شناسه خبر: 12253 | منتشر شده در مورخ: 1396/7/26 | ساعت: 08:42 | گروه: صفحه نخست |
حاج آقای قرائتی بزرگ بودند و با این عذرخواهی بزرگتر شدند |
به گزارش شبکه خبری هزاره سوم به نقل از مشرق؛
روز گذشته کلیپی از اظهارات حجت الاسلام قرائتی در فضای تلگرامی منشتر شد، فیلمی که ماحصلش تعجب همه دوستداران و حامیان حاج آقای قرائتی بود و همه منتظر بودند ایشان به واسطه اخلاق حسنه ای که دارند، بابت این ماجرا توضیحاتی ارائه کنند و حتی از آقایی که در فیلم به او اشاره میشود، عذرخواهی کنند.
امروز در خبرها آمده است که حاج آقای قرائتی، این معلم دوست داشتنی برنامه ۴۰ ساله «درسهایی از قرآن»، آن طور که از بزرگواری چون او انتظار می رفت، در پیامی از بابت تندی کلام خود که در جلسه مورد نظر با «مرد دوربینی» معروف و بی آزار همه این سال (آقای حسین نمازی) ها انجام دادند، عذر خواستند. عزت الله ضرغامی، رییس سابق رسانه ملی، که از دوستان جناب قرائتی است، امروز در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی نوشت:
" کاملا معلوم بود که خود ایشان از این مسئله بسیار ناراحت هستند.
دلیل عصبانیتشان را در آن برنامه برای من توضیح دادند ولی تصریح کردند که از رفتار خود پشیمان هستند.
گفتند که ما فقط چهارده معصوم داریم و همه ممکن است خطا و اشتباه کنند. آقای قرائتی از خدا و جناب آقای نمازی و هر کس دیگری که به هر دلیلی از ایشان ناراحتی به دل دارد عذرخواهی کردند.
احتمالا با آقای دوربینی ملاقات می کنند و خبرش را هم منتشر می کنند."
البته از حاج آقای قرائتی که دهه هاست با نفس گرم و منبر شیرین خود، چند نسل از ایرانیان را با بیانی ساده و صمیمی با عمق معارف قرآن آشنا می کنند، انتظاری جز این نمی رفت، و ایشان با این عذرخواهی نشان داد که خود در عامل بودن به درس هایی که به مخاطبان می دهد پیشگام است و از پذیرش اشتباه و عذرخواهی از بابت آن ابایی ندارد. شاید این عذرخواهی یک منبری معروف و معتبر چون حاج آقا قرائتی، درسی بزرگ برای مسوولان ما باشد که پذیرش اشتباه، هم در جبران خطا شرط لازم است و هم در پیشگیری از سوء استفاده از اشتباه و تبعات بعدی و جانبی آن. آقای قرائتی، مثل هر انسان دیگری غیر از ۱۴ معصوم، بعد از ۴۰ سال اجرای برنامه «درس هایی از قرآن» در سیمای جمهوری اسلامی می تواند اشتباه هم کند و تبعات آن شاید در بدترین حالت شکستن دل یک انسان دیگر باشد. اما مسوولین مملکتی که مصادر امور را در اختیار دارند، گاه با تصمیم های اشتباه خود زندگی هزاران و میلیون ها انسان را تحت الشعاع قرار می دهند و قطعا پذیرش اشتباه و سعی در توقف و جبران آن از سوی ایشان، بسیار مهم تر و حیاتی تر از عذرخواهی معلمی چون حاج آقا قرائتی است که آن هم به جای خود باید صورت بگیرد و گرفته است.
ختم کلام این که قرائتی با تصمیم به عذرخواهی و تلاش برای جبران، تنها بر شان و اعتبار خود افزود و نشان داد که چرا بعد از ۴۰ سال همچنان منبر او در تلویزیون این اندازه گرم، گیرا و اثرگذار است.