص نیست که دولت 4 ساله، چگونه می تواند این همه اسم را بر روی خود یدک بکشد؟


براساس این گزارش، با این همه، اصرار بیش از حد به واژه اعتدال از سوی روحانی از همان ابتدای امر و پس از انتخاب برخی افراد به عنوان مشاور و نزدیکان و سپس کابینه، تعجب اهل سیاست را برانگیخت.

این در حالی بود که دانشجویان در دیداری که مردادماه گذشته با حضرت امام خامنه ای داشتند، از معظم له راجع به معنای اعتدال پرسشی مطرح کردند که ایشان در پاسخ فرمودند: "یکى از دوستان به مسالهاعتدال اشاره کردند و از من خواستند که «اعتدال» را معنا کنم؛ چون دولت منتخب، شعار اعتدال می دهد. به نظرم این تکلیف من نیست که اعتدال را معنا کنم. بالاخره هر کسى یک نیتى، یک فکرى پشت سر حرف و شعارش هست. رییس جمهور منتخبِ محترم حتماً این کار را خواهد کرد و اعتدال را معنا خواهد کرد و عرصه براى قضاوتها باز است؛ ما هیچکس را از قضاوت کردن دربارهمطالبى که گفته می شود، منع نمی کنیم."

این پاسخ هوشمندانه از سوی ولی امر مسلمین که مانند همه مکتوبات و بیانات ایشان، سرشار از ذکاوت و تیزبینی است، در واقع به رییس دولت یازدهم این پیام را منتقل می کند که جامعه، از شمایی که دم از اعتدال زده اید، پرسش دارد که معنا و منظور شما از "اعتدال" چیست؟ کف و سقف آن تا کجاست؟ با توجه به پیچیدگی های عالم سیاست، چه در داخل چه در خارج، چه تلاشی خواهید کرد که از آن به وادادگی و سازش یاد نشود؟ همچنین، برنامه شما جهت عدم افراط در همین اعتدال چیست؟ و...

اگرچه روحانی در همان ماه های نخست آغاز به کارش، تیمی از نزدیکانش را مامور تهیه منشور و مفهوم اعتدال نمود اما از نتایح آن خبر خاصی در دست نیست و اینک، با گذشت بیش از 6 ماه از آغاز به کار دولت جدید، اتفاقات ناگواری تحت لوای اعتدال مشاهده می شود که موجبات نگرانی مردم را فراهم آورده است.

به عبارت دیگر، مسایلی که طی چند ماه اخیر ملت با چشمان خود دیده و همه آن را به پای دولت اعتدالی نهاده، اسباب نگرانی و دغدغه بسیاری شده است و باتوجه به عدم تبیین اعتدال از منظر شعاردهنده آن در ایام انتخابات، اینک هر اقدامی که مسئولان اجرایی کشور مرتکب می شوند، در واقع تفسیری از اعتدال تلقی می شود.

اما طی 6 ماه اخیر چه اتفاقات مهم و قابل بحثی تحت لوای "اعتدال" به وقوع پیوسته است؟

الف) دیدارهای نابجای نیویورک (تماس تلفنی با اوباما، دیدار کری و ظریف)


 





ب) قطعنامه مرده ژنو (شتاب زدگی، عدم کار کارشناسی دقیق، عدم رعایت قانون و...)



پ) گزارش 100 روزه و سیاه نمایی نسبت به دولت سابق به جای پرداختن به فعالیت دولت فعلی


ت) رفتار سوال برانگیز مسئولان فرهنگی دولت در مواجهه با مسایل ضدارزشی، نشر کتاب های مساله دار، سکوت حمایت آمیز در قبال روزنامه ها و نشریات هتاک، سینما، موسیقی و خوانندگی زنان و...



