سخن روز :
پژواک
شناسه خبر: 159 منتشر شده در مورخ: 1392/11/1 ساعت: 09:52 گروه: صفحه نخست  
رژیم‌صهیونیستی از قراردادهای تسلیحاتی 7 میلیارد دلاری خود پرده برداشت

رژیم‌صهیونیستی از قراردادهای تسلیحاتی 7 میلیارد دلاری خود پرده برداشت

رژیم صهیونیستی به درخواست دادگاه این رژیم از قراردادهای تسلیحاتی 7 میلیارد دلاریش پرده برداشت. این رژیم سالیانه 8 هزار مجوز صادرات تسلیحات و جنگ‌افزارهای نظامی صادر می‌کند که به معنای صدور سالیانه 8 هزار قبضه سلاح به خارج است.

به گزارش هزاره سوم ، رژیم صهیونیستی اخیراً فهرست مختصری از طرف‌های قراردادهای تسلیحاتی خود طی سال‌های 2011 و 2012 را منتشر کرد که از جمله کشورهای مشمول این فهرست می‌توان به اسپانیا، آمریکا، کنیا و کره جنوبی اشاره کرد. اما در این فهرست اشاره‌ای به کشورهای دیگری که خود خرید سلاح و جنگ‌افزارهای نظامی از اسرائیل را تایید کرده بودند، نشده است.

رژیم‌صهیونیستی در پاسخ به درخواست دادگاه این رژیم و پس از 6 ماه پشت گوش‌اندازی‌های حقوقی، جدول قراردادهای تسلیحاتی خود را منتشر کرد، اما این رژیم معمولا به نام کشورهایی که با آنها قراردادهای تسلیحاتی امضا می‌کند، اشاره‌ای نمی‌کند و قبل از این نیز به بهانه‌های امنیتی از انتشار چنین اطلاعاتی خودداری کرده بود.

در گزارش منتشر شده آمده بود که رژیم صهیونیستی تسلیحاتی به ارزش 3.83 میلیارد دلار به کشورهای آسیایی حوزه اقیانوس آرام، تسلیحاتی به ارزش 1.73 میلیارد دلار به کشورهای اروپایی، جنگ افزارهای نظامی به ارزش 1.1 میلیارد دلار به آمریکا و تسلیحاتی به ارزش 604 میلیون دلار به کشورهای آفریقایی و جنگ‌افزارهایی به ارزش 107 میلیون دلار به کشورهای آمریکای لاتین فروخته است.

بنا به ادعای تل‌آویو، این آمارها در گزارش سالانه‌ای که رژیم صهیونیستی به «دایره سلاح‌های کلاسیک سازمان ملل متحد» ارسال می‌کند، ذکر شده است. این نهاد بین المللی گزارش‌های کشورهای مختلف جهان درباره واردات و صادرات سلاح‌های کلاسیک را دریافت می‌کند. رژیم صهیونیستی اطلاعات مربوط به فروش تسلیحات نظامی به 5 کشوری را که نامشان در گزارش ذکر شده، در اختیار سازمان ملل قرار داده و از همین‌رو، این رژیم اجازه انتشار جزئیات این قراردادها را داده است.

گزارش روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در این‌باره پرده از قراردادهایی برداشت که گزارش آنها به سازمان ملل داده شده، اما در گزارش وزارت جنگ این رژیم آنها اشاره نشده، مثلا رژیم صهیونیستی در سال 2012 تعداد نامعلومی موشک‌های ضد تانک «اسپایک» به شیلی و 47 تفنگ 9 میلیمتری و 5700 قبضه سلاح به مکزیک فروخته است.

رژیم صهیونیستی گزارش‌های جامعی از صادرات سلاح خود در فاصله سال‌های 1992 تا 2009 به سازمان ملل ارائه نکرده و به ارائه گزارش‌های جزئی اکتفا کرده است. این رژیم در سال 2009 اعلام کرد، 18 خمپاره‌انداز 120 میلیمتری و 3 سامانه قابل حمل روی خودرو به اوگاندا تحویل داده است. اسرائیل همچنین 12 خمپاره‌انداز 81 میلیمتری به بوتسوانا و 33 خمپاره‌انداز به کلمبیا، 30 سامانه خمپاره‌انداز خودکار 120 میلیمتری موسوم به «کاردوم» به پرتغال و 57 سامانه خمپاره‌انداز 120 میلیمتری به آمریکا فروخته است.

ارزش صادرات تسلیحاتی رژیم صهیونیستی طی این سال‌ها بیش از آن چیزی بوده که این رژیم به سازمان ملل متحد اعلام کرده و این بدین معناست که بسیاری از قراردادهای تسلیحاتی محرمانه مانده است. اکثرا کشورهای خریدار تسلیحات نظامی اسرائیل گزارش چنین قراردادهای تسلیحاتی را به سازمان ملل ارائه می‌کنند، مثلا پرو، از خرید 516 فروند موشک اسپایک ضد تانک و 48 موشک‌انداز طی سال 2009 خبر داده بود.

