سخن روز :
پژواک
شناسه خبر: 2814 منتشر شده در مورخ: 1392/12/12 ساعت: 11:54 گروه: صفحه نخست  
در انتخابات ۸۸ تقلبی اتفاق نیفتاد،اما تخلفاتی رخ داد

تقلب در انتخابات ایران امکان‌پذیر نیست

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری تهران با تأکید بر اینکه در انتخابات سال ۸۸ تقلبی شکل نگرفت،اما تخلفاتی رخ داد، گفت:‌ تخلفاتی که صورت گرفت نمی‌‌توانست صحت و سلامت انتخابات را زیر سوال ببرد.

به گزارش هزاره سوم چندین‌بار در حین مصاحبه از اینکه در سال 42 به دنیا آمده است، احساس خوشحالی می‌کند، گویی سال تولدش او را به انقلاب نزدیک‌تر کرده است؛ از سال 64 در وزارت کشور مشغول به کار است و بر این اساس سابقه‌ای نزدیک به 30 سال در وزارت کشور دارد،مدیریت برگزاری 22 انتخابات را بر عهده داشته و تأکید می‌کند به هیچ‌وجه تقلب در انتخابات جمهوری اسلامی ایران امکان‌پذیر نیست.


مستأجر آیت‌الله نجفی‌اشرفی در تمام دوران اصلاحات فرماندار بوده است و می‌گوید این موضوع ربطی به گرایشات سیاسی‌اش ندارد، البته گلایه‌ای هم از زمان احمدی‌نژاد دارد که وقتی در سال 88 به استانداری تهران رفته مورد بی‌مهری قرار گرفته است و عنوان می‌کند ما را عمداً دور کار کردند!

8 سال سابقه فرمانداری ورامین، حضور در هسته گزینش استانداری تهران، معاونت در فرمانداری ری و شمیران به گفته خودش از او یک کارشناس انتخابات ساخته است.

آنچه می‌خوانید مشروح گفت‌وگو با علی‌اصغر ناصربخت معاون سیاسی انتظامی فرمانداری تهران است:

از چه زمانی وارد وزارت کشور شدید و در چه سالی فرمانداری ورامین را بر عهده گرفتید؟

ناصربخت: بنده از سال 80 تا 84 فرماندار ورامین بودم که مصادف با دوره دوم دولت آقای خاتمی بود، از سال 76 تا 80 هم فرماندار رباط کریم بودم؛ درواقع در 8 سال دولت اصلاحات، فرماندار بودم، قبل از آن نیز معاون فرمانداری ری و معاون فرمانداری شهریار را برعهده داشته و در هسته گزینش استانداری تهران فعالیت می‌کردم یعنی از سال 64 وارد وزارت کشور شدم.

متولد دهم مرداد 42 هستم و از 18/1/59 به کردستان رفتم و در اسلام‌آباد غرب، کنگاور و گیلانغرب بودم؛ سال 61 که خدمت سربازی رفتم 32 ماه سابقه جبهه داشتم که شامل حضور در کردستان و مناطق مختلف جنگی بود، البته بعدها نیز در فواصل مختلف در صحنه‌های نبرد حق علیه باطل حضور یافتم که به طور قطع و یقین این ایام از بهترین لحظات و ساعات عمرم بود و به آن افتخار می‌کنم.

در همان سال در یک گزینش شرکت کردم که در آن پذیرفته شدم، شرط ورود به کار این بود که باید کارت پایان خدمت داشته باشم، برهمین اساس سوابق جبهه و جنگ خود را ارائه کردم اما گفتند چون زیر سن مشمولیت به جبهه رفته‌ای این سنوات برای شما محاسبه نمی‌شود، حال بماند بعدها طبق تصویب قانونی در مجلس ،سنوات افراد در جبهه‌های جنگ در زیر سن مشمولیت دوبرابر شد.

به همین دلیل باید خدمت سربازی می‌رفتم و سرباز ژاندارمری شدم که بین سال‌های 61 تا 63 بود، دوران خدمتم را در مرکز آموزش افسری ژاندارمری گذراندم به واسطه سابقه‌ای که در جبهه داشتم در عقیدتی سیاسی مرکز آموزش افسری ژاندارمری مشغول به کار شدم و در کار گزینش افسران آن مرکز آموزش فعال شدم.

