سخن روز :
پژواک
شناسه خبر: 2728 منتشر شده در مورخ: 1392/12/10 ساعت: 19:23 گروه: صفحه نخست  
آقای‌ظریف‌آیااین‌گزارش‌راخوانده اید؟

آقای‌ظریف‌آیااین‌گزارش‌راخوانده اید؟

برنامه وزارت خارجه برای تنبیه سیاست‌مداران زورگوی آمریکایی چیست؟ آیا با وجود این گزارش، باز هم «محمدجواد ظریف» با لبخندی دیپلماتیک، پای میز مذاکرات هسته ای با طرف آمریکایی خواهد نشست؟
گزارش حقوق بشر آمریکا که در پوششی انحرافی و تحت‌عنوان «حقوق بشر» و به‌صورت سالانه از سوی وزارت امور خارجه آمریکا و به‌سفارش کنگره این کشور منتشر می‌شود، حاوی نکات مهمی برای دولت اعتدال است.

به گزارش فرهنگ نیوز، انتشار گزارش سالانه «حقوق بشر» از سوی وزارت امور خارجه آمریکا، حاوی پیام‌ها و نکات پرشمار برای اهالی دولت یازدهم بود. علاوه بر این، اصل ارائه چنین گزارشی از سوی حکومت آمریکا، خود محل بروز پرسش‌های متعدد است.
 
کدام گزارش حقوق بشر؟
گزارشی که در پوششی انحرافی و تحت‌عنوان «حقوق بشر» و به‌صورت سالانه از سوی وزارت امور خارجه آمریکا و به‌سفارش کنگره این کشور منتشر می‌شود، امسال درباره 80 کشور دنیا اظهار نظر کرده است!
این گزارش برخلاف حجم بالا، دارای معایب و مجهولات پرشماری است. مواردی مانند:
 
الف) چرا موضوع حقوق بشر در کشور بحرین از قلم افتاده است؟ آیا عدم وجود حق رأی در این جزیره و سرکوب گسترده ،کشتار بی‌رحمانه و شکنجه‌های وحشیانه مردم بحرین دارای اهمیت نیست؟ تشکر از حاکمیت بحرین به چه دلیل است و آیا واقعاً این کشور طبق ادعای آمریکا، طی سال گذشته عرصه تلاش آل خلیفه برای بهبود دموکراسی و حقوق‌بشر(حتی با تعریف آمریکایی این اصطلاح) بوده است؟
ب) آیا فرصت و زمان بسیار زیادی که برای تهیه گزارش اصطلاحاً «حقوق‌بشر» صرف شده است، نمی‌توانست صرف رسیدگی به موضوعات دیگری شود؟ مثلاً:
 
-      وضعیت اسفناک زندان‌های آمریکا
-      فساد گسترده، نقض حقوق فردی و رسوایی‌های اخلاقی میان سربازان آمریکا
-      کشتارهای متعدد در مدارس آمریکا در نتیجه آزادی حمل اسلحه گرم
-      تبعیض نژادی در کشور آمریکا
-      ادامه حمله پهبادهای آمریکایی به مردم بی گناه شمال پاکستان
-      کشتار غیرنظامیان افغان از سوی نظامیان آمریکایی و هم‌پیمانانشان
 
ج) آیا حمایت گسترده تسلیحاتی و لجستیکی از شورشیان و تروریست‌های غیر سوری در خاک سوریه، نقض حقوق بشر نیست و آیا بهتر نیست که نهادهایی مانند کنگره و وزارت خارجه آمریکا، در این‌باره به افکار عمومی این کشور و مردم دیگر کشورهای دنیا پاسخگو باشند و زمان خود را در این راه صرف کنند؟
 
ادعاهای نخ‌نمایی که دیگر مضحک هم شده است
سخنان تکراری آمریکا درباره آنچه «حقوق‌بشر» می‌نامد، دیگر به عادت مردم دنیا تبدیل شده است. در این میان، بازتولید ادعاهای نخ‌نما درباره ایران، دیگر تبدیل به یک لطیفه تکراری شده که توان خنداندن کسی را ندارد.
 
