شبکه خبری هزاره سوم
printlogo


کد خبر: 3274تاریخ: 1392/12/19 16:22
ماموریت واقعی اشتون چه بود؟ +تصاویر
از هر دری گفته شد جز پرونده هسته‌ای!
ماموریت واقعی اشتون چه بود؟ +تصاویر
مروری بر دیدارها و اظهارات اشتون نشان می دهد قصد او از سفر به تهران، همه چیز بوده غیر از حل و فصل موضوع هسته ای و بحث بر سر روابط ایران و اروپا!

بعد از حاشیه های فراوانی که در خصوص برنامه حضور هیات اروپایی در تهران ایجاد شد و در نهایت هیچ ارگانی مسئولیت دیدار انها با دو محکوم فتنه 88 را بر عهده نگرفت، روز گذشته کاترین اشتون نیز درحالی که رسانه ها درگیر دیدارهای او با مسئولین سیاست خارجی کشور بودند، با 7 فرد مرتبط با فتنه دیدار کرده است.

کاترین اشتون روز گذشته پیش از آنکه به دیدار ظریف، لاریجانی، روحانی، شمخانی، ولایتی و جلیلی برود، دیدار با نرگس محمدی از فعالان فتنه و گوهر عشقی مادر ستار بهشتی را به آنها ترجیح داده بود. او سپس با 5 فعال زن دیگر نیز دیدار کرده و سپس برنامه های کاری رسمی اش را آغاز کرده است.

 



دیدار کاترین اشتون با نرگس محمدی و مادر ستار بهشتی در تهران؛
اشتون حجاب اروپایی خود را در این دیدار انتخاب کرده است!



او سپس به موضوع بحث خود با ظریف اشاره کرده و گفته بود که "حقوق بشر" از موضوعات مورد بحث بوده است.

اشتون همچنین در بیانیه ای که در پایان سفر خود به تهران منتشر کرده گفته است: "کسی نباید تعجب کند که در سفر من تمرکز زیادی بر موضوع حقوق بشر بود، با فعالان زن درباره شرایط زنان در ایران گفتگو کردم؛ فعالیت‌هایی که از روزنامه‌نگاری تا کمک به پناهندگان افغان، بخش‌های مختلف جامعه مدنی را در بر می‌گیرد."

او البته پیش از این نیز مواضع صریح و گستاخانه ای در خصوص وضعیت زنان در ایران اتخلذ کرده و به طور مثال در مهرماه ۱۳۹۰ هنگامی که نرگس محمدی از فعالان فتنه به ۱۱ سال زندان محکوم شد اشتون با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد "با توجه به وضعیت سلامتی خانم محمدی او در زندان به امکانات پزشکی لازم دسترسی نخواهد داشت. و حکم زندان علیه نرگس محمدی را نشانه دیگری از تعقیب غیرعادلانه کسانی دانست که شجاعانه و با قاطعیت برای دفاع از حقوق بشر در ایران برخاسته‌اند."

با این وجود و در حالی که اشتون بلافاصله بعد از تهران به سفر تفریحی اصفهان رفته است، معلوم نیست مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اولین سفر خود به تهران  چگونه اجازه ملاقات با فعالان فتنه 88 را به دست آورده است.

آیا مسئولیت چنین اموری با دستگاه دیپلماسی کشور نیست و آنها نباید در این خصوص پاسخگو باشند؟

به راستی اشتون در سفر به تهران تا کنون به جز موضوع حقوق بشر درباره چه مبحث دیگری صحبت کرده است؟ به طور مثال اشتون درباره مسائل هسته ای ایران چه موضعی در تهران گرفته؟ مرور بر دیدارها و اظهارات او نشان می دهد قصد اشتون از سفر به تهران، همه چیز بوده غیر از حل و فصل موضوع هسته ای و بحث بر سر روابط ایران و اروپا!

آیا این بار ارگانی مسئولیت این اوضاع را بر عهده خواهد گرفت؟


لینک مطلب: http://h3nn.ir/News/3274.html

Page Generated in 0/0099 sec