سال 63 خدمت سربازی‌ام تمام شد و همین مسئله باعث شد تا پایم به وزارت کشور باز شود و این اتفاق مسیر زندگی‌ام را تغییر داد، سال 64 هم به واسطه آشنایی که با غرب کشور داشتم در استان کرمانشاه و در شهرستان گیلانغرب مشغول به کار شدم و تا سال 68 بعد از پایان جنگ و اتمام بازسازی در استان کرمانشاه بودم سپس به استانداری تهران منتقل شدم.

علت انتقالم به تهران هم این بود که دانشگاه قبول شدم؛ البته قبل از آن در دانشگاه پذیرفته شده بودم اما حضور در استان کرمانشاه به عنوان یک استان جنگی را ارجح می‌دانستم، استدلالم هم این بود که بچه‌های کم سن و سال از تمام نقاط کشور برای حضور در جنگ شرکت می‌کنند حال من چطور به دنبال درس خواندن بروم.

فرماندار شدنم ربطی به ارتباطم با جریانات سیاسی نداشت

در نهایت در سال 68 وارد استانداری تهران شده و در هسته گزینش استانداری مشغول شدم؛ از سال 70 تا 75 در فرمانداری شهریار به عنوان فرماندار بودم و 75 تا 76 نیز معاون فرماندار ری بودم، پس از شکل‌گیری دولت خاتمی فرماندار شدم و فرماندار شدنم ربطی به ارتباط‌مان با جریانات سیاسی نداشت زیرا نیروی رسمی وزارت کشور بودم و مراحل مربوط کسب تجربه و مدیریت را از پایین‌ترین سطح کار یعنی بخشداری آموخته بودم، لذا از سال 76 تا 80 فرماندار رباط کریم و از سال 80 نیروی ثابت وزارت کشور و تا سال 84 فرماندار ورامین بودم، پس از اینکه دولت آقای احمدی‌نژاد مستقر شد متأسفانه زمینه همکاری نبود و مدیر منابع انسانی یک شرکت صنعتی شدم.

سال 88 دوره‌ای از بی‌مهری‌ها را در استانداری تهران تجربه کردم

سال 88 که انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد به استانداری تهران بازگشتم و متأسفانه دوره‌ای از بی‌مهری‌ها را تجربه کردم، در 4 سالی که به استانداری تهران آمدم نتوانستم یک کلمه روی کاغذ بنویسم که به درد سیستم و مجموعه بخورد در حالی که خیلی علاقمند بودم تجربیاتی که داشتم در اختیار بگذارم اما هیچ‌یک از مقامات مسئول در استانداری تهران حاضر نشدند از توان اجرایی و تجربیات فردی که از سال‌ها پیش در وزارت کشور تربیت شده بود، استفاده کنند.

در مسیر اجرا تحت تأثیر گرایشات سیاسی نیستم

بنده چارچوب فکری شخصی دارم اما در مسیر اجرا به هیچ عنوان تحت تأثیر گرایشات سیاسی نیستم و بر روی چند نکته اصرار دارم. اول اینکه آرا، نظریات و مسیری که امام خمینی(ره) برای ما روشن و معین کردند اصلی خدشه‌ناپذیر است، ما برای اینکه هویت خود را حفظ کنیم باید روی این اصول پافشاری کنیم.

معتقدم ایام دفاع مقدس و آنچه که در آن هشت سال دفاع مقدس اتفاق افتاد برگ زرینی است و هیچ‌کس نباید نسبت به آن ایام اما و اگر داشته باشد، تا آن روزی که لازم بود در آن عرصه دفاع کردیم، شهدای هشت سال دفاع مقدس و اتفاقات آن سال ویترین و مجموعه‌ای است که اصلاً نباید نسبت به آن اما و اگر داشت.

اصل ولایت‌فقیه به نظام مشروعیت می‌بخشد

اصل دیگر تبعیت از مقام معظم رهبری است و معتقدم آنچه به نظام مشروعیت می‌بخشد اصل ولایت فقیه است.

بنده التزام به ولایت فقیه را در این می‌دانم که در همه سال‌هایی که مدیر بودم مشروعیت آنچه از نوک قلمم ساطع می‌شود از اعتقاد و باور قلبی‌ام به جایگاه ولایت فقیه است و بقیه مسائل بعد از این چارچوب، مسائل تاکتیکی است، امروز این جریان و فردا جریان دیگری روی کار می‌آید و اساساً آنچه که بعد از پیروزی انقلاب در عرصه اداره امور کشور و اعمال حاکمیت رخ داد تمامی مشروعیت خود را از اصل مترقی ولایت فقیه کسب می‌کند.