در همین رابطه بد نیست با هم مروری بر موارد مورد اشاره آمریکایی‌ها داشته باشیم:
الف) طی این گزارش ضمن اعتراف به حضور گسترده مردم در انتخابات خرداد ماه سال 92، ادعا شده است:
«علی‌رغم حضور گسترده مردم در انتخابات 14 ژوئن(24خرداد)، فرآیند رد صلاحیت‌ها که هیئت‌های غیرمنتخب آنها را براساس معیارهای دلبخواهی اعمال می‌کنند و همچنین وضع محدودیت علیه انجمن‌های مدنی، رسانه‌های نوشتاری و الکترونیکی و نظارت ناظران معتبر غیردولتی باعث شد آزادی‌ها و بی‌طرفی نظام انتخاباتی همچنان زیر سؤال باشد.»
مطابق این گزارش، انتخابات آمریکا که با سیستم رأی الکترال برگزار شده و ارزش رأی همه مردم در آنها یکسان نیست، کاملاً سالم بوده و براساس معیارهای دلبخواهی نیست حال آنکه در کشور ما، موضوع رد صلاحیت‌ها یک امر دلبخواهی است!
ظاهراً تنظیم‌کنندگان این گزارش، فراموش کرده‌اند که کاندیداهای ریسات‌جمهوری آمریکا، قبل از حضور رسمی در تبلیغات انتخاباتی، مجبور به حضور در سرزمین‌های اشغالی و تملق‌گویی برای صهیونیست‌ها هستند و لابد این امر یعنی انتخابات آزاد و حاکمیت مستقل!
 
البته باید به‌یاد داشته باشیم که اصولاً آمریکا تمایل دارد تا در ممالک اسلامی، یا دموکراسی‌های جعلی همچون «جمهوری آذربایجان» حاکم باشد یا دیکتاتوری(مانند عربستان و سایر کشورهای حاشیه جنوبی خلیج همیشه فارس)
 
ب) جالب اینجاست که در این گزارش از رد صلاحیت افراد در انتخابات  پیشین از جمله هاشمی رفسنجانی انتقاد شده است!
البته این توقع به‌جا وجود دارد که رییس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، سریعاً و قویاً به این سخنان واکنش نشان دهند اما باید از آمریکائی‌ها نیز سئوال کرد که با کدامین هدف به بیان این سخنان اقدام کرده‌اند؟ مگر نه آن است که با پرونده‌سازی‌های مشکوک، ضمن ایراد اتهامات دروغین، سالیان سال است که آقای هاشمی رفسنجانی را به‌سب مسائل مختلف محکوم می‌کنید؟ آیا این سخنان مداخله‌جویانه شما، در ادامه فتنه88 و با هدف ایجاد تفرقه میان مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست؟
 
ج) وزارت خارجه آمریکا در این گزارش ضمن دفاع از بهائیان ایرانی، از تبعیض‌های قانونی علیه همجنس‌بازان انتقاد کرده است.
البته دفاع از فرقه ضاله بهائیت موضوع عجیبی نیست چرا که این تشکیلات انگلیسی، اکنون مستقیماً از سوی صهیونیست‌ها اداره می‌شود. از سوی دیگر اصولاً صهیونیست‌ها، گردانندگان اصلی سیاست‌های آمریکا به‌حساب می‌آیند؛ لذا دفاع از این فرقه محرف، امری کاملاً طبیعی است.
همچنین موضوع دفاع از آنچه حقوق همجنس‌بازها خوانده می‌شود، در کنار اخبار منتشر شده درباره مسئولان بلندپایه آمریکا و بعضی اعضای خانواده‌های آنها، تکمیل کننده یک پازل جالب است.
آمریکا براساس برنامه‌های صهیونیسم بین‌الملل، در تلاش برای اشاعه فساد و فحشا در سراسر گیتی و همه ممالک عالم است؛ لذا با طرح چنین سخنانی می‌کوشد تا ضمن ترویج مفاسد اخلاقی، اینگونه القا کند که در دیگر کشورها نیز، باید بعضی از انحرافات را به‌رسمیت شناخته و حتی مورد تشویق قرار داد!
 
