وقتی نوازنده نابینا برای جانبازان تکنوازی میکند
وقتی خوانندگان پاپ به دیدار جانبازان رفتند برخیها وعدههایی دادند که در آن میان مازیار فلاحی و رضا یزدانی جسورانهتر پیگیر وعدههایشان شدند؛ تا این که شب گذشته وعده خود را عملی کردند.
|
به گزارش شبکه خبری هزاره سوم همه چیز از دیدار خوانندههای پاپ با جانبازان آسایشگاه ثارالله آغاز شد.
روز سوم دی 1392 بود که برخی از خوانندههای پاپ موسیقی کشورمان به همراه علی مرادخانی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به آسایشگاه ثارالله رفتند تا با جانبازان این آسایشگاه دیداری داشته باشند.
در این دیدار برخی از جانبازان اعلام کردند که دوست دارند در کنسرتهای پاپ حضور داشته باشند. همان جا بود که برخی از خوانندهها قول برگزاری کنسرتهایی ویژه جانبازان را دادند. در همان دیدار نیز علی مرادخانی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این قول را داد که برای برگزاری کنسرتهای ویژه جانبازان کمال همکاری را خواهد داشت.
در میان خوانندههایی که در آن دیدار حاضر بودند، مازیار فلاحی و رضا یزدانی جسورانهتر پیگیر وعدههایشان شدند.
بالاخره شب گذشته در سالن همایشهای برج میلاد این وعده به تحقق رسید.
در آستانه روز ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و روز جانباز، 300 جانباز 70 درصد زمانِ هشت سال دفاع مقدس، همراه با خانوادههایشان برای کنسرت مشترک مازیار فلاحی و رضا یزدانی دعوت شده بودند.
45 دقیقه تاخیر برای آغاز این کنسرت کاملا موجه بود. جانبازانی که بسیاری از آنها بر روی ویلچر بودند باید راه طولانی آمدن تا برج میلاد را طی میکردند و طبقههای زیادی را بالا میآمدند تا به سالن همایشهای برج میلاد برسند.
آنها به همراه خانوادههایشان در کمال احترام و صبوری برگزار کنندگان، وارد سالن شدند و هر کدام در جایگاه خود قرار گرفتند.
البته شاید بهتر بود که تمام جانبازان را در طبقه همکف جای میدادند و بالکنها را به خانوادههای آنها اختصاص میدادند تا رفت و آمدها کمی آسانتر میشد.
به هر روی کنسرت آغاز شد و مازیار فلاحی به همراه گروهش به روی صحنه آمد.
فلاحی در سخنانی کوتاه گفت: برای من افتخار بزرگی است که امشب در کنار شما هستم. روزی که ما در آسایشگاه ثارالله بودیم به شما قول دادیم که اجرایی ویژه برای شما ترتیب دهیم. از همه کسانی که برای برگزاری این کنسرت تلاش کردند سپاسگزارم.
وقتی نوازنده نابینا برای جانبازان تکنوازی میکند
پس از اجرای چند قطعه برای حاضران که با تشویق و استقبال خوبی روبه رو شد، مازیار فلاحی به سراغ نوازنده آکاردئون گروهش رفت و او را برای حاضران معرفی کرد.
داوود جعفری نوازنده نابینایی است که در گروه مازیار فلاحی حضور دارد و در این گروه آکاردئون مینوازد. او لیسانس نوازندگی پیانو دارد و فوق لیسانسش را در رشته آهنگسازی اخذ کرده است.
جعفری در این کنسرت برای دقایقی به تکنوازی آکاردئون پرداخت.
این نامه رو لیلا فقط بخونه
وقتی عدهای از همرزمان در زمان جنگ، در منطقهای نامشخص گیر افتادهاند و مهماتشان هم تمام شده، تصمیم میگیرند هر چه میخواهند را بر روی کاغذ بنویسند تا به دست عزیزانشان برسد.
یکی از رزمندگان از خصوصی بودن نامهاش میگوید. همه میفهمند که او عاشق است. قطعه «لیلا» روایت همان نامه است.
