پرویزمعزز استاددانشگاه:
فارغ التحصیلان نقاشی ارتباط خود با جامعه هنری را قطع نکنند
یکی از مشکلاتی که دانشجویان هنری دارند این است که بعداز فارغ التحصیلی ارتباطشان با هنر قطع و نقاشی را و کنار می گذارند اما کسانی که علاقمند واقعی هستند به نوعی خود را وارد جامعه وسیع هنری مانند عضویت در تشکل ها و انجمن های هنری شده و ادامه فعالیت می دهند.
|
به گزارش شبکه خبری هزاره سوم،ورکشاپ تخصصی طراحی و نقاشی با موضوع فیگور و فضا با حضور استاد پرویز معزز و پوریا مرزبان پنجشنبه ۱۸ مهر از ساعت ۱۵ الى ۱۸ در قالب کارگاه طراحی و جمعه ۱۹ مهر از ساعت ۱۳ الی ۱۸ در قالب کارگاه نقاشی برگزارشد.
پرویز معزز استاددانشگاه در حاشیه برگزاری این کارگاه تخصصی در گفتگو با خبرنگار ما اظهارداشت:در محیط دانشگاه دانشجویانی بودند که فعالیت چشمگیری داشتند پیشنهاداتی در خصوص اینکه بعداز فارغ التحصیلی از دانشگاه در جامعه هنری فعالیت هنری خود را ادامه داده و بمانند.
وی افزود:یکی از مشکلاتی که دانشجویان هنری دارند این است که بعداز فارغ التحصیلی ارتباطشان با هنر قطع و نقاشی را و کنار می گذارند اما کسانی که علاقمند واقعی هستند به نوعی خود را وارد جامعه وسیع هنری مانند عضویت در تشکل ها و انجمن های هنری شده و ادامه فعالیت می دهند.
معزز گفت:یکی از دلایل برگزاری ما برای برگزاری ورکشاپ نیز همین موارد بود که دانشجویان علاقمند تنها به فعالیتهای دانشگاهی اکتفا نکنند ،ما انگیزه ها را دیدیم و از پیشنهادآنان استقبال کردیم.
این استاددانشگاه در خصوص آینده شغلی هنر نقاشی گفت: یک نقاش آماتور هم می تواند کارهایی انجام دهد و آثاری رابصورت شخصی و خصوصی انجام دهد و یا با سازمانهای مختلف هنری همکاری کند.اکثرهنرمندان تحصیلات دانشگاهی دارند که باید دست به قلم بوده و فعالیت های هنری نمایشگاهی داشته باشندو تدریس کنند تا بتوانند هزینه زندگی خود را از این مسیر تامین کنند.
وی افزود:در دانشگاه اتفاق خاصی نمی افتدمهم ادامه فعالیت پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه است.
پرویز معزز در خصوص روشهای تدریس نیز بیان داشت: سرفصل های آموزشی مانند طراحی ،نقاشی،هنرمفهومی را وزارت علوم تخصصی تدوین کرده ، واحد ها مستقل و تخصصی تر شده است اینگونه نیست که بگوئیم روش تدریس قدیمی است باید مبانی و پایه کار بشود از طرفی گرایش به هنر معاصر نیز کم شده است. و یکی از دلایل آن این است که توان مالی دانشجویان ضعیف است و به سمتش نمی روند لذا شرایط اقتصادی و کمبود امکانات باعث می شود به حداقل ها اکتفا کنند.
وی ادامه داد:ما با برگزاری ورکشاپ استارت اولیه فعالیت هنری خارج از دانشگاه را شروع کردیم و به آینده دانشجویانمان نیز خوش بین هستیم و امیدواریم نهادها و سازمانهای مرتبط حمایت کنند.
معزز گفت:برنامه آینده ما نیز در محل باغ موزه هنرهای معاصر خواهد بود و قراراست 10نفر از اساتید برجسته دعوت کنیم تا علاقمندان بیشتری شرکت کرده و موثرواقع شود
این استادنقاشی بیان داشت:در خصوص خرید و فروش آثار هنری نیز من تقریبا اکثر نمایشگاهها شرکت کردم و حدود 12 سال است که گرایش به خرید آثار هنری بیشتر شده البته به شرایط سیاسی اقتصادی و توان مالی مردم هم بستگی دارد هرچند کسانی هم هستند که قیمت ها را بالا وپایین می کنند که نمی دانم چه دستهایی درکار است.
معزز اضافه کرد:در مجموع باید گفت رویکرد به خرید آثار هنری نسبت به گذشته ،و در مقایسه با دوران دانشجویی خودم بهتر شده است.
لینک مطلب: | http://h3nn.ir/News/73226.html |