بحث اعتدال روحانی در حوزه عمل است

بحث اعتدال مطرح شده از سوی دولت یازدهم در  چه چارچوبی تعریف می شود؟

ناصربخت: اعتدال شکل عمل ماست، بحث اعتدالی که آقای روحانی مطرح می‌کند در حوزه عمل است؛ فکر نمی‌کنم اصولی را که عنوان کردم از ناحیه هیچ یک از مقامات نظام جمهوری اسلامی مورد شک و شبهه باشد.

22 انتخابات را برگزار کرده‌ام /قطع به یقین در انتخابات سال 88 تقلبی اتفاق نیفتاد

در سال 88 برخی تلاش داشتند تا انتخابات و صحت آن را با شایعه تقلب زیر سوال ببرند، با توجه به اینکه شما نزدیک به 30 سال است که در وزارت کشور مشغول به کار هستید و برگزاری بیش از 20 انتخابات را بر عهده داشته‌اید، آیا چنین امکانی وجود دارد؟

ناصربخت: همان زمان که این بحث مطرح می‌شد، به آن می‌پرداختیم؛ بنده حداقل 21 یا 22 انتخابات را برگزار کرده‌ام و مدیر برگزار کننده انتخابات بودم، مکانیسم انتخابات را هم به خوبی می‌شناسم و می‌توانم بگویم حداقل یک کارشناس در حوزه مسائل انتخابات هستم؛ بنده قطع به یقین معتقدم در انتخابات سال 88 تقلبی اتفاق نیفتاد اما تخلفاتی رخ داد.

چه تخلفاتی رخ داد؟

ناصربخت: تخلفات هم دارای تقسیم‌بندی است، یک وقت تخلفاتی ناشی از قصد و عمد است اما یک وقت تخلفات ناشی از ناآگاهی و عدم اشراف به آن پروسه و مسئولیت است؛ من معتقدم در انتخابات سال 88 تقلب رخ نداد اما تخلفاتی صورت گرفت و در ادامه این تخلفات، متاسفانه چون مدیریت مناسب و شایسته‌ای از سوی متولیان امر و به طور مشخص مقامات اجرایی از بالاترین سطح تا مدیریت وزارت کشور بر آن اعمال نشد، رخدادهای ناخوشایند و ناگوار را به دنبال داشت. 

تخلفات در حدی نبود که صحت و سلامت انتخابات را زیر سؤال ببرد

آیا تخلفات در حدی بود که صحت انتخابات را زیر سوال ببرد؟

ناصربخت: تخلف به این معناست که در گوشه‌ای به واسطه عملکرد نامناسب فردی، از منظر اجرایی مجموعه‌ای از بایدها و نبایدهایی که باید مورد توجه باشد، مورد غفلت قرار گیرد، انتخابات یک پروسه وسیع است و هیچ کس نمی‌تواند برای وقوع یک تخلف اصل یک انتخابات را زیر سوال ببرد.

پاسخ من به سوال شما منفی است، تخلفاتی که صورت گرفته بود نمی‌‌توانست صحت و سلامت انتخابات را زیر سوال ببرد.اما نپختگی‌هایی در برخی برخوردها صورت گرفت که دولت می‌توانست آنها را به خوبی مدیریت کند.

مشابه وقایع سال 88 در سال 78 رخ داد

مشابه وقایع سال 88 ده سال قبل در کوی دانشگاه و در سال 78 رخ داد، واقعاً داستان کوی دانشگاه و اتفاقاتی که رخ داد، کمتر از مسائل 88 نبود اما دولت و سیستم و دستگاه‌هایی که متولی امر بودند آن را مدیریت کردند، معتقدم دولت و اجزای بدنه آن می‌توانستند وقایع و اتفاقاتی که در سال 88 و بعد از انتخابات رخ داد به شایستگی به گونه‌ای مدیریت کنند که این حوادث و اتفاقات رخ ندهد و سرمایه‌ای که از مقام معظم رهبری هزینه شد، پیش نمی‌آمد.

