شبکه خبری هزاره سوم
printlogo


کد خبر: 9582تاریخ: 1393/6/2 11:31
هضم چربی های غذا با "آویشن"
هضم چربی های غذا با "آویشن"
آویشن، نوعی گیاه دارویی است که البته کاربرد‌های فراوانی در آشپزی ایرانیان دارد.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم، دکتر علی شهیدی زندی، متخصص طب سنتی و استاد دانشگاه گفت: گیاه آویشن‌ از نظر طبی، با توجه به شرایط اقلیمی و محیط رشد و همچنین مقدار مواد موثره درمانی، متفاوت است و بهترین نوع آن در ایران، آویشن شیرازی است.

وی ادامه داد: گیاه آویشن دارای‌ کامیت خشک کنندگی اخلاط است و بنابر این اثرات درمانی خوبی برای بیماری هایی ریوی مانند آسم، برونشیت‌ مزمن و سرما خوردگی دارد.

از آنجایی آویشن خاصیت پاک کنندگی اخلاط بیمار گونه را نیز دارا می‌باشد، یکی از بهترین داروهای تسکین دهنده سرفه است و به نوعی خاصیت اسپکتورانت‌ دارد.

دکتر زندی در ادامه اظهار داشت: گیاه آویشن، تقویت کننده سیستم گوارشی هم هست و در هضم چربی‌ها نقش بسیار مهمی دارد و با وجود این خواص معجزه‌ آسا در گیاه آویشن، توصیه می‌شود، تمام خانواده های ایرانی از آن در انواع غذاها استفاده کنند.


لینک مطلب: http://h3nn.ir/News/9582.html

Page Generated in 0/0129 sec