ث) افراط در برکناری مدیران و بی توجهی در نفوذ عناصر فتنه در بدنه دولت



ج) بی احترامی چندباره به 49/5 درصد رای دهندگان به رقبای انتخاباتی رییس جمهور فعلی و افراطی خواندن آنان و هرکس که منتقد این دولت است



چ) تکذیبیه هایی که تایید شدند (ماجرای استعفای نجفی)



ح) زمزمه های گاه و بیگاه راجع به مساله سران فتنه



خ) سبد کالا



د) بی احترامی به برخی اقشار ملت مانند رانندگان تاکسی و لبو فروش ها که توسط سریع القلم، مشاور ویژه رییس جمهور مطرح شد





ذ) دولت در سایه!



ر) گره زدن همه مسایل به بحث مذاکرات و تحریم های استکبار و شرطی کردن جامعه



 
ز) نامحرم دانستن مردم و رسانه ها و تلاش برای مخفی کردن اتفاقات مهم



ژ) بی احترامی هیات های اروپایی به مسئولین کشور





س) عدم استفاده از تجربیات و مشاوره های نخبگان باتجربه کشور علیرغم اعلام آمادگی آنان جهت همکاری با دولت


ش) تهدید نمایندگان مجلس جهت عدم انتقاد از دولت و احتمال رای نیاوردن منتقدین در انتخابات بعدی



ص) اخراج همکاران شهید احمدی روشن از تاسیسات هسته ای سرنوشت ساز
 


ض) ترویج غیرقانونی با حضور بی مورد در سایت فیلترشده فیس بوک



ط) گم شدن کلید حماسه اقتصادی!



ظ) بی توجهی و کم توجهی به خدمات دولت قبل که از سوی مردم نیز تایید شده بود


ع) پیرترین دولت پس از انقلاب اسلامی




اتفاقات تصویری فوق که هر کدام، صدها نکته ناگفته در خود دارد، تنها قسمتی از امهات آن چیزی بود که طی 6 ماه اخیر با شعار اعتدال از سوی دولت یازدهم مشاهده شده است و قطعا، مسایل و اتفاق ریز و درشت دیگری طی همین مدت در رسانه ها، از جمله همین پایگاه خبری، منتشر شده است که همه آنها نشان می دهد متاسفانه آن بلایی که بر سر کلمه قابل قبول اصلاحات آمد، ظاهرا قرار است بر سر واژه زیبای اعتدال نیز بیاید.

در حروف الفبا، ما تا "ع" را آمدیم و از "غ" ، "ف" تا "ی" را به نظرات مخاطبان گرانقدر واگذار می کنیم تا در تکمیل این بررسی 6 ماهه، دیدگاه های خود را به اشتراک بگذارید.

عدم خط کشی دقیق، شفاف و صریح با سوءاستفاده کنندگان، خط کشی میان ملت و تقسیم آنان به دو جبهه افراطی و اعتدالی که آن هم با تعریفی اعلام نشده و نامشخص صورت گرفته است، انجام برخی رفتارهای افراطی در پوشش اعتدال و بسیاری دیگر از جمله ابتلائاتی بوده که تاکنون بر سر کلمه اعتدال آمده است.

هرچند هنوز 3 سال و اندی از عمر این دولت باقی است اما اگر سران دستگاه اجرایی فکری به حال اعتدال مدنظر خود، که آن را بر مبنای خط امام خمینی(ره) و امام خامنه ای اعلام کرده اند، نکنند، قطعا اتفاقات ناگوارتر و ضرربارتری به وقوع خواهد پیوست که خسارات جبران ناپذیری را نیز به بار خواهد آورد.

دولتمردان باید بدانند که این دوران، مانند همه دوران های گذشته، به سرعت سپری می شود و عنقریب، نوبت حساب و کتاب در نزد افکار عمومی فراخواهد رسید. امید است که برای پاسخ اقناعی در آن روز آمدنی، امروز به فکر باشند.

 


لینک مطلب: http://h3nn.ir/News/1039.html

Page Generated in 0/2597 sec