ما در انتخابات سال 88 هزینه بسیاری داده‌ایم، از کسانی که گفته می شد از خارج از کشور دستور می گرفتند، توقعی نداریم، اما از کسانی که خود را تابع ولایت می‌دانند و در ارتباط با ولایت گریبان چاک می‌کنند توقعمان این بود به گونه‌ای رفتار کنند که این حوادث تلخ اتفاق نمی‌افتاد و رهبری تا این حد پایش به میان نمی‌آمد و این حوادث و رخدادها شکل نمی‌گرفت که نظام متأسفانه سال‌های سال هزینه این حادثه تلخ را بدهد.

برخی مناظره معروف را یکی از مصادیق تخلف عنوان می‌کنند، منظور شما هم این است؟

ناصربخت: خیر، بنده منظورم از تخلفات قبل از انتخابات نیست بلکه حین برگزاری انتخابات است، یعنی از روزی که انتخابات شروع شد تا زمان اعلام نتیجه؛ در همین دوره‌ای که آقای روحانی انتخاب شد با اینکه عدد شرکت‌کننده‌ها کمتر از دوره قبل بود نتیجه ساعت هشت شب بعد قطعیت یافت، پس چرا باید سیستم انتشار اطلاعات در بیرون از وزارت کشور در سال 88 به گونه‌ای باشد که معلوم شود دو نصف شب فلان شخص رأی آورده یا نیاورده است؟ در سال 88 با آن همه شرکت کننده ساعت ده صبح کار در وزارت کشور تمام شده اعلام شد.

بحث ما فنی است و اصلاً سیاسی نیست و بنده هم بحث سیاسی نمی‌کنم، مجموعه‌ای که در وزارت کشور است باید اطلاع‌رسانی و تنویر افکار عمومی را انجام می‌داد؛ یک سوالی ایجاد شده و هر چقدر حوزه اطلاع‌رسانی قوی‌تر، محکم‌تر و درست‌تر باشد از طرف دیگر مشکلات کمتر خواهد بود.

وظیفه ما در زمانی که سوءبرداشت‌ها و سوءتفاهماتی در اذهان به وجود آمده این است که تنویر افکار عمومی کنیم، از منظر مدیریتی یک بحث وجود دارد و آن اینکه طرف مقابل مسئولیتی ندارد.

بنده بعد از 4 سال معتقدم وقایع سال 88 وقایعی بود که در جمهوری اسلامی قابل کنترل بود، عده‌ای به عمد خواستند مسیر را به سمتی ببرند که این اتفاقات رخ دهد، این حوادث قابل کنترل بود و در این حوادث بیشترین موج مظلومیت متوجه رهبری شد در حالی که همه ما باید قد علم کنیم و شجاعت داشته باشیم و به جای اینکه ما خرج رهبری شویم رهبری خرج ما شد.

شاید اگر در سال 92 که با اختلاف 230 هزار رای آقای روحانی برگزیده شد، چند کاندیدای دیگر می‌گفتند که ما این را قبول نداریم، اتفاقاتی مانند سال 88 تکرار می شد، بنابراین اگر آن دو نفر و حامیان آنها مبنا را قانون قرار می‌دادند و التزام به قانون داشتند این مشکلات به وجود نمی‌آمد، پس آن طرف هم مقصر بود.

ناصربخت: بله آن طرف هم اشتباهاتی را مرتکب شد اما در جایگاه رسمی قرار نداشت، دولت مستقر به مراتب بسیار فراتر از یک فردی بود که در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت کرده و حال معتقد است که رئیس‌جمهور شده و رأی آورده است. کسی که در جایگاه رسمی نشسته بود رعایت قاعده بازی را نکرد و وزارت کشور نیز تنویر افکار عمومی را انجام نداد.

باید آسیب‌شناسی کنیم که وقایع سال 88 چرا رخ داد تا مشابه این حوادث تلخ اتفاق نیفتد، این فاصله رای اندک که منجر به پیروزی آقای روحانی شد و باعث شد سایرین هم انتخابات را بپذیرند ناشی از تجربه انتخابات سال 88 بود.

قانون انتخابات، قانون خوبی است

روند برگزاری انتخابات را در کشور چگونه ارزیابی می‌کنید؟

قانون انتخابات ما قانون خوبی است، در واقع قوانین انتخاباتی ما قوانین مترقی است؛ بالاخره به لحاظ استقرار روش‌های دموکراتیک انتخابات ما همین است اما اشکالی که وجود داشته این بوده که همیشه نگاه ما به انتخابات نگاه جناحی و سیاسی بوده است، یعنی هیچگاه آسیب‌شناسی نکرده‌ایم که این همه انتخابات در جمهوری اسلامی برگزار شد و مردم به صحنه آمدند و تمام دستگاه‌ها برای برگزاری انتخابات زحمت کشیدند.

