سخن روز :
پژواک
شناسه خبر: 10968 منتشر شده در مورخ: 1393/9/26 ساعت: 10:16 گروه: صفحه نخست  
نباید بر فتنه ۸۸ صلوات فرستاد/ خیانت برخی باید بازخوانی شود

نباید بر فتنه ۸۸ صلوات فرستاد/ خیانت برخی باید بازخوانی شود

دبیرکل جبهه پیروان معتقد است: داستان فتنه از بعد از انتخابات آغاز شد که می‌خواستند شکست انتخاباتی خود را با یَسل‌کشی در خیابان‌ها جبران کنند که از آن زمان حادثه تغییر کرد اما ۹ دی معادله‌ها را برهم زد و درآمد کشور از فتنه ۸۸ شد.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم به نقل از جهان نیوز؛

نباید بر فتنه ۸۸ صلوات فرستاد/ خیانت برخی باید بازخوانی شود

روزهاى سال، به طور طبیعى و به خودى خود همه مثل همند؛ این انسانها هستند، این اراده‌‌‌‌‌ها و مجاهدتهاست که یک روزى را از میان روزهاى دیگر برمی‌کشد و آن را مشخص میکند، متمایز میکند، متفاوت میکند و مثل یک پرچمى نگه میدارد تا راهنماى دیگران باشد.

روز نهم دى هم از همین قبیل است؛ یعنى برخاسته از بصیرت است، از دشمن‌‌‌‌‌شناسى است، از وقت‌‌‌‌‌شناسى است، از حضور در عرصه‌ مجاهدانه است.

نهم دی ۸۸، حادثه کوچکی نیست بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در «سالگرد این حماسه»، حرف اصلی ملت ایران، یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده‌های الهی تبیین شود. حضرت‌ایت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب

۹ دی در گذار از ۸ ماه فتنه پیچیده‌، آخرین حلقه از اتفاقات تلخ و ناخوشایندی بود که با آفرینش آن، حلاوت پشتیبانی مردم از انقلاب‌شان ذائقه انقلاب اسلامی را شیرین کرد و از پی آن گرد و غبار ۸ ماه آتش‌افروزی در خیابان‌ها و مساجد و پاره کردن عکس امام روح‌الله و شعارهای ضد فلسطینی و ضد مقاومت و آتش روزه‌خواری علنی و حمله به پایگاه بسیج و مردم بی‌دفاع و حمله به اموال عمومی و نهایتاً آتش جسارت به خیام ابا عبدالله در خیابان‌های تهران و عزاداران حسینی در هنگامه عزا و ماتم برای امام شهیدشان فرونشست و اینگونه نهم دی به تعبیر پیر انقلاب پرچم راهنمایی دیگران و روزی «متمایز» شد.

در همین زمینه محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان، نایب‌رئیس مجلس و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با فارس به بازخوانی مهم‌ترین اتفاقات فتنه ۸۸ و آفرینش حماسه ۹ دی در بستر این تحولات پرداخت.

با توجه به سالگرد حماسه ۹ دی درباره مهمترین مختصاتی که این روز را در تاریخ انقلاب اسلامی برجسته و خاص کرد صحبت بفرمایید و این روز چه عبرت‌هایی در آینده سیاسی کشور خواهد داشت؟

باهنر: مسئله فتنه سال ۸۸ یک اتفاق بزرگ بود و قاعدتاً در این اتفاق نظام، مردم و جریانات سیاسی یک داده و یک ستاده داشتند و در واقع نوعی بده بستان بود، این امر بستگی به این دارد که شخصیت‌های حقیقی و حقوقی که در این زمینه نقش‌آفرینی می‌کردند کجای قضیه ایستاده بودند و چگونه رفتار کردند. آن زمان منافع و مضار هر گروه و فرد به آن نقطه‌ای که ایستاده است برمی‌گردد.

