سخن روز :
پژواک
شناسه خبر: 4983 منتشر شده در مورخ: 1393/1/25 ساعت: 10:07 گروه: بهداشت و سلامت  
7 دردی که نادیده گرفتنش جایز نیست

7 دردی که نادیده گرفتنش جایز نیست

نتیجه تحقیق و پژوهش از پزشکان قلب، متخصصان داخلی و روانپزشکان به شما نشان می دهند که کدام دردها را نباید سرسری و نادیده گرفت و چرا سریعا باید به پزشک مراجعه کرد.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم نتیجه تحقیق و پژوهش از پزشکان قلب، متخصصان داخلی و روانپزشکان به شما نشان می دهند که کدام دردها را نباید سرسری و نادیده گرفت و چرا سریعا باید به پزشک مراجعه کرد.

۱- بدترین سردرد در زندگیتان: این درد نیاز به توجه فوری پزشکی دارد. اگر شما دچار سرما خوردگی شده باشید، سردرد شما می تواند ناشی از سینوس های مغزی باشد، اما ممکن است درد ناشی از خونریزی مغزی یا تومورهای مغزی نیز باشد. بنابراین اگر از علت سردرد خود مطمئن نیستید، حتما آن را بررسی کنید.

۲ – درد و ناراحتی در قفسه سینه، گلو، فک، شانه، بازو و شکم: درد قفسه سینه می تواند ناشی از التهاب ریه یا پنومونیا یا یک حمله قلبی باشد، اماباید دقت کرد در ناراحتی های قلبی حتما درد وجود ندارد. بنابراین نباید منتظر درد ماند. اغلب بیماران قلب در مورد فشاری صحبت می کنند که در ناحیه قفسه سینه احساس می کنند درست مثل اینکه فیلی روی قفسه سینه آنها نشسته است.

ناراحتی های مربوط به بیماری قلب ممکن است در قسمت بالاتر از قفسه سینه مثل گلو، فک، شانه و بازوی چپ و شکم باشد و حتی ممکن است همراه با احساس تهوع باشد. اگر شخصی دارای درد مزمن یا ماندگار و غیر قابل توصیف است و از طرفی می دانید جزو افراد پر خطر است ،نباید منتظر بمانید بلکه باید سریعا اقدام کنید. خیلی افراد به خاطر تفسیر غلط ، ممکن است که درد از نظرشان ناشی از ناراحتی های گوارشی باشد. در نتیجه درمان را به تعویق می اندازند ولی بعدها متوجه اصل بیماری می شوند.

ناراحتی های متناوب باید به همین ترتیب جدی گرفته شود. اینها ممکن است نمونه ای باشد از ناراحتی های مربوط به هیجان، ناراحتی های عاطفی یا ناشی از فعالیت بدنی. برای مثال ممکن است تجربه کرده باشید که در هنگام باغبانی، درد به سراغ شما می آید ولی به محض نشستن احساس درد از بین می رود که این آنژین است و معمولا در هوای سرد و گرم بدتر می شود. ناراحتی خانم‌ها با نشانه‌ها و علائم ظریف تری همراه است. بیماری قلب می تواند با لباس مبدل یا به اصطلاح علائم دیگری که مربوط به خودش نیست، بروز کند مثل علائم گوارشی نفخ، درد معده یا ناراحتی در ناحیه شکم.

همچنین این علائم ممکن است با احساس خستگی همراه باشد. خطر ابتلا به بیماری قلبی بعد از یائسگی افزایش می یابد. به طوری که این بیماری، زنان بیشتری را نسبت به مردان می کشد در حالی که خطر ابتلای مردان به این بیماری نسبت به زنان در هر سن بیشتر است.

۳ – درد در ناحیه پشت بین دو استخوان پهن شانه: در اغلب موارد به دلیل ورم مفاصل یا آماس مفصل است ،اما می تواند ناشی از حملات قلبی یا ناراحتی های شکمی یا گوارشی نیز باشد. یک خطر ممکن است ناشی از قطع سرخرگ آئورت باشد که به صورت درد ناگهانی بروز می کند. افرادی که خطر ابتلای آنها به این بیماری وجود دارد ،شرایطی دارند که می تواند سلامت و تمامیت دیواره رگ‌ها را عوض کند. اینها می تواند شامل فشار خون بالا، مشکلات گردش خون، مصرف دخانیات و بیماری دیابت باشد.

۴- درد شدید شکمی: اگر دارای آپاندیس هستید، در هنگام بروز این درد، حرکت تند و سریع انجام ندهید.زیرا ممکن است موجب پارگی شود. مشکلات پانکراس و کیسه صفرا، زخم معده و انسداد روده می توانند از دیگر دلایل درد باشند که نیاز به توجه دارند.

۵- درد ساق پا: یکی دیگر از دردهایی که خطر آن کمتر شناخته شده است، انسداد رگ های داخلی یا عمقی است. لخته خون می تواند در رگ های عمقی پا ایجاد شود. این بیماری سالانه دو میلیون آمریکایی را تحت تاثیر قرار می دهد و می تواند زندگی را تهدید کند. به این دلیل خطرناک است که تکه ای از لخته خون می تواند جدا شده و در مسیر جریان خون وارد ریه‌ها گردد و باعث آمبولی ریه گردد که کشنده است.

