شبکه خبری هزاره سوم
printlogo


کد خبر: 22338تاریخ: 1396/7/29 18:07
آماری تاسف‌انگیز از ...
آماری تاسف‌انگیز از ...
معاون کل وزارت بهداشت با اعلام آماری درباره دختران کشور گفت: در ۱۱ سال اخیر، وزارت بهداشت اجازه صدور یک پروانه فروش فرآورده‌های دخانی را نداد ولی این درحالی است که هم اکنون در برخی اماکن با اینترنت و یا رستوران‌ها، سیستم بیرون بر قلیان درست شده است.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم؛ ایرج حریرچی با اشاره به اینکه درخصوص مصرف قلیان باید قانون اجرا شود و ما دستبوس دادستان‌هایی که قانون 11 ساله را به اجرا درآورده اند، هستیم، اظهار داشت: ما قانونی داریم که لازم الاجراست و در هیچ قانونی گفته نشده که برای اجرای یک قانون پیش زمینه آماده کنید.

حریرچی در ادامه افزود: تعجب می‌کنم که اصلا چرا اسم اصرار به اجرای قانون گذاشته می‌شود؛ زیرا قانون لازم الاجرا در این زمینه وجود دارد که در آن گفته می‌شود هر نوع تشویق مستقیم و غیرمستقیم یا تحریک افراد به استعمال دخانیات ممنوع است.
 
سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: همین ‌که بگوییم جوانان چون بیکار هستند، به سمت مصرف قلیان کشیده می‌شوند، خود تشویق مستقیم یا غیرمستقیم مصرف مواد دخانی است که غیر قانونی است.
 
قائم مقام وزارت بهداشت در ادامه افزود: تنباکوی قانونی، خود، هزاران ضرر دارد، باید دید چه چیزی در آن می‌ریزند که قیمتش کاهش پیدا می‌کند و در حال حاضر حتی در بعضی قهوه‌خانه‌های غیرمجاز هم دیده شده که ترکیبات آمفتامین، مواد مخدر و حتی شیشه در تنباکوی قلیان‌ها ریخته می‌شود.
 
حریرچی در پاسخ به این سوال که مسئول نظارت بر اماکنی که قلیان عرضه می‌کنند، کیست؟ گفت: در مکانهایی که از قبل مجوز دارند و تعداد آنها کم هست، خود صنف باید نظارت کند اما باید توجه کرد کسی که هروئین توزیع می‌کند می‌تواند مواد مخدر را هم به تنباکوها اضافه کند که منجر به اعتیاد می‌شود.
 
سخنگوی وزارت بهداشت در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما عنوان کرد: فاجعه است که 5 درصد مردان روزانه قلیان مصرف می‌کنند و متاسفانه کشش دختران نیز به مصرف قلیان افزایش یافته است.
 
وی با تاکید بر اینکه، باید به فکر سلامت جوانان باشیم و قانون نیز باید اجرا شود، گفت: ما دستبوس دادستان هایی که قانون ١١ ساله را به اجرا درآورده اند، هستیم.

لینک مطلب: http://h3nn.ir/News/22338.html

Page Generated in 0/0209 sec