تلاش برای تقلیل مواضع انقلابی!
آقای ظریف! به کدام آسیاب آب می ریزید؟
حال، که آنان به این مذاکرات اصرار مفرط دارند، به کارشان بپردازند و از تئوری پردازی متفاوت و دوگانه در این رابطه خودداری نمایند. آیا بیان سخنان اینچنینی، مخل امنیت ملی نیست؟
|
مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 در وین به پایان رسید و طبق روال 200 روز اخیر، مردم ایران تنها در جریان حداقل ها از محتوای این مذاکرات قرار گرفتند.
خیبر آنلاین نوشت : علاوه بر این مساله، تکرار تناقض در رفتار وزیر امورخارجه هنگام مواجهه با افراد و رسانه های خارجی و داخلی موجبات رنجش و آزرده خاطری نیروهای انقلابی را فراهم آورد.
براساس این گزارش، تکرار سیاست خنده های آنچنانی در دیدار با افراد و رسانه های خارجی و تندی و عصبانیت هنگام مواجهه به رسانه ها و نیروهای داخلی، ظاهرا به یکی از عادات محمدجواد ظربف مبدل شده است که جای تامل و تاسف بسیار دارد.
علاوه بر این، برخی سخنان چند روز اخیر وزیر خارجه درباره دیدگاه حضرت امام خامنه ای راجع به مذاکرات نیز به شدت قابل پیگیری است.
در این برهه که بسیاری از منتقدان قطعنامه مرده ژنو با عناوینی همچون مخل امنیت ملی و یا کم سواد و افراطی و حسود و... مورد مواخذه قرار می گیرند، مشخص نیست که نظرات عجیب ظریف را با کدام عبارت می توان همسنخ دانست.
محمدجواد ظریف در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه بلژیک و در پاسخ به این سوال که رهبری انقلاب با انجام مذاکرات پیرامون برنامه هستهای ایران موافقت کردهاند اما در عین حال اظهار داشتهاند که به اعتقاد وی این مذاکرات راه جایی نخواهد برد آیا این اظهارات کل روند مذاکرات را به خطر نخواهد افکند؟ اینگونه پاسخ داد: "فکر میکنم لازم است در مورد این سوال کمی توضیح بدهم؛ موضع ایران در مذاکرات همانگونه که مقام معظم رهبری به روشنی اعلام کردهاند، این است که ایشان نسبت به نیات غربیها خصوصا آمریکا تردید دارند ولی در عین حال تاکید دارند که ایران به قول و تعهدات خود پایبند است و آنها را به انجام خواهد رساند".
وی افزود: "من مطمئن نیستم که آمریکا طی دو ماه گذشته عملکرد خوبی داشته است ولی فکر میکنم که فرصت مناسبی فراهم شده است".
ظریف البته سخنان عجیبش را با این عبارت به پایان رساند که: "اعتقاد دارم که موضعگیری رهبر معظم انقلاب و مردم ایران واکنشی در مقابل رفتار و اظهارات مقامات آمریکا و تردید آنها نسبت به نیات ماست ولی اطمینان دارم که با وجود حسن نیت و اراده سیاسی لازم که از طرف ما اظهار شده میتوانیم به توافق برسیم".
