شناسه خبر: 3153 | منتشر شده در مورخ: 1392/12/18 | ساعت: 10:04 | گروه: اقتصادی |
دبیر منطقه 8 دانشگاه فنی و حرفهای خبر داد
تحصیل 200 هزار دانشجو در دانشگاههای فنی و حرفهای کشور |
به گزارش هزاره سوم به نقل از روابط عمومی دانشکده فنی امام محمدباقر(ع) ساری ناصر صداقتیپور در نشست توجیهی دانشجویان جدیدالورود بیان داشت: انتخاب رشته تحصیلی در دانشگاه براساس میل و علاقه شخص، سبب بروز تواناییها و ظرفیتهای بالقوه در طول مدت تحصیل میشود.
وی ادامه داد: این دانشکده در سال 1364 با دو رشته کاردانی کارهای عمومی ساختمان و رشته صنایع فلز تحت نظر دفتر مدارس عالی آموزش و پرورش شروع به کار کرد و در طول این سالها، تعداد دانشجویان و تعداد رشتههای تحصیلی و امکانات و توانائیهای دانشکده به نحو چشمگیری توسعه پیدا کرد.
رئیس دانشکده فنی امام محمدباقر(ع) ساری با بیان اینکه درحال حاضر 13 رشته کاردانی و سه رشته کارشناسی در این دانشکده وجود دارد، گفت: در سطح کشور نیز دانشگاه فنی و حرفهای با دارا بودن بالغ بر 200 هزار دانشجو، 54 رشته کاردانی و 26 رشته کارشناسی نقش مهمی در تربیت تکنسین فنی و ماهر ایفا میکند.
این مسئول با اشاره به سخنان گهربار رهبر معظم انقلاب افزود: آموزشکدههای فنی و حرفهای باید توسعه پیدا کنند و کشور همانطور که به علم نیاز دارد به پنجههای کارآمد نیز نیاز دارد.
وی اضافه کرد: ارتباط بین صنعت و دانشگاه از طریق تربیت تکنسین در دانشکدههای فنی و حرفهای محقق میشود و در واقع چرخ عظیم صنعت را تکنسینهای ماهر به حرکت در خواهند آورد.
صداقتیپور در ادامه به بیان گوشههایی از افتخارات علمی این دانشکده پرداخت و گفت: مسعود شفقی از فارغالتحصیلان این دانشکده عنوان مخترع برتر جوان در سطح جهان را در سالهای گذشته به خود اختصاص داده است.
دبیر منطقه 8 دانشگاه فنی و حرفهای یادآور شد: این مخترع با ثبت شش اختراع جهانی، با ساخت بتن خودمتراکم در سازههای زیر دریایی و مقاوم در برابر زلزله افتخارات زیادی را برای ایران اسلامی به ثبت رسانده است.
وی ادامه داد: سعید یارشکیبا نفر برگزیده مسابقات ملی مهارت در رشته کامپیوتر و حسین رضانژاد نفر برتر مسابقات ملی مهارت در سراسر کشور و نیز دکتر زیاری و جلالی از فارغالتحصیلان برتر این دانشکده بودند.
صداقتیپور تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفهای به عنوان دانشگاه نسل سوم و دانشگاه کارآفرین بوده و نقش مهمی در خصوص شکوفایی حماسه اقتصادی و تأثیر آن بر رشد و توسعه ملی ایفا خواهد کرد و امیدواریم شاهد رشد هر چه بیشتر این دانشگاه باشیم.
وی اذعان داشت: در آینده دولتها دیگر به افراد شغل نخواهند داد و این افراد هستند که باید کارآفرین باشند و این مسئله کارآفرینی و ایجاد شغل در دانشکدههای فنی و حرفهای محقق خواهد شد.