د) در این گزارش از عدم جدایی دین از سیاست و تاثیر روحانیون بر حکومت انتقاد شده است.
 
با توجه به آنکه روحانیت آگاه خصوصاً علمای شیعه، همواره در مقام سدی عظیم در برابر تجاوزات استعمار از جمله آمریکا به ایفای نقش پرداخته‌اند، بدیهی است که این دولت ظالم، خواهان عدم حضور دین در عرصع سیاست باشد تا بتواند به اهداف شوم خود در همه کشورهای اسلامی دست پیدا کند.
 
ه) عذرا ضیا، مدیر کل دموکراسی، حقوق بشر و امور کارگری وزارت امور خارجه آمریکا، مدعی شد؛ در ماه‌های نخست فعالیت دولت جدید در ایران، موارد اعدام‌هایی که «بدون طی روند صحیح قضایی» به اجرا گذاشته شده‌اند، افزایش یافته است.
خوب است آمریکائیان بدانند که روند اعدام در کشور ما اولاً کاملاً جدا از قوه مجریه یعنی دولت بوده و یک روند کاملاً قضایی، پیچیده، دقیق و مطابق قوانین اسلامی است؛ قوانینی که منطبق با روح انسان و زمینه‌ساز تعالی و کمال آن محسوب می‌شود. البته آمریکا نمی‌تواند رسماً اصل وجود مجازات اعدام را زیر سئوال ببرد چون خود نیز با روشهایی مانند صندلی الکتریکی و یا تزریق زهر، اقدام به اجرای اعدام‌هایی می‌کند که در مواردی بسیار سئوال‌برانگیز بوده است. مثلاً موضوع اعدام بعضی از بیماران روانی و یا افرادی که سال‌ها بعد از عدام، بیگناهی‌شان ثایت شده است.
 
پیامی روشن برای دولت‌مردان «اعتدال» خصوصاً وزارت خارجه
 
مدیرکل دموکراسی، حقوق بشر و امور کارگری وزارت امور خارجه آمریکا همچنین گفته است:‌ «(در ایران) قدم‌هایی برداشته شده، مانند آزادی بعضی از زندانیان سیاسی در پاییز گذشته ولی به طور کلی باید بگویم وضع (حقوق بشر در ایران) همچنان بد است».
پیش از این نیز وزارت خارجه کشور چین با انتشار بیانیه ای نسبت به اتهاماتی که در گزارش حقوق بشر آمریکا به این کشور نسبت داده شده بود موضع گرفته و این اتهامات را دخالت در امور داخلی چین اعلام نموده بود.
حال دولت اعتدال که به انجام مذاکره با آمریکا افتخار کرده و راه حل مشکلات اقتصادی را در مذاکره با آمریکا و متحدانش جستجو می‌کند، باید پاسخگوی سئوالات متعددی باشد:
الف) افکار عمومی خواهان توضیح دولت هستند تا بدانند که عقب‌نشینی‌های گفتمان «اعتدال» در برابر آمریکا، چه دستاوردی برای کشور داشته است؟
ب) چرا برخلاف آنچه انتظار می‌رفت، آمریکا روز به روز وقیح‌تر می‌شود و فضای انفعال بیش از ایام گذشته، بر فضای سیاست‌خارجی دولت «تدبیروامید» سایه می‌افکند؟
ج) برنامه وزارت خارجه برای تنبیه سیاست‌مداران زورگوی آمریکایی چیست؟ آیا با وجود این گزارش، باز هم «محمدجواد ظریف» با لبخندی دیپلماتیک، پای میز مذاکرات هسته ای با طرف آمریکایی خواهد نشست؟
د) بهتر نیست دولت یازدهم، با همان شدتی که منتقدان داخلی را مورد عنایت قرار می‌دهد، دشمنان خارجی ملت را نیز مورد توجه خود قرار داده و از آنان بابت رفتارهایشان، توضیح بخواهد؟ به‌عنوان مثال آیا قرار نیست سفیر سوئیس (به‌عنوان حافظ منافع آمریکا) احضار شده و اعتراض رسمی دولت به گزارش مداخله‌جویانه فوق، به وی ابلاغ شود؟