شکل‌گیری هیأت اجرایی در وزارت کشور در امر انتخابات بسیار مؤثر است

ما اگر بتوانیم در قانون انتخابات تکلمه‌هایی را داشته باشیم، زمانی که امر مشتبه شد، بسیار مؤثر است؛ البته در انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری و در وزارت کشور یک هیأت اجرایی کشوری نیز شکل گرفت که اگر اختلاف نظری بود برطرف شود، اگر بتوانیم ابزارهایی مثل کمیسیون انتخابات را کاربردی‌تر و جدی‌تر کنیم بسیار سودمند است چون هر انتخاباتی چه در سطح کلان و چه در سطح پائین قابلیت بروز شبهه را دارد.

شورای نگهبان کار خود را انجام می‌دهد اما هیئت‌هایی مثل کمیسیون انتخابات در وزارت کشور تجربه خوبی بود و می‌تواند مؤثر باشد، باید آن را تکمیل‌تر کنیم تا بتواند در زمانی که لازم است حضور داشته باشد.

معاونت سیاسی انتظامی حساس و مهم است

محورها و راهبردهای اصلی‌تان برای معاونت سیاسی انتظامی فرمانداری تهران در دوره جدید چیست؟

ناصربخت: معاونت سیاسی انتظامی، معاونتی حساس و مهم است، هم در بحث پیش‌بینی‌ها، تدابیر و اقداماتی که باید صورت بگیرد و هم در بخش‌های مختلف انتظامی و اجتماعی که حوزه گسترده و بسیطی است و از جمله محل‌هایی است که اگر خوب به وظایفش عمل کند می‌تواند جلوی بسیاری از مشکلات را بگیرد.

فعلاً شناخت خود را نسبت به مسائل و مشکلاتی که در تهران وجود دارد تکمیل می‌کنم، البته نسبت به این مسائل نا آشنا نیستم ولی فکر می‌کنم باید تکمیل‌تر شود؛ هم در بحث امنیت و هم در بحث خدمات رفاهی، اجتماعی، بهداشت، درمان و انتخابات، تا چشم بر هم بزنیم انتخابات مجلس دهم در پیش است.


بهترین مدل اداره شهر تهران از نظر معاون فرماندار

آنچه که ما مطلوب می‌دانیم همان مدلی است که در رابطه با آموزش و پرورش و نیروی انتظامی انجام می‌شود یعنی در تهران، یک اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران و یک اداره کل آموزش و پرورش شهرستان تهران داریم، یا در نیروی انتظامی یک فرماندهی شهرستان‌های استان تهران و یک فرماندهی تهران بزرگ داریم.

بهترین مدل برای اداره شهر تهران این است که همه دستگاه‌ها و مجموعه اداره شهرستان بر اساس ضوابط تقسیمات کشوری استقرار یابند و سطح کارشان در سطح اداره کل باشد.

در حال حاضر شهرستان‌های تهران زیرمجموعه شما هستند؟

ناصربخت: خیر.

باید تمرکز مدیریتی زیر نظر فرمانداری در شهر تهران ایجاد شود

با این شکل چه اتفاق جدیدی در این حوزه می‌افتد؟

ناصربخت: اداراتی که وجود ندارند، تأسیس خواهند شد و اختیارات این ادارات در سطح اداره کل خواهد بود، ما می‌گوییم این تمرکز مدیریتی باید در رابطه با شهر تهران ایجاد شود و زیر نظر فرمانداری تهران باشد تا بتواند خدمات را بهتر و مطلوب‌تر ارائه کند.

وزارت کشور کار حزبی نمی‌کند

وزیر کشور چندی پیش تأکید کرد وزارت کشور کار سیاسی و حزبی نمی‌کند و طرفدار هیچ حزب و گروهی نیست، نظر شما در این زمینه چیست؟ 

ناصربخت: اصل اعتقادی ما از زمانی که در وزارت کشور کار کرده‌ایم همین بود، وزارت کشور کار حزبی نباید بکند، وزارت کشور متعلق به حزب و گروه و دسته خاصی نیست بلکه وزارت کشور جمهوری اسلامی است و باید در چارچوب قانون وظایف و مسئولیت‌های خود را انجام دهد و اگر کسی نگاهی غیر از این داشته باشد خطا کرده و هم برای خود و هم برای کشور مشکل ایجاد می‌کند.