این اتفاق بزرگ که با فتنه آغاز و به ۹ دی ختم شد، تعابیر مختلفی در این باره وجود داشت. فتنه ۸۸ چنانچه نخواهیم به ریشه‌های آن هم بازگردیم یک نوع زیاده‌خواهی از طرف یک عده خاص بود و دنبال تکرار برخی از حوادث و جریاناتی بودند که در منطقه اتفاق افتاده بود و فکر می‌کردند می‌توان آن را مثل یک فیلمنامه یا تئاتر هر از چند گاهی در کشوری اجرا کرد و احساس کردند این بار نیز نوبت ایران است و با شلوغ‌بازی و چند اطلاعیه دادن و اعلام جنگ می‌توانند مشکل جمهوری اسلامی را به زعم خودشان یک شبه حل کنند.

**حماسه ۹ دی درآمد کشور از فتنه ۸۸ بود

برای اینکه زوایا و ریشه‌ها و آینده‌نگری‌های فتنه ۸۸ به درستی تعبیر شود و بصیرت از این حادثه که شاید یک امر سمبولیک بود به دست بیاید به مدتی نیاز داشت که به رشد و پختگی کامل برسد و ۹ دی همان نقطه بود. یعنی برخی معتقد بودند و الان هم هستند که چرا از ۲۲ خرداد تا ۹ دی معطل کردید و شما می توانستید ۳۰ خرداد راهپیمایی ۹ دی را برگزار می‌کردید.

 در حالی که کشش اجتماعی در آن زمان برای برگزاری راهپیمایی همچون ۹ دی وجود نداشت؟

باهنر: درست است این میوه باید می‌رسید و اگر بخواهم ساده بگویم داستان انتخابات و فتنه حتما باید روز قدس، شعارهایی همچون نه غزه نه لبنان، ۱۳ آبان با شعارهایی که بخواهد مرگ بر آمریکا را تقسیم کند و شوروی و برخی کشورهای اروپایی را در آن دخیل کنند و نهایتا باید روز عاشورا را پشت سر می‌گذاشت تا ۹ دی بتواند بارور شده و کل کشور از جا کنده شود.

این فتنه با وجود اینکه هزینه‌های زیادی به نظام وارد کرد اما درآمدهایی هم داشت و ۹ دی درآمد کشور از فتنه ۸۸ بود.

**برخی می‌خواهند بر فتنه ۸۸ صلوات بفرستیم و فراموش کنیم

 چرا برخی به دنبال نادیده گرفتن و تاکید بر فراموشی فتنه ۸۸ هستند؟

باهنر: برخی ساده‌انگارانه می‌گویند فتنه تمام شد و حالا یک کسی غلطی مرتکب شده و حالا دست و دهان خود را بشوییم و بر گذشته صلوات بفرستیم در حالی که اصلا نباید این اتفاق رخ دهد، حتما حادثه فتنه و ۹ دی باید مرتب تکرار، بازگو، بحث و تحلیل شود تا در آینده دچار این هزینه نشویم.

چرا از بروز فتنه ۸۸ جلوگیری نشد و ریشه‌های این جریان را شما در چه وقایعی ارزیابی می‌کنید؟

باهنر: غفلتی که در گذشته اتفاق افتاد و به آن توجه نشد حادثه سال ۷۸ بود. البته در آن سال اتفاق ضعیف‌تری از سال ۸۸ به وجود آمد که مسئله جمع شد و برخی فکر کردند همه چیز تمام شده است و آن را فراموش کردند تا اینکه ۸۸ آن قضایا تکرار شد.

برخی نقد می‌کنند چرا دائم نقد فتنه را می‌کنید؛ در حالی که برخی معتقدند که نباید در این قضیه افراط صورت گیرد چراکه روزهای اول برخی می خواستند آرای ۴۰ میلیونی کشور را تقسیم بر ۲ کنند و بگویند ۲۵ میلیون خوب و ۱۳ میلیون دیگر بد هستند. در حالی که رهبر معظم انقلاب هیچ زمانی این تقسیم‌بندی را انجام ندادند و ایشان همواره تاکید داشتند که ۴۰ میلیون از مردم در انتخابات شرکت کردند که همه آنها طرفدار نظام هستند لذا ما معتقدیم فتنه‌گران تعداد معدودی بودند اما برخی نیز می‌خواستند ذره‌بین بردارند و ببینند چه کسی به کدام کاندیدا رای داده است. در زمان انتخابات هر کس می‌توانست به ستاد هر نامزدی برود و فعالیت کند و هیچ اشکالی هم وجود نداشت اما داستان از بعد از انتخابات آغاز شد که می‌خواستند شکست انتخاباتی و دموکراتیک خود را با «یَسل‌» کشی و اردوکشی در خیابان‌ها جبران کنند که از آن زمان حادثه تغییر کرد.