پیرامون اظهارات او نکات قابل توجه بسیاری مطرح است که به چند مورد اشاره می شود:
الف) حضرت امام خامنه ای به صراحت و آشکارا اعلام کردند که از ابتدا به این مذاکرات خوش بین نبوده اند و همچنین بیان فرمودند که این مذاکرات به جایی نمی رسد. پاسخ ظریف و دوستان در رابطه با این جمله معظم له چیست؟ ظاهرا آقایان بنا دارند از بیانات ایشان، تنها به آن قسمتی بپردازند که باب میل آنهاست. دستگاه دیپلماسی باید توضیح دهد که در برابر این نظر صریح ولی امر مسلمین، چه اقدامی انجام داده است؟
ب) ظریف برای چندمین بار طی 200 روز اخیر کوشیده است تا به زعم خود، سخنان انقلابی حضرت امام خامنه ای و دیگر نیروهای انقلابی را تفسیر به رای کرده و از شدت آن بکاهد. او براساس کدام بیان معظم له می گوید که ایشان و ملت ایران نسبت به نیت آمریکایی ها تردید دارند؟ کدام تردید؟ ملت ایران همانگونه که برای چندمین بار در راهپیمایی بی نظیر 22 بهمن امسال فریاد زدند، به سیاست های آمریکا (نه نیات آنان) به صورت 100 درصد بی اعتماد هستند. چرا برخی تلاش می کنند مواضع انقلابی امت و امام را تا حد امکان تقلیل و تنزل دهند؟ آقایان اگر دیدگاه متفاوتی در این باره دارند، صریح و شفاف سخن خود را مطرح کنند و از تفسیر به رای فرمایشات بزرگان و ملت خودداری نمایند.
پ) ظریف که ظاهرا تلاش می کند دشمنی های آمریکا با مردم ایران را در سطح کم جلوه دهد، می گوید "من مطمئن نیستم که آمریکا طی دو ماه گذشته عملکرد خوبی داشته است". از او پرسیده می شود که آمریکایی ها طی دوماه اخیر چه اقدام دیگری باید مرتکب می شدند تا شما مطمئن شوید که عملکرد آنان راجع به ملت ایران کاملا خصمانه بوده است؟ با اعمال تحریم های جدید، دوبار به صورت قطعی قطعنامه مرده ژنو را نقض کرده اند، مقامات آمریکایی با سوءاستفاده از موضع منفعلانه دستگاه دیپلماسی کشورمان، نسبت به گذشته گستاخ تر شده و ضمن بیان تهدیدهای مختلف و اعلام گزینه های روی میز، طی دو ماه اخیر بارها و بارها نسبت به تحقیر ملت ایران کوشیده اند، و همچنین، با توجه به متن ضعیف توافق ژنو، تلاش کرده اند تا به زعم خود، تمام نگرانی هایشان راجع به پیشرفت های ملت ایران را در قالب مذاکرات هسته ای مطرح و درصدد رفع نگرانی هایشان برآیند.
وزیر خارجه کشورمان براساس کدام اصل عزتمداری تلاش می کند دشمنی های چندماه اخیر آمریکایی ها را کوچک جلوه دهد؟
ت) و در قسمت پایانی پاسخش به سوال فوق الذکر، در حالی که حضرت امام خامنه ای آشکارا اعلام کردند که این مذاکرات به جایی نخواهد رسید و سایر مسئولان کشور نیز چنین دیدگاهی را مطرح کرده اند و همچنین ملت ایران نیز در راهپیمایی 22 بهمن بر این نظر تاکید نمودند، بی توجه به همه این نظرات، باز هم از اعتقادش سخن می گوید که می توانیم به توافق برسیم!
این نکته که ولی امر مسلمین پس از بیان دیدگاهشان راجع به مذاکرات و عدم خوش بینی نسبت به آن و پیش بینی به نتیجه نرسیدنش، بیان فرمودند که مسئولان اجرایی کار خود را ادامه دهند و ایران نقض عهد نمی کند، دلیلی بر آن نیست که این مسئولان، دیدگاهی متفاوت نسبت به شاکله نظام و ملت را راجع مذاکرات هسته ای مطرح نمایند.
حال، که آنان به این مذاکرات اصرار مفرط دارند، به کارشان بپردازند و از تئوری پردازی متفاوت و دوگانه در این رابطه خودداری نمایند. آیا بیان سخنان اینچنینی، مخل امنیت ملی نیست؟ بیان دیدگاه های متفاوت با نظرات مسئولان رده بالای کشور و مردم ایران، ریختن آب به کدام آسیاب است؟
لینک مطلب: | http://h3nn.ir/News/2376.html |