انتخابات جزء وظایف ذاتی معاونت سیاسی و انتظامی است 

معاونت سیاسی انتظامی فرمانداری تهران برای انتخابات مجلس دهم چه اقداماتی در دستور کار دارد؟

به خودی خود انتخابات جزو وظایف ذاتی این معاونت است، باید تدابیر و اقدامات لازم را قبل از برگزاری انتخابات جهت حضور گسترده مردم داشته باشیم و معتقدیم وزارت کشور باید در بحث ورود به انتخابات  نقش تشویق‌کننده مردم برای حضور در صحنه را داشته باشد.

همانطور که فعالیت صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای، تابلو و نماد مقاومت و ایستادگی نظام است حضور مردم هم در صحنه انتخابات و حضورشان در صحنه راهپیمایی‌ها به همین شکل است؛ راهپیمایی حضور گسترده است و دنیا زبانش قاصر می‌شود و نمی تواندسر تعظیم در برابر این ملت فرود نیاورد، انتخابات هم سیستماتیک و مستند است و قابل ارائه در هر زمان و مکان بوده و هیچ شبهه‌ای بدان نمی‌توانند وارد کنند.

وظیفه ما در وزارت کشور فراهم کردن مشارکت گسترده مردم در انتخابات است

ما در وزارت کشور وظیفه خود می‌دانیم که قبل از برگزاری انتخابات همه اسباب و شرایط را فراهم کنیم که مردم در انتخابات حضور گسترده و مشارکت فعال داشته باشند چون برای نظام حضور مستمر مردم در پای صندوق‌های رای به شدت لازم است.

این اقدامات قبل از انتخابات است و در حین انتخابات هم سازوکار اجرای قانون مطرح است و باید تدابیر، تصمیمات و برنامه‌ریزی‌هایمان را به سمتی ببریم که در اجرای برگزاری انتخابات دچار مشکل نشویم و در تمام این پرسه بی‌نظری و بی‌طرفی ما نسبت به نتیجه انتخابات واضح و آشکار باشد.

در زمان برگزاری انتخابات همیشه وضو داشتم

بنده به عنوان برگزار کننده حدود 22 انتخابات، نسبت به دو کار هیچ‌وقت در انتخابات کوتاهی نکرده‌ام؛ اول اینکه همواره به برگزاری انتخابات به عنوان یک تکلیف و وظیفه شرعی نگاه کرده‌ و سعی کردم‌ در ساعاتی که مشغول برگزاری انتخابات هستم وضو داشته باشم چراکه معتقدم برگزاری انتخابات یک تکلیف و وظیفه شرعی است، اگر یک سر سوزن شائبه در ذهنت باشد تمامی زحمات و تلاش‌های انجام شده را تحت‌الشعاع قرار داده چه بسا موجب ارتکاب گناه شود.

شبی که احمدی‌نژاد در سال 84 رأی آورد از لذت‌بخش‌ترین شب‌هایی بود که انتخابات برگزار کردیم

نکته دوم هم اینکه به لحاظ اجرا باید انتخابات را سالم برگزار کرد، شاید یکی از لذت‌بخش‌ترین شب‌هایی که ما انتخابات برگزار کردیم همان شبی بود که آقای احمدی‌نژاد در سال 84 رأی آورد چراکه اساساً نسبت به نتیجه انتخابات و آنچه که مردم برمی‌گزینند دغدغه‌ای نداشتم و نمی‌گفتیم که حالا چرا آقای احمدی‌نژاد رأی ‌آورد؟ اصلاً با این طبیعت آشنا نبودیم که بخواهیم حساسیت نشان دهیم که چرا زید رأی آورد و عمر رأی نیاورد. این به ما مربوط نمی‌شود، ما امانتدار مردم هستیم و یک رأی داریم، فقط برگزاری انتخابات با ماست به همین دلیل به اعتقاد من در انتخابات سال 88 تقلب نمی‌تواند اتفاق افتاده باشد.

نتیجه انتخابات مهم نیست، مهم حضور گسترده مردم است

نتیجه انتخابات مهم نیست، مهم حضور گسترده مردم و سلامت انتخابات است و باید این را به عنوان یک سند روشن به جهانیان ارائه دهیم که در کشور ما سلامت انتخابات تضمین شده است.

