به هر دلیلی برخی پردههای هالیوود برافتاده و زشتیهایی که به عنوان قصه و داستان در فیلمها رویت میشد، رنگ واقعی خود را نشان داده است.
به گزارش شبکه خبری هزاره سوم؛ پس از افشای رسواییهای جنسی یکی از تهیهکنندگان معروف هالیوود به نام «هاروی واینشتاین» و به دنبال آن فاش شدن رسواییهای مشابه درمورد برخی دیگر از هالیوودیها مانند بن افلک و الیور استون و... و پس از به راه افتادن جنبشی در فضای مجازی به نام «من هم»، اینک در فرانسه و توسط زنان این کشور در فضای مجازی، هشتکی مشابه راه افتاده تحت عنوان «خوکت را افشاء کن».
براساس گزارش رادیو فرانسه، خیل عظیم قربانیان تعرضات جنسی در اروپا این بار قصد دارند تا اعتراضات خویش را به خیابانها بکشند. گفته میشود شدت فساد جنسی در فرانسه به حدی بحرانی است که به عنوان قدم اول قرار است یکی از وزرای دولت، لایحۀ قانونی را دربارۀ ممنوعیت تعرض جنسی در خیابان تسلیم مجلس کند! و بسیاری امیدوارند که لایحهای هم درباره منع تعرض جنسی در محیط کار به مجلس برود!
این خیزشی که اینک در اروپا به راه افتاده مربوط به گزارشهای دو سال اخیر است که از سوی برخی سازمانهای اجتماعی و مراکز آماری درباره شدت فزاینده خشونتها و آزارهای جنسی در اروپا و آمریکا منتشر شد و اینک رسوایی اخیر هالیوودیها بخش کوچکی از آن فساد عظیم به شمار میآید.
در آوریل ۲۰۱۵ دانشگاه هاروارد یک نظرسنجی در میان دانشجویان خود انجام داد که بخشی از پروژه پژوهشی بزرگی بود که در ۶۴ دانشگاه معتبر آمریکا و در میان ۱۵۰ هزار دانشجوی آنها (اعم از فارغالتحصیل و یا مشغول به تحصیل) درباره تعرضات جنسی صورت میگرفت. نتیجه این پژوهش که در سپتامبر ۲۰۱۵ منتشر شد، بسیار تکان دهنده بود. نظرسنجی فوق نشان میداد که ۷۲.۲ درصد از دانشجویان دختر حاضر در این آمارگیری، در زمان حضورشان در دانشگاه هاروارد مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفتهاند.
گزارش و نظرسنجی فوق در کنار گزارش چند ماه قبل «آژانس حقوق بنیادین» (FRA) در اروپا که نشان میداد نیمی از زنان این قاره به اصطلاح مدرن، از ۱۵ سالگی مورد تعرض جنسی قرار گرفته و در کنار نامه سال گذشته ۱۷ زن سیاستمدار فرانسوی (از جمله کریستین لاگارد، رئیس صندوق بینالمللی پول) که اعتراف کرده بودند در دوران فعالیت سیاسی خود، مورد تجاوز همکاران مرد قرار گرفتهاند و در کنار گزارش مهم سال ۲۰۱۶ نوردیک از دانشگاه استکهلم سوئد که کشورهای رکورددار تجاوز جنسی را دانمارک و سوئد و کانادا و آمریکا و انگلیس اعلام کرده بود بیانگر این مطلب است که جهان غرب با بحران عمیقی در زمینه برخورد با زنان مواجه شده است.
در تحقیق انجام شده توسط «مؤسسه تحقیقاتی آلبرتا»، ۴۰ درصد پوشش زننده و تحریکآمیز زنان در اجتماع به خصوص کلوپهای شبانه به عنوان دلیلی برای رفتارهای خشونتآمیز جنسی محسوب شده و از سوی دیگر، درصدی نیز رفتارهای تحریکآمیز همچون رقص زنان در کلوپهای شبانه را دلیل این امر معرفی کردهاند. در تحقیق انجام شده توسط مؤسسه «Opinion Matters» انگلیس، قرارگرفتن زنان با لباس محرک در کنار مردان، تنها شدن زن با مرد در مکانهای خاص، نوشیدن مشروبات الکلی زن همراه با مرد، رقص تحریکآمیز زنان در کنار مردان، همه نمونههایی از دلایل تعرض و یا سوءاستفاده جنسی از زنان ذکر شده است.
حال به هر دلیلی برخی پردههای هالیوود برافتاده و زشتیهایی که به عنوان قصه و داستان در فیلمها رویت میشد، رنگ واقعی خود را نشان داده است. این درحالی است که به تصریح روانشناسان، همین زشتیهای آثار سینمای هالیوود اعم از خشونت و سکس و نمایش بیبند و باری و... از عوامل اصلی رواج زمینههای خشونت و تعرضات جنسی در جامعه غرب به شمار آمده است.