مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی:
عدم وابستگی به بودجه دولت از شاخص های مهم سازمان تامین اجتماعی است/ ارائه غیرحضوری خدمات منافع فراوانی دارد
طی مراسمی، حسین صیاد به سمت مدیر کل حراست سازمان تامین اجتماعی معارفه و از تلاش های محمدحسن ضیغمی مدیر کل سابق حراست این سازمان تقدیر شد.
|
به گزارش شبکه خبری هزاره سوم،به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در مراسم معارفه و تکریم مدیر کل حراست سازمان تامین اجتماعی که با حضور مدیران و معاونان سازمان حراست کل کشور، قائم مقام و معاونین سازمان تامین اجتماعی و مدیران واحدهای تابعه این سازمان برگزار شد، گفت: سازمان تامین اجتماعی بیش از 43 میلیون بیمه شده در کشور را تحت پوشش دارد و از این جمعیت 3 میلیون مستمری بگیر اصلی را تحت پوشش داریم که هر ماه از این سازمان مستمری دریافت می کنند.
دکتر سالاری افزود: پرداخت به موقع مستمری بازنشستگان و مستمری بگیران از اولویت های اصلی سازمان تامین اجتماعی است. پرداخت منظم تعهدات موجب آرامش خاطر مخاطبان این سازمان می شود و تلاش می کنیم بازنشستگان عزیز از بابت پرداخت به موقع مستمری نگرانی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه ماهانه سازمان تامین اجتماعی 9600میلیارد تومان هزینه می کند، گفت: 60 درصد این تعهدات مربوط به پرداخت مستمری ها است.
دکتر سالاری اظهار داشت: 8600 میلیارد تومان ماهانه از طریق وصول حق بیمه منابع تامین می شود که با وجود هزینه 9600میلیارد تومانی، یک هزار میلیارد تومان کسری منابع هر ماه داریم که از طریق سود شستا و منابع دیگر جبران می شود.
وی با بیان اینکه پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد برای سازمان تامین اجتماعی هم بسیار مهم است، گفت: افزایش اعتبار دفترچه های درمانی از پیامدهای این برنامه است و در پی آن افزایش رضایتمندی و تکریم بیمه شدگان انجام می شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه هر ماه 2200میلیارد تومان در بخش درمان توسط سازمان تامین اجتماعی هزینه می شود، اظهار داشت: این هزینه ها در بخش مراکز درمانی ملکی و طرف قرارداد انجام می شود.
دکتر سالاری، عدم وابستگی به بودجه دولت را از شاخص های مهم سازمان تامین اجتماعی عنوان و خاطرنشان کرد: تامین منابع این سازمان از طریق وصول حق بیمه ها است و در بخش های درمان، مستمری و سایر هزینه ها مصرف می شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در خصوص بخش اقتصادی این سازمان نیز گفت: این سازمان برای مصارف آینده خود از محل حق بیمه ها سرمایه گذاری کرده و در سال های گذشته به سمت بنگاهداری رفته است. البته با تاکید رئیس جمهور محترم مبنی بر خروج از بنگاهداری صندوق های بیمه ای، به سمت سهامداری می رویم که این برنامه نتایج خوبی هم برای سازمان دارد. این جابجایی با رعایت مصالح بیمه شدگان و کارگران انجام می شود.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات به صورت غیرحضوری در سازمان تامین اجتماعی یک راهبرد است، گفت: ارائه آسانتر و سریعتر خدمات و کم هزینه تر آنها و افزایش رضایتمندی بیمه شدگان از نتایج غیرحضوری کردن خدمات است.
دکتر سالاری گفت: توسعه حوزه آی تی نیاز به بهره گیری از جوانان خلاق و متخصص دارد. البته واحد حراست می تواند در شناسایی جوانان امین و با صلاحیت در این حوزه کمک نماید.
وی با اشاره به اهمیت حوزه حراست سازمان ها افزود: سازمان تامین اجتماعی حوزه فعالیت گسترده ای دارد. حراست کمک می کند که سیستم، شفاف تر و سالمتر باشد.
وی با قدردانی از زحمات آقای محمدحسن ضیغمی مدیر کل سابق حراست سازمان تامین اجتماعی در طول 6 سال گذشته، برای آقای حسین صیاد مدیر کل جدید حراست این سازمان آرزوی موفقیت کرد و گفت: آقای صیاد از تجارب ارزشمندی برخوردار است و در حوزه مسائل نظارتی دیدگاه اجتماعی دارد که بسیار ارزشمند خواهد بود.
حسین صیاد، مدیر کل حراست سازمان تامین اجتماعی نیز در این مراسم با تقدیر از اعتماد دکتر سالاری و با اشاره به اینکه تامین اجتماعی سازمان مهمی برای خدمت رسانی به اقشار آسیب پذیر و به فرموده امام راحل(رحمه الله) صاحبان اصلی انقلاب است، گفت: مایه افتخار است که در این سازمان خدمت کنیم و در شرایط امروز کشور باید با جدیت بیشتر برای ارتقای خدمت رسانی به بیمه شدگان تلاش کنیم.
وی اظهار داشت: حراست هر دستگاه امین سازمان است و در سازمان تامین اجتماعی برای تقویت اقدامات پیشگیرانه و صیانت از اموال و منابع سازمان پافشاری بیشتری خواهیم داشت. برای پیشبرد امور سازمان به همکاری تمامی کارکنان نیاز داریم.
محمدحسن ضیغمی، مدیر کل سابق حراست سازمان تامین اجتماعی نیز در این مراسم با تقدیر از زحمات و تلاش های همکاران این مجموعه در 6 سال گذشته گفت: مجموعه حراست یاور سازمان و مجموعه ای تخصصی است که نظرات کارشناسی به واحدهای مختلف ارائه می کند.
لینک مطلب: | http://h3nn.ir/News/73390.html |