شبکه خبری هزاره سوم
printlogo


کد خبر: 4509تاریخ: 1393/1/10 22:21
سمی سفید رنگ در آجیل شما!
سمی سفید رنگ در آجیل شما!
آجیل‌ها به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف می‌توانند انرژی زیادی به ما بدهند ولی باید بدانیم که چطور آنها را بوداده کنیم(تفت دهیم) تا برای بدن ضرر نداشته باشند.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: آجیل به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف و انرژی که در هر 100 گرم آن 600 کیلوکالری دارد بسیار موثر است. نحوه تهیه آجیل‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است. گاهی به آجیل‌ها مواد رنگی می‌زنند تا رنگین شوند که اگر از مواد غیرخوراکی تهیه شوند از ارزش غذایی آن می‌کاهد. 

 
وی در ادامه افزود: آجیل‌هایی که به صورت شور تهیه می‌شوند برای سلامتی مفید نیستند زیرا ممکن است زمینه‌ساز پرفشاری شوند. 
 
نمک زیاد موجود در آجیل‌ها سبب می‌شود که تعادل آب و الکترولیت در بدن بهم بخورد و باعث فشار خون در افرادی که مستعد هستند را بوجود بیاورد بنابراین در خوردن آجیل شور باید دقت کرد. 

لینک مطلب: http://h3nn.ir/News/4509.html

Page Generated in 0/0135 sec