از چه زمانی وارد روند اجرایی انتخابات مجلس دهم می‌شوید؟

ناصربخت: طبق گفته آقای استاندار ، روند اجرایی انتخابات، ثبت‌نام کاندیداها و بررسی صلاحیت‌ها از سال  94 آغاز می‌شود.

تصور برخی اینگونه است که فرمانداری فقط جنبه سیاسی دارد چگونه می‌شود جنبه‌های دیگر را هم به مردم نشان داد؟

ناصربخت: تهران خیلی وسیع و گسترده است، همچنین سایه سنگین وزارتخانه‌ها در شهر تهران روی سر ادارات کل است و سایه سنگین ادارات کل روی سر ادارات شهرستان است، برای مثال بنده که به عنوان یک فرد پایتخت نشین هستم و از اداره‌ای درخواستی دارم ترجیح می‌دهم به وزارتخانه بروم، بعد از آن به اداره کل و در نهایت ترجیح می‌دهم به اداره شهرستان بروم.

البته همه اینها باید برطرف شود یعنی شاید اقدامات فرمانداری تهران خیلی در تنوع اطلاعات و اخبار دارد گم می‌شود، مثلاً اگر وزیر کشور در تهران به جایی تشریف می‌برد و بعد از آن استاندار می‌رود، رفتن فرماندار به آن محل ممکن است حساسیت و رغبت را برای دستگاه‌های اطلاع‌رسانی ایجاد نکند که آن را پوشش دهند.

اما فرمانداری کارهای بسیاری انجام می‌دهد مثلاً ما رژه 29 فروردین را پیش رو داریم و جلسه رژه 29فروردین را طی روزهای اخیر برگزار کردیم.

این کارها در دل کارهای بزرگی که بعد کشوری و استانی دارد شاید محو شود، اما در عین حال خیلی برای کار جا دارد، ارتقای سطح ادارات، استقرار این ادارات، برداشتن سایه سنگینی که به لحاظ تشکیلاتی در پایتخت بالای سر فرمانداری تهران است، اقداماتی هستند که می‌تواند کار فرمانداری تهران را توسعه دهد.

نگاهتان نسبت به موضوع امنیت در حوزه کاری‌تان چیست و نقطه مطلوب را در کجا می‌بینید؟

ناصربخت: دستگاه‌هایی که متولی امر تأمین امنیت هستند به لحاظ امکانات و تجهیزات کمبود ندارند، امروز امکاناتی که نیروی انتظامی دارد بسیار خوب است و با گذشته بسیار تفاوت دارد.

امروز پلیس ما تجهیزات و ابزار لازم را در تامین امنیت به لحاظ سخت افزاری و نرم‌افزاری دارد و در قوانین هم خوشبختانه نقص قانون نداریم؛ در مقوله تامین امنیت بیشتر نیاز به ارتباط و هماهنگی دستگاه‌های متولی امر داریم و نقطه حساس و محوری در این موضوع شورای تامین شهرستان است، که نقش بسیار اثرگذاری در مقوله تامین امنیت دارد.

جلسه شورای تامین شهرستان تهران به صورت منظم و طبق قانون هر دو هفته یک بار تشکیل می‌شود که البته جلسات فوق‌العاده هم دارد، ما معتقدیم نقش شورای تامین، نقش محوری است.

کمیسیون‌هایی در زیرمجموعه شورای تامین شهرستان وجود دارد که یک بخش از این کمیسیو‌ن‌ها در حال حاضر در داخل فرمانداری تشکیل می‌شود، در حوزه معاونت سیاسی باید بالغ بر 25 سرفصل جلسه داشته باشیم که به طور قطع 15 مورد در مقوله تامین امنیت و موضوع مواد مخدر است.

باید کار کارشناسی در این کمیته‌ها صورت گیرد و در شورای تامین شهرستان مطرح و سپس با مصوبه اجرایی انجام شود و ما به دنبال این هستیم که این اقدامات را انجام دهیم.

تشکیل کمیته‌ای زیر نظر شورای تأمین شهرستان تهران در رابطه با چهارشنبه آخر سال

با توجه به اینکه در آستانه عیدنوروز قرار داریم چه تمهیداتی برای تأمین امنیت مردم و همچنین موضوع چهارشنبه آخر سال در دستور کار دارید؟

ناصربخت: ما تا عید نوروز دو جلسه شورای تامین خواهیم داشت و قطعا در این دو جلسه ، تدابیر و تمهیدات لازم برای ایام تعطیل اندیشیده خواهد شد و اعضا و به طور خاص نیروی انتظامی طرح‌های اجرایی خود را ارائه خواهند داد.

