شبکه خبری هزاره سوم
printlogo


کد خبر: 2991تاریخ: 1392/12/15 15:00
برای کندی گوشی اندروید چه کنیم؟
برای کندی گوشی اندروید چه کنیم؟
آیا گوشی‌های اندروید به مرور زمان کند می‌شوند؟ بسیاری از مردم اینطور گمان می‌کنند. در این مطلب در این باره توضیح می‌دهیم که چرا کند شدن اتفاق می‌افتد و برای مقابله با این اتفاق باید چه کارهایی انجام دهید.

به گزارش هزاره سوم این اتفاق لزوماً منحصر به اندروید نیست- آیپد ۲ را با iOS 7 استفاده کنید و ببینید چقدر کند کار می‌کند- اما کند شدن برای دستگاه‌های اندروید بسیار گزارش می‌شود.

آپدیت‌های سیستم عامل و اپلیکیشن‌های سنگین

گوشی اندروید شما سال به سال آپدیت می‌شود و سیستم عامل کنونی آن‌‌ همان سیستم عامل سال گذشته نیست. با آپدیت شدن سیستم عامل، لزوماً این آپدیت مناسب با دستگاه شما نیست و ممکن است به کند شدن گوشی شما منجر شود. هم چنین برنامه‌های پس زمینه بیشتری ممکن است اجرا شود و این به کند‌تر شدن گوشی شما می‌انجامد.

حتی اگر به طور موردی آپدیتی را مشاهده نکرده‌اید، اپلیکیشن‌های جدیدتری در گوشی شما در حال اجرا هستند. چه اپلیکیشن‌های جدید‌تر استفاده کنید یا نسخه‌های آپدیت شده اپلیکیشن سال‌های گذشته را استفاده کنید، اپلیکیشن‌ها به مرور زمان سنگین‌تر می‌شوند. همانطور که برنامه نویس‌ها به سخت افزارهای سریع‌تر دسترسی پیدا می‌کنند، بازی‌ها و اپلیکیشن‌های دیگر را برای این سخت افزارهای سریع‌تر بهینه می‌کنند و این برنامه‌ها روی دستگاه‌های قدیمی‌تر، کند‌تر کار می‌کنند. به نظر می‌رسد اتفاق برای همه پلتفرم‌ها می‌افتد. با‌گذشت سال‌ها، وبسایت‌ها سنگین‌تر می‌شوند، اپلیکیشن‌های دسکتاپ «RAM» بیشتری نیاز دارند و تقاضای بازی‌های کامپیوتری رو به افزایش است.

چگونه این مشکل را حل کنیم؟

در‌واقع کار زیادی نمی‌توان انجام داد. اگر سیستم عامل شما کند به نظر می‌رسد، ممکن است یک رام شبیه به «CyanogenMod» را نصب کنید که برنامه‌های پس زمینه کمتری دارند. اگر اپلیکیشن‌ها کند به نظر می‌رسند، تلاش کنید تا اپلیکیشن‌های سبک‌تر استفاده کنید.

پروسه‌های پس زمینه

احتمالاً شما به مرور زمان و با استفاده بیشتر از گوشیتان، اپلیکیشن‌های بیشتری روی آن نصب می‌کنید. برخی از اپلیکیشن‌ها با روشن شدن گوشی اجرا می‌شوند و در پس زمینه به طور فعال باقی می‌مانند، در نتیجه به شدت از سی پی یو استفاده می‌کنند و حافظه زیادی را اشغال خواهند کرد. اگر اپلیکیشن‌های زیادی از این دست نصب کنید، سرعت گوشی شما بسیار کاهش می‌یابد.

اگر از عکس‌های پس زمینه متحرک و انیمیشن استفاده می‌کنید و ویجت‌های فراوانی در صفحه اصلی گوشی خود دارید، پردازنده به شدت درگیر شده و حافظه گوشی به سرعت آشغال می‌شود. سعی کنید صفحه اصلی گوشیتان تمیز‌تر و خلوت‌تر باشد و می‌بینید که سرعت گوشی افزایش خواهد یافت.

برای چک کردن اینکه کدام اپلیکیشن‌ها در پس زمینه به طور فعال باقی‌مانده‌اند، در بخش تنظیمات، قسمت «Apps» را ببینید دنبال قسمت «Running» باشید. اگر از اپلیکیشنی که در پس زمینه فعال است اما از آن استفاده می‌کنید، آن را حذف کنید. اگر نتوانستید آن را «uninstall» کنید و از اول با گوشی بوده است، آن را غیرفعال (disable) کنید.

چاره چیست؟

در ‌‌نهایت بهتر است عکس‌های پس زمینه متحرک را غیرفعال کنید، ویجت‌های زیادی را حذف کنید و اپلیکیشن‌های سنگینی که استفاده نمی‌کنید را «uninstall» یا غیرفعال کنید.

اگر سیستمتان فضای خالی نداشته باشد

اگر حافظه «SSD» را پر کنید، سرعت سیستم را کاهش می‌دهند. بنابراین افزودن اطلاعات به یک اس اس دی (SSD) پُر، کار بسیار کندی خواهد بود. پر بودن اس اس دی باعث کند شدن بیش از حد اندروید می‌شود. در تنظیمات، قسمت «Storage» به شما می‌گوید که حافظه دستگاه چقدر پر شده و چه برنامه‌ای آن را آشغال کرده است.

فایل‌های کش (cache) شده اگر چک نشوند و رشد کنند می‌توانند سرعت را به شدت کاهش دهند. برای پاک کردن اطلاعات کش شده برای تمام اپلیکیشن‌های نصب شده، در تنظیمات، «Storage» را بزنید، به پایین صفحه بروید، قسمت «Cached data» را زده و «OK» را بزنید.

چه باید کرد؟

اپلیکیشن‌هایی که استفاده نمی‌کنید را حذف کنید، فایل‌های غیرضروری را پاک کنید و اطلاعات کش شده را نیز پاک کنید تا فضای سیستم باز شود. ریست (reset) کردن گوشی نیز کمک فراوانی می‌کند.


لینک مطلب: http://h3nn.ir/News/2991.html

Page Generated in 0/0155 sec