سازمان ملل نیز براساس گزارش‌هایی که در اختیار دارد، اعلام کرد که اسرائیل طی این سال‌ها 17 تانک، 74 خودرو زرهی، بیش از 8600 سامانه توپخانه‌ای، 37 فروند هواپیما، 10 کشتی جنگی و نزدیک به 2500 موشک و موشک‌انداز فروخته است.

البته این فهرست مختصری از قراردادهای تسلیحاتی رژیم صهیونیستی است که بر اساس گزارش‌های ارائه شده از سوی برخی کشورها تهیه شده است و از جمله این کشورها می‌توان به چاد، رواندا، لیسوتو، قزاقستان، رومانی، شیلی، برزیل، ایتالیا، آمریکا، ویتنام، کامرون، اوگاندا، هند، مکزیک، اسپانیا و ترکیه اشاره کرد.

با استناد به آمارها و ارقام ارائه شده از سوی شعبه نظارت بر صادرات سلاح وزارت جنگ اسرائیل به کمیته نظارت کنست می‌توان گفت، هر سال تقریبا 8 هزار مجوز صادرات تسلیحات و جنگ‌افزارهای نظامی صادر شده و این بدین معناست که رژیم صهیونیستی هرسال 8 هزار قبضه سلاح صادر کرده است.

twitter facebook داغ کن - کلوب دات کام
ایمیل: info@h3nn.ir
شماره پیامک: 300074370003
منبع: فارس
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
نام و نام خانوادگی :
ایمیل:
نظر:
آخرین اخبار

توییت جدید دکتر مسعود پزشکیان:

برای آبادی ایران و آزادی ایرانیان رای ما دکتر مسعود پزشکیان!

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

غربالگری یک ضرورت برای نظام سلامت کشور است

حاکمیت باید صدای کسانی که پول و آشنا ندارند را بشنود

بررسی راهکارهای جلوگیری از قاچاق سوخت و تقویت معیشت مرزنشینان در جلسه شورای‌ اقتصادی

محاکمه پسر معتاد به اتهام قتل دختر جوان

رویارویی جذاب پیکان و ری‌را، نماد اصالت و آینده ایران‌خودرو

نمادهای پرتقاضای بورس ۲۲ آذر ۱۴۰۲/ کدام نمادها مثبت ۷ درصد شدند؟

لطیفی: میزان رضایتمندی مردم از کارکنان دولت رصد می‌شود

صادرات ایران به همسایگان با رشد ۹ درصدی به ۱۸ میلیارد دلار رسید

دهلیزهای زیرزمینی مالخران زیر نورافکن‌های پلیس!

افزایش ۴۰ درصدی نرخ خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های بادی

دهه فجر؛ تحویل ۲هزار واحد مسکونی نهضت ملی پرند

تیر خلاص فرزین بر یادگار صالح آبادی / دلار توافقی تمام شد / رئیس کل بانک مرکزی: دلار را بدون صف و به نرخ تابلو بخرید

ضرورت توجه به صنایع پایین دستی پتروشیمی/ چین تنها بازار ما در صنعت متانول است

افزایش تعداد شهر‌های با وضعیت «نسبتا پرخطر» کرونایی در کشور

سازمان سنجش: اختیار کامل در مورد نحوه قطع اینترنت در کنکور با وزارت ارتباطات است

یک بازی دو سر باخت !

برخی ها مایلند حرفه وکالت لاکچری بماند!

۹ رویداد بی‌سابقه در سال ۲۰۲۲؛ از اولین نخست‌وزیر رنگین‌پوست بریتانیا تا سفر در زمان به موهبت تلسکوپ جیمز وب

تولید ۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای نخستین بار در کشور

استقبال ۶۵ هزار نفر از طرح آموزش رایگان هنر در کشور

بهره‌وری سرمایه‌گذاری در کشاورزی ۳ برابر صنعت

روسیه: جهان ۵ تا ۱۰ سال آینده با کمبود انرژی مواجه می‌شود

قهوه و خواص درمانی شگفت انگیز آن

تاکید اژه‌ای بر گوش شنوای دستگاه قضایی برای استماع نقطه نظرات حقوقی

وجود گسل پنهان در مرکز تهران که تاکنون شناخته نشده بود

دو تصمیم در دو فرودگاه اصلی کشور؛ جیب مسافران فدای نفع تاکسی‌های فرودگاه

پربیننده ترین ها
  • 9
  • :
  • 0
  • :
  • 48
اپلیکیشن موبایل هزاره سوم - نسخه اندروید
Page Generated in 0/3342 sec