برخی از خوراکیها در صورت ترکیب بامواد غذایی دیگر میتوانند خواص درمانی چندین برابر کسب نمایند.
به گزارش شبکه خبری هزاره سوم به نقل از باشگاه خبرنگاران، برخی از مواد غذایی برای اثربخشی بهتر و تأثیر بالاتر خواص درمانی لازم است درهنگام مصرف با همدیگر ترکیب شوند، از جمله این خوراکیها اسفناج و لیمو می باشند.
گفتنی است، اسفناج دارای مقدارقابل توجهی آهن است که مصرف لیمو در غذا به همراه آن سبب جذب بیشتر آهن توسط بدن فرد میگردد.
بررسیها نشان میدهند، یکی از سبزیهای بسیار مفید برای بدن گوجه فرنگی است که دارای خواص ضد سرطانی فراوانی است، پزشکان توصیه میکنند برای افزایش خواص ضد سرطانی گوجه فرنگی افراد آن را به همراه روغن زیتون مصرف نمایند.
مصرف روغن زیتون به همراه گوجه فرنگی سبب کاهش "کلسترول بد خون"، "کاهش فشار خون " وهمین طور جلوگیری از رشد "سلولهای سرطانی "می شود.
پژوهشگران در یک تحقیق منحصر به فرد همچنین دریافتهاند که مصرف ماهی و پودر کاری به همراه همدیگر نیز میتواند سبب افزایش سلامت قلب و "جذب امگا سه "بیشتر ماهی توسط بدن شود این ترکیب همینطور میتواند سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان در افراد شود.