من فکر می‌کنم ۹ دی را به همین دلیل باید زنده نگاه داشت و در آن یادآوری اشتباهات، خیانت‌ها و زیاده‌خواهی‌های عده‌ای مرتب تکرار شود تا نظام و آینده آن بیمه شود.

twitter facebook داغ کن - کلوب دات کام
ایمیل: info@h3nn.ir
شماره پیامک: 300074370003
منبع: جهان نیوز
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
نام و نام خانوادگی :
ایمیل:
نظر:
آخرین اخبار

توییت جدید دکتر مسعود پزشکیان:

برای آبادی ایران و آزادی ایرانیان رای ما دکتر مسعود پزشکیان!

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

غربالگری یک ضرورت برای نظام سلامت کشور است

حاکمیت باید صدای کسانی که پول و آشنا ندارند را بشنود

بررسی راهکارهای جلوگیری از قاچاق سوخت و تقویت معیشت مرزنشینان در جلسه شورای‌ اقتصادی

محاکمه پسر معتاد به اتهام قتل دختر جوان

رویارویی جذاب پیکان و ری‌را، نماد اصالت و آینده ایران‌خودرو

نمادهای پرتقاضای بورس ۲۲ آذر ۱۴۰۲/ کدام نمادها مثبت ۷ درصد شدند؟

لطیفی: میزان رضایتمندی مردم از کارکنان دولت رصد می‌شود

صادرات ایران به همسایگان با رشد ۹ درصدی به ۱۸ میلیارد دلار رسید

دهلیزهای زیرزمینی مالخران زیر نورافکن‌های پلیس!

افزایش ۴۰ درصدی نرخ خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های بادی

دهه فجر؛ تحویل ۲هزار واحد مسکونی نهضت ملی پرند

تیر خلاص فرزین بر یادگار صالح آبادی / دلار توافقی تمام شد / رئیس کل بانک مرکزی: دلار را بدون صف و به نرخ تابلو بخرید

ضرورت توجه به صنایع پایین دستی پتروشیمی/ چین تنها بازار ما در صنعت متانول است

افزایش تعداد شهر‌های با وضعیت «نسبتا پرخطر» کرونایی در کشور

سازمان سنجش: اختیار کامل در مورد نحوه قطع اینترنت در کنکور با وزارت ارتباطات است

یک بازی دو سر باخت !

برخی ها مایلند حرفه وکالت لاکچری بماند!

۹ رویداد بی‌سابقه در سال ۲۰۲۲؛ از اولین نخست‌وزیر رنگین‌پوست بریتانیا تا سفر در زمان به موهبت تلسکوپ جیمز وب

تولید ۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای نخستین بار در کشور

استقبال ۶۵ هزار نفر از طرح آموزش رایگان هنر در کشور

بهره‌وری سرمایه‌گذاری در کشاورزی ۳ برابر صنعت

روسیه: جهان ۵ تا ۱۰ سال آینده با کمبود انرژی مواجه می‌شود

قهوه و خواص درمانی شگفت انگیز آن

تاکید اژه‌ای بر گوش شنوای دستگاه قضایی برای استماع نقطه نظرات حقوقی

وجود گسل پنهان در مرکز تهران که تاکنون شناخته نشده بود

دو تصمیم در دو فرودگاه اصلی کشور؛ جیب مسافران فدای نفع تاکسی‌های فرودگاه

پربیننده ترین ها
  • 9
  • :
  • 51
  • :
  • 4
اپلیکیشن موبایل هزاره سوم - نسخه اندروید
Page Generated in 0/1009 sec