فلاحی این قطعه را در کنسرتهای بسیاری اجرا کرده و بسیاری این قطعه را شنیدهاند اما شاید هیچ کدام از مخاطبان این قطعه به خوبی جانبازان هشت سال دفاع مقدس، نتوانند این قطعه را درک کنند. آنچه ما و دیگران شنیدهایم و برایمان تعریف کردهاند، آنها با تمام وجودشان حس کردهاند.
درخواست فلاحی از شهردار تهران:
کنسرتهای پاپ را به برج میلاد بازگردانید
فلاحی چند قطعه دیگر هم برای حاضران اجرا کرد.
این خواننده در میان اجرای قطعههایش، از مسئولان شهرداری تهران درخواستی داشت.
فلاحی گفت: چندی است که کنسرتهای موسیقی پاپ در برج میلاد تهران برگزار نمیشوند. از شهردار تهران میخواهم که اگر امکان دارد ترتیبی داده شود تا کنسرتهای پاپ بار دیگر به برج میلاد بازگردند.
درست در پایان صحبتهای فلاحی و درخواستش از شهرداری بود که احمد مسجد جامعی رئیس شورای شهر تهران وارد سالن شد.
رونمایی از «شونههای بیلباس»
آخرین قطعهای که مازیار فلاحی در این کنسرت اجرا کرد، «شونههای بیلباس» بود. فلاحی این قطعه را به تمام شهدای مفقودالاثر تقدیم کرد. «شونههای بیلباس» برای نخستین بار بود که اجرا میشد.
تقدیر جانبازان از مازیار فلاحی و رضا یزدانی
پس از اتمام اجرای مازیار فلاحی، نوبت به رضا یزدانی رسید تا با گروهش به روی صحنه بیایند.
پیش از آمدن یزدانی به روی صحنه، کامبیز زاهدپور به عنوان مجری به روی صحنه آمد و از دو تن از جانبازان دعوت کرد تا به روی صحنه بیایند.
این دو جانباز با اهدای لوحهای تقدیری به فلاحی و یزدانی از آنها تقدیر کردند.
یزدانی اجرای خود را با «ارث اجدادی» آغاز کرد تا حاضران در سالن با فضایی متفاوت با اجرای فلاحی مواجه شوند.
از موسیقی لطیف و گاهی شاعرانه فلاحی، به موسیقی زُمخت و البته پرهیجان یزدانی رسیدیم.
«حس تاریخ»، «داغ» و «تهران تهران» دیگر قطعههایی بود که یزدانی اجرا کرد.
یزدانی هم برای دقایقی با حاضران در سالن صحبت کرد.
این خواننده گفت: خیلی خوشحالم که امشب در میان شما هستم. خوشبختانه کنسرتهای ما همیشه از وجود جانبازان عزیز بهره برده است.
وی با اشاره به غیبت کنسرتهای موسیقی پاپ در سالن همایشهای برج میلاد، گفت: از مسئولان شهرداری تهران میخواهم که کنسرتهای پاپ را به برج میلاد بازگردانند.
یزدانی آخرین قطعه خود را به «خلیج فارس» اختصاص داد تا تماشاگران با حسی سرشار از میهن پرستی و غرور، سالن را ترک کنند.
در پایان این کنسرت نیز جانبازان و خانوادههایشان در ضیافت شام شرکت کردند.
این برنامه به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسسه توسعه هنرهای معاصر و برج میلاد تهران برگزار شد.
شاید این کمترین حرکتی بود که میشد برای جانبازان هشت سال دفاع مقدس انجام داد، اما همین قدردانیها و همین ارزش نهادنها میتواند در روحیه جانبازان عزیز بهترین تاثیر را داشته باشد. با برگزاری چنین برنامههای جذابی است که میتوانیم به جانبازان ثابت کنیم که هرگز جانبازی و فداکاریشان را در راه میهن فراموش نمیکنیم.
مهمترین نکته در کنسرت شب گذشته این بود که خانوادههای جانبازان با استقبال و شوق بسیار در این کنسرت شرکت کردند.
شاید بهتر باشد دیگر ارگانهای کشور در برگزاری چنین برنامههایی پیش قدم شوند.
لینک مطلب: | http://h3nn.ir/News/7237.html |