سمی سفید رنگ در آجیل شما!
آجیلها به علت داشتن املاح و ویتامینهای مختلف میتوانند انرژی زیادی به ما بدهند ولی باید بدانیم که چطور آنها را بوداده کنیم(تفت دهیم) تا برای بدن ضرر نداشته باشند.
|
به گزارش شبکه خبری هزاره سوم کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: آجیل به علت داشتن املاح و ویتامینهای مختلف و انرژی که در هر 100 گرم آن 600 کیلوکالری دارد بسیار موثر است. نحوه تهیه آجیلها از اهمیت بسیاری برخوردار است. گاهی به آجیلها مواد رنگی میزنند تا رنگین شوند که اگر از مواد غیرخوراکی تهیه شوند از ارزش غذایی آن میکاهد.
لینک مطلب: | http://h3nn.ir/News/4509.html |