شناسه خبر: 2647 | منتشر شده در مورخ: 1392/12/9 | ساعت: 18:03 | گروه: صفحه نخست |
با دخالت در امور داخلی جمهوری اسلامی
ادعاهای تکراری آمریکا درباره حقوق بشر در ایران |
به گزارش هزاره سوم در گزارش وزارت خارجه آمریکا درباره وضع حقوق بشر در ایران آمده است: جمهوری اسلامی ایران یک جمهوری دینی است که پس از تصویب قانون اساسی در سال 1979 در یک همه پرسی مردمی تأسیس شد.
وزارت امور خارجه آمریکا در گزارش خود با اذعان به حضور بزرگ و گسترده مردم در انتخابات اخیر خاطر نشان کرد: با وجود مشارکت بزرگ مردمی در انتخابات 14 ژوئن این کشور، نحوه بررسی صلاحیت نامزدها و نیز محدودیت رسانه های چاپی و دیجیتال و نظارت بر انتخابات ؛ عادلانه بودن نظام انتخاباتی را مخدوش می کند.
در این گزارش که واکنشی به حضور گسترده مردم در عرصه های سیاسی بویژه انتخابات است ؛ ادعا شده است : دولت ایران حق شهروندان را برای تغییر مسالمت آمیز از طریق انتخابات آزاد و عادلانه بشدت محدود می کند.
در گزارش وزارت خارجه آمریکا ؛ رفتارها و یا مجازات هایی نظیر اعدام و تبعیض علیه زنان و کودکان و اشخاص همجنسگرا نیز به عنوان موارد نقض حقوق بشر نام برده شده است .
جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره از سوی کشورهای غربی به سرکردگی آمریکا متهم به نقض حقوق بشر شده است .
برای ثبت موارد نقض حقوق بشر در آمریکا که بزرگترین ناقض حقوق بشر در جهان است باید چندین جلد کتاب منتشر شود، از خشونت نژادی ضد سیاه پوستان و آسیایی تبارها تا رونق یافتن شکنجه زندانیان، زندان های مخفی، حمایت از رژیم تروریستی صهیونیستی، شنود مکالمات تلفنی مردم ؛ استفاده از سلاح اتمی ضد مردم بی دفاع ژاپن ؛ حمایت از گروهک تروریستی منافقین ، تجاوز نظامی به ویتنام، افغانستان و عراق، حمله هر روزه پهپادهای آمریکایی به مناطق قبایلی پاکستان، سرکوب جنبش های مردمی در ایالات متحده و... همه و همه تنها موارد کوچکی از نقض حقوق بشر از سوی دولتمردان آمریکاست.
دولت آمریکا تلاش کرده تا با سو استفاده از موقعیت خود به لحاظ قرار گرفتن سازمان های حقوق بشری در خاک این کشور و تطمیع آنها، برای خود چهره یک مدافع حقوق بشر را بسازد درحالیکه نقض مکرر حقوق بشر در آمریکا برهمگان واضح است .
اتهام نقض حقوق بشر از سوی آمریکا در واقع یک حربه واهی برای نیل به مقاصد سیاسی است تا از این طریق هم رفتار ضد بشری خود را لاپوشانی کند و هم کشورهای مستقلی مثل ایران را تحت فشار بگذارد ولی امروز دیگر حنای غرب و آمریکا رنگی برای افکار عمومی جهان ندارد و حتی صدای انتقاد از وضعیت بغرنج حقوق بشر از داخل آمریکا نیز شنیده می شود.