 

twitter facebook داغ کن - کلوب دات کام
ایمیل: info@h3nn.ir
شماره پیامک: 300074370003
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
نام و نام خانوادگی :
ایمیل:
نظر:
آخرین اخبار

توییت جدید دکتر مسعود پزشکیان:

برای آبادی ایران و آزادی ایرانیان رای ما دکتر مسعود پزشکیان!

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

غربالگری یک ضرورت برای نظام سلامت کشور است

حاکمیت باید صدای کسانی که پول و آشنا ندارند را بشنود

بررسی راهکارهای جلوگیری از قاچاق سوخت و تقویت معیشت مرزنشینان در جلسه شورای‌ اقتصادی

محاکمه پسر معتاد به اتهام قتل دختر جوان

رویارویی جذاب پیکان و ری‌را، نماد اصالت و آینده ایران‌خودرو

نمادهای پرتقاضای بورس ۲۲ آذر ۱۴۰۲/ کدام نمادها مثبت ۷ درصد شدند؟

لطیفی: میزان رضایتمندی مردم از کارکنان دولت رصد می‌شود

صادرات ایران به همسایگان با رشد ۹ درصدی به ۱۸ میلیارد دلار رسید

دهلیزهای زیرزمینی مالخران زیر نورافکن‌های پلیس!

افزایش ۴۰ درصدی نرخ خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های بادی

دهه فجر؛ تحویل ۲هزار واحد مسکونی نهضت ملی پرند

تیر خلاص فرزین بر یادگار صالح آبادی / دلار توافقی تمام شد / رئیس کل بانک مرکزی: دلار را بدون صف و به نرخ تابلو بخرید

ضرورت توجه به صنایع پایین دستی پتروشیمی/ چین تنها بازار ما در صنعت متانول است

افزایش تعداد شهر‌های با وضعیت «نسبتا پرخطر» کرونایی در کشور

سازمان سنجش: اختیار کامل در مورد نحوه قطع اینترنت در کنکور با وزارت ارتباطات است

یک بازی دو سر باخت !

برخی ها مایلند حرفه وکالت لاکچری بماند!

۹ رویداد بی‌سابقه در سال ۲۰۲۲؛ از اولین نخست‌وزیر رنگین‌پوست بریتانیا تا سفر در زمان به موهبت تلسکوپ جیمز وب

تولید ۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای نخستین بار در کشور

استقبال ۶۵ هزار نفر از طرح آموزش رایگان هنر در کشور

بهره‌وری سرمایه‌گذاری در کشاورزی ۳ برابر صنعت

روسیه: جهان ۵ تا ۱۰ سال آینده با کمبود انرژی مواجه می‌شود

قهوه و خواص درمانی شگفت انگیز آن

تاکید اژه‌ای بر گوش شنوای دستگاه قضایی برای استماع نقطه نظرات حقوقی

وجود گسل پنهان در مرکز تهران که تاکنون شناخته نشده بود

دو تصمیم در دو فرودگاه اصلی کشور؛ جیب مسافران فدای نفع تاکسی‌های فرودگاه

پربیننده ترین ها
  • 13
  • :
  • 40
  • :
  • 53
اپلیکیشن موبایل هزاره سوم - نسخه اندروید
Page Generated in 0/3026 sec