شبکه خبری هزاره سوم
printlogo


کد خبر: 42631تاریخ: 1396/11/27 11:06
باید برای اصلاح فضای مجازی اقدام کرد / محتوای منبر برگرفته از قرآن و حدیث باشد
باید برای اصلاح فضای مجازی اقدام کرد / محتوای منبر برگرفته از قرآن و حدیث باشد
مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه بارها گفته‌ایم نباید فضای مجازی را بست بلکه باید برای اصلاحشان اقدام کرد، گفت: محتوای منبر باید برگرفته از قرآن کریم و حدیث ائمه اطهار (ع) باشد.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم،حضرت آیت‌الله‌العظمی جعفر سبحانی امروز در همایش بزرگ فاطمیه ویژه مبلغان اعزامی سازمان اوقاف به سراسر کشور در ایام فاطمیه که در مدرسه امام کاظم(ع) قم برگزار شد، ضمن تشکر از سازمان اوقاف به دلیل اعزام مبلغان متخصص به سراسر کشور اظهار کرد: درباره حضرت زهرا (س) سخن فراوان است اما در سوره مبارکه «نور» می‌خوانیم که اراده الهی بر این تعلق گرفته بیوت الهی رفعت پیدا کنند، بیوتی که خداوند توصیف می‌فرمایند، بر اساس روایتی از حضرت محمد (ص)، خانه‌های انبیای الهی هستند و البته برخی مفسرین، مساجد را مصداق آن دانسته‌اند و البته باید ارتباط میان این آیه و حضرت فاطمه زهرا (س) را دریافت.
وی افزود: به یقین منظور از بیت، خانه است نه مسجد چرا که مصادیق واژه بیت کاملا مشخص و معلوم است؛ از حضرت محمد (ص) سوال شد که آیا خانه امیرالمومنین علی (ع) و حضرت زهرا (س) نیز جزو بیوت‌الله هستند و ایشان فرمودند بله.
این مرجع تقلید با بیان اینکه یکی از بهترین مصادیق بیوت الله، خانه حضرت فاطمه زهرا(س) است، تصریح کرد: اگر بخواهیم در مورد این بانوی بزرگوار از قرآن سخن بگوییم، آیات فراوانی وجود دارد چنانکه در سوره آل عمران نیز زمانی که بحث مباهله با نصرانیان مطرح می‌شود، نام حضرت زهرا (س) دیده می‌شود و از آیات معروف دیگر نیز می‌توان به «هل اتی» اشاره کرد.
آیت‌الله‌العظمی سبحانی ادامه داد: اگر بخواهیم الگویی کامل و جامع به نسل جوان امروز معرفی کنیم‌، حضرت فاطمه (س) یکی از بهترین اسوه‌ها به شمار می‌روند و در حقیقت، نشان دادن نمونه و الگو، یکی از روش‌های مهم تربیتی در اسلام و روانشناسی به شمار می‌رود.
وی در ادامه سخنان خود به موضوع اعزام مبلغان در ایام فاطمیه و دیگر مناسبت‌های مذهبی پرداخت و افزود: محتوای منبر باید برگرفته از قرآن و حدیث ائمه اطهار (ع) باشد البته این بدان معنا نیست که از علوم دیگر بهره نگیریم بلکه می‌توان از اشعار و داستان‌های مفید و مناسب استفاده کرد اما همه اینها در راستای تبیین معارف قرآنی باشند.
استاد برجسته حوزه علمیه قم، خشوع و خضوع الهی را یکی دیگر از ویژگی‌های لازم برای مبلغان امور دینی دانست و تاکید کرد: مبلغان واقعی، از بیان حقایق و سخنان خدا هراسی ندارند و آنچه باید را می‌گویند.
آیت‌الله‌العظمی سبحانی ادامه داد: خداوند ناظر بر گفتار و اعمال ما است و باید این مسئله را در همه حال از جمله تبلیغ امور دینی مورد توجه قرار دهیم و تنها براساس رضایت الهی گام برداریم.
وی با اشاره به دوران تحصیل و تلمذ خود نزد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: زمانی قصد رفتن به تبلیغ را داشتم و خدمت امام عرض کردم این منابر ما را از تحصیل باز می‌دارند ولی ایشان فرمودند هیچ وظیفه و تکلیفی برای روحانیون بالاتر از تبلیغ نیست.
این مرجع تقلید با بیان اینکه بسیاری از مساجد سطح کشور فاقد امام جماعت هستند و منابر بسیاری بدون روحانی مانده‌اند، گفت: با این حال روحانیون زیادی در قم حضور دارند، وظیفه شورای مدیریت و نیز سازمان اوقاف آن است که آن دسته از طلاب علوم دینی که تحصیلشان به اتمام رسیده را به شهرستان‌ها اعزام کنند تا سنگر تبلیغ همچنان در دست حوزه‌های علمیه بماند و دیگران آن را از ما نگیرند.
آیت‌الله‌العظمی سبحانی تاکید کرد: جوانان همیشه مورد طمع دشمنان قرار دارند بنابراین یکی از گروه‌های هدف تبلیغ دینی باید همین قشر باشند.
وی با اشاره به تاثیرگذاری بالای فضای مجازی گفت: بارها گفته‌ایم نباید این فضاها را بست بلکه باید برای اصلاحشان اقدام کرد و البته وعده‌هایی نیز داده‌اند که این کار را انجام دهند.
این مرجع تقلید با تاکید بر بهره‌گیری مبلغان امور دینی از کتاب‌های مفید و معتبر در امر تبلیغ یادآور شد: «سفینة البحار» از جمله کتاب‌های خوب در این زمینه است و البته آثاری زیادی هم در مورد حضرت زهرا (س) نگاشته شده که با توجه به ایام فاطمیه باید مورد استفاده قرار گیرند.


لینک مطلب: http://h3nn.ir/News/42631.html

Page Generated in 0/0110 sec