شناسه خبر: 2241 | منتشر شده در مورخ: 1392/12/3 | ساعت: 13:46 | گروه: صفحه نخست |
نفوذ کم سوادها به نهاد ریاست جمهوری! + سند |
فارغ از آرزوی موفقیت برای ایشان و دولت تدبیر و امید در اجرای این سیاست ها، نکته ی جالبی که در متن این نامه ی رسمی قرائت شده در اخبار سراسری صدا و سیما و منتشر شده در سایت ریاست جمهوری، به چشم می آید، اشتباه ایشان یا دبیرخانه ی ایشان در ذکر نام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که در این ابلاغ نامه ی رسمی، وزارت علوم و آموزش عالی درج شده است! البته ما می دانیم این اشتباه فاحش که در دو جای این نامه تکرار شده است ، به هیچ وجه نشانه ی عدم اهمیت این وزارت خانه ی مهم در تدابیر ریاست محترم جمهوری نیست بلکه قطعاً نتیجه ی نفوذ عناصر کم سواد به نهاد ریاست جمهوری یا دبیر خانه یا واحد تایپ نامه هاست!
لذا شایسته است ریاست محترم جمهوری ضمن بررسی دقیق موضوع، در صورت اثبات این فرضیه ها، سریعاً داس مبارک را زمین گذاشته و با کمباین نسبت به درو کردن این عناصر در هرجای دولت که هستند حتی آبدارخانه های مدارس اقدام نمایندو گرنه معلوم نیست در صورت بروز اشتباهات مشابه در جاهای دیگر مثلاً متن یا نون پیپر و این پیپر و اون پیپر ، یا حتی روح بلند توافقنامه های بین المللی که در شهرهایی مثل ژنو منعقد می شود، چه بر سر ما خواهد آمد!
متن اصلی خبر در سایت ریاست جمهوری:
رییس جمهوری در نامه ای به دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهوری با اشاره به ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کرد:لازم است بی درنگ، اقدامات بایسته در جهت جلب مشارکت گسترده همه نهادها و آحاد جامعه در فعالیتهای اقتصادی برای دستیابی به رشد پویا و تحقق اهداف سند چشمانداز بیست ساله ساماندهی شود.
در نامه ای به معاون اول رییس جمهوری صورت گرفت:
دستورات رییس جمهوری در باره ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری
رییس جمهوری در نامه ای به دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهوری با اشاره به ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کرد:لازم است بی درنگ، اقدامات بایسته در جهت جلب مشارکت گسترده همه نهادها و آحاد جامعه در فعالیتهای اقتصادی برای دستیابی به رشد پویا و تحقق اهداف سند چشمانداز بیست ساله ساماندهی شود.
شناسه خبر: ۷۵۲۵۶ -
پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۷
- فرشید سلیمانی
متن نامه حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای اسحاق جهانگیری
معاون اول رییس جمهور
با عنایت به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، لازم است بی درنگ، اقدامات بایسته در جهت جلب مشارکت گسترده همه نهادها و آحاد جامعه در فعالیتهای اقتصادی برای دستیابی به رشد پویا و تحقق اهداف سند چشمانداز بیست ساله ساماندهی شود. از این رو ضروری است:
۱- معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و وزارت امور اقتصادی و دارایی، پیشنهادهای لازم، نقشه راه و زمانبندی اجرای مواد ۲۴ گانه را تهیه و ارائه نمایند.
۲- کمیسیونهای ذیربط دولت، طرحها و پیشنهادهای لازم را در اولویت رسیدگی قرار داده برای تصویب به هیأت وزیران ارائه دهند.
۳- بانک مرکزی، تدابیر پولی، اعتباری و ارزی متناسب با این سیاستها را تهیه و در دستور کار شورای پول و اعتبار قرار دهد.
۴- وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت نفت، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو زمینههای لازم برای رشد بهره وری، حفظ و توسعه ظرفیت های تولید و حمایت همه جانبه از صادرات کالاها و خدمات را فراهم کنند.
۵- وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم و آموزش عالی، رسانه های کشور به ویژه رسانه ملی، با جلب مشارکت اندیشمندان، نویسندگان، هنرمندان در جهت تبیین اقتصاد مقاومتی و گفتمانسازی لازم برنامهریزی و اقدام نمایند.
۶- معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم و آموزش عالی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد ساماندهی نظام ملی نوآوری و اجرای نقشه علمی کشور در جهت توسعه اقتصاد دانش بنیان، پیگیری و هماهنگی لازم را معمول دارند.
۷- ستاد مبارزه با فساد با همکاری دیگر قوا، اقدامات خود را در جهت شفافسازی اقتصاد و جلوگیری از زمینههای فساد را با جدیت دنبال کند.
۸- در طراحی گامهای اجرایی هدفمندسازی یارانهها، افزایش تولید و بهرهوری و ارتقاء شاخصهای عدالت اجتماعی و تأمین امنیت غذا و درمان در اولویت قرار گیرد.
۹- وزارت امور خارجه تلاش های خود را در توسعه پیوندهای راهبردی و استفاده از دیپلماسی فعال در جهت تأمین حضور عزتمندانه ایران در اقتصاد جهانی در لغو محدودیتها در چارچوب سیاستهای نظام گسترش دهد.
۱۰- وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت امور خارجه، وزارت صنعت، معدن و تجارت و دبیرخانه مناطق آزاد ویژه تجاری و صنعتی، اقدامات لازم برای تشویق سرمایه گذاری خارجی و گسترش و تسهیل تولید و صادرات را معمول دارند.
۱۱- ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، با ایفای نقش ستاد اقتصاد مقاومتی کشور، هماهنگی لازم در برنامه ها و سیاستها را تأمین و اجرای آن را پیگیری نماید.
ضروری است گزارش اقدامات و پیشرفت کار به طور منظم به اینجانب ارائه گردد.
توفیق همه همکاران در شکوفایی اقتصاد عزتمند و سربلندی ملت عزیز ایران را از درگاه خداوند بزرگ مسألت میکنم.
حسن روحانی
لینک خبر مربوطه:
http://www.president.ir/fa/75256
منبع: ارسنجان نما