همچنین ما لیست کشیک دستگاه‌های مختلف را از آنها خواهیم گرفت، در درون خود فرمانداری نیز، مدیران فرمانداری در ایام تعطیل حضور دارند و پاسخگوی نیازها به ویژه در بحث امنیتی هستند.

کمیته‌ها و کمیسیون‌های زیرمجموعه شورای تامین به صورت مشخص در رابطه با چهارشنبه آخر سال تشکیل خواهد شد و دستگاه‌ها نیز در آن حضور دارند، این کاری بوده که همه ساله انجام شده و امسال هم تشکیل می‌شود، قطعاً ما مصر به این هستیم که یک ضریب امنیتی خوب و باکیفیتی را فراهم کنیم و بعید می‌دانم مشکل و مسئله پیچیده‌ای در این مسیر به وجود آید.

twitter facebook داغ کن - کلوب دات کام
ایمیل: info@h3nn.ir
شماره پیامک: 300074370003
منبع: فارس
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
نام و نام خانوادگی :
ایمیل:
نظر:
آخرین اخبار

توییت جدید دکتر مسعود پزشکیان:

برای آبادی ایران و آزادی ایرانیان رای ما دکتر مسعود پزشکیان!

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

غربالگری یک ضرورت برای نظام سلامت کشور است

حاکمیت باید صدای کسانی که پول و آشنا ندارند را بشنود

بررسی راهکارهای جلوگیری از قاچاق سوخت و تقویت معیشت مرزنشینان در جلسه شورای‌ اقتصادی

محاکمه پسر معتاد به اتهام قتل دختر جوان

رویارویی جذاب پیکان و ری‌را، نماد اصالت و آینده ایران‌خودرو

نمادهای پرتقاضای بورس ۲۲ آذر ۱۴۰۲/ کدام نمادها مثبت ۷ درصد شدند؟

لطیفی: میزان رضایتمندی مردم از کارکنان دولت رصد می‌شود

صادرات ایران به همسایگان با رشد ۹ درصدی به ۱۸ میلیارد دلار رسید

دهلیزهای زیرزمینی مالخران زیر نورافکن‌های پلیس!

افزایش ۴۰ درصدی نرخ خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های بادی

دهه فجر؛ تحویل ۲هزار واحد مسکونی نهضت ملی پرند

تیر خلاص فرزین بر یادگار صالح آبادی / دلار توافقی تمام شد / رئیس کل بانک مرکزی: دلار را بدون صف و به نرخ تابلو بخرید

ضرورت توجه به صنایع پایین دستی پتروشیمی/ چین تنها بازار ما در صنعت متانول است

افزایش تعداد شهر‌های با وضعیت «نسبتا پرخطر» کرونایی در کشور

سازمان سنجش: اختیار کامل در مورد نحوه قطع اینترنت در کنکور با وزارت ارتباطات است

یک بازی دو سر باخت !

برخی ها مایلند حرفه وکالت لاکچری بماند!

۹ رویداد بی‌سابقه در سال ۲۰۲۲؛ از اولین نخست‌وزیر رنگین‌پوست بریتانیا تا سفر در زمان به موهبت تلسکوپ جیمز وب

تولید ۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای نخستین بار در کشور

استقبال ۶۵ هزار نفر از طرح آموزش رایگان هنر در کشور

بهره‌وری سرمایه‌گذاری در کشاورزی ۳ برابر صنعت

روسیه: جهان ۵ تا ۱۰ سال آینده با کمبود انرژی مواجه می‌شود

قهوه و خواص درمانی شگفت انگیز آن

تاکید اژه‌ای بر گوش شنوای دستگاه قضایی برای استماع نقطه نظرات حقوقی

وجود گسل پنهان در مرکز تهران که تاکنون شناخته نشده بود

دو تصمیم در دو فرودگاه اصلی کشور؛ جیب مسافران فدای نفع تاکسی‌های فرودگاه

پربیننده ترین ها
  • 21
  • :
  • 44
  • :
  • 55
اپلیکیشن موبایل هزاره سوم - نسخه اندروید
Page Generated in 0/0991 sec