سرطان، چاقی، عدم تحرک ناشی از بستری شدن طولانی مدت یا مسافرت طولانی، حاملگی و پیری، خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد. بعضی مواقع تنها ورم در ناحیه پا دیده می شود ولی بدون درد. اگر درد و ورم را در ماهیچه ساق پا احساس کردید، سریعا به دکتر مراجعه کنید.

۶- احساس سوزش در ساق یا کف پا: قریب یک سوم از ۲۰ میلیون نفر آمریکایی مبتلا به بیماری دیابت هنوز شناسایی نشده اند. این گفته مرکز دیابت آمریکا است. در بعضی از افراد که نمی دانند مبتلا به دیابت هستند ،درد اعصاب محیطی یکی از اولین نشانه‌ها وعلائم ابتلا به این بیماری است. این علائم به صورت احساس سوزش در ساق یا کف پاست. چیزی شبیه فرو رفتن سوزن در کف پا.

۷- دردهای مبهم و توصیف نشده در علم پزشکی: در بیماری افسردگی دردهای متنوع و نشانه های فیزیکی رایج است. این گونه بیماران ازسردرد، دردشکمی، درد دست و پا و گاهی ترکیبی از این دردها شکایت می کنند. به خاطر اینکه این دردها به صورت مزمن و دائمی برای بیمار افسرده است و آنقدرها نیز ناتوان کننده نیست، لذا خود بیمار، خانواده او و حتی متخصص سلامت وی این دردها را جدی نمی گیرند و بیمار را مرخص می کنند. به هر حال هر چقدر فرد افسرده تر باشد، دچار مشکلات جسمی بیشتری نیز هست که این منجر به گمراهی بالینی و پزشکی می شود. بعضی از علائم قبل از تشخیص افسردگی بروز می کنند.

بنابراین زمانی که علاقه خود رابه فعالیت از دست می دهید یا نمی توانید به طور موثر فکر کنید یا فعالیت کنید یا نمی توانید افراد را تحمل نمایید، به پزشک مراجعه کنید. به جای اینکه ساکت بنشینید و این وضعیت را تحمل کنید، چیزهایی که سبب افسردگی و بدتر شدن کیفیت زندگی می شوند ،سریعا درمان کنید قبل از اینکه آنها منجر به بروز تغییر ساختاری و عملکردی مغز شوند.

twitter facebook داغ کن - کلوب دات کام
ایمیل: info@h3nn.ir
شماره پیامک: 300074370003
منبع: مهر
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
نام و نام خانوادگی :
ایمیل:
نظر:
آخرین اخبار

توییت جدید دکتر مسعود پزشکیان:

برای آبادی ایران و آزادی ایرانیان رای ما دکتر مسعود پزشکیان!

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

غربالگری یک ضرورت برای نظام سلامت کشور است

حاکمیت باید صدای کسانی که پول و آشنا ندارند را بشنود

بررسی راهکارهای جلوگیری از قاچاق سوخت و تقویت معیشت مرزنشینان در جلسه شورای‌ اقتصادی

محاکمه پسر معتاد به اتهام قتل دختر جوان

رویارویی جذاب پیکان و ری‌را، نماد اصالت و آینده ایران‌خودرو

نمادهای پرتقاضای بورس ۲۲ آذر ۱۴۰۲/ کدام نمادها مثبت ۷ درصد شدند؟

لطیفی: میزان رضایتمندی مردم از کارکنان دولت رصد می‌شود

صادرات ایران به همسایگان با رشد ۹ درصدی به ۱۸ میلیارد دلار رسید

دهلیزهای زیرزمینی مالخران زیر نورافکن‌های پلیس!

افزایش ۴۰ درصدی نرخ خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های بادی

دهه فجر؛ تحویل ۲هزار واحد مسکونی نهضت ملی پرند

تیر خلاص فرزین بر یادگار صالح آبادی / دلار توافقی تمام شد / رئیس کل بانک مرکزی: دلار را بدون صف و به نرخ تابلو بخرید

ضرورت توجه به صنایع پایین دستی پتروشیمی/ چین تنها بازار ما در صنعت متانول است

افزایش تعداد شهر‌های با وضعیت «نسبتا پرخطر» کرونایی در کشور

سازمان سنجش: اختیار کامل در مورد نحوه قطع اینترنت در کنکور با وزارت ارتباطات است

یک بازی دو سر باخت !

برخی ها مایلند حرفه وکالت لاکچری بماند!

۹ رویداد بی‌سابقه در سال ۲۰۲۲؛ از اولین نخست‌وزیر رنگین‌پوست بریتانیا تا سفر در زمان به موهبت تلسکوپ جیمز وب

تولید ۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای نخستین بار در کشور

استقبال ۶۵ هزار نفر از طرح آموزش رایگان هنر در کشور

بهره‌وری سرمایه‌گذاری در کشاورزی ۳ برابر صنعت

روسیه: جهان ۵ تا ۱۰ سال آینده با کمبود انرژی مواجه می‌شود

قهوه و خواص درمانی شگفت انگیز آن

تاکید اژه‌ای بر گوش شنوای دستگاه قضایی برای استماع نقطه نظرات حقوقی

وجود گسل پنهان در مرکز تهران که تاکنون شناخته نشده بود

دو تصمیم در دو فرودگاه اصلی کشور؛ جیب مسافران فدای نفع تاکسی‌های فرودگاه

پربیننده ترین ها
  • 15
  • :
  • 46
  • :
  • 16
اپلیکیشن موبایل هزاره سوم - نسخه اندروید
Page Generated in 0/1221 sec