سخن روز :
پژواک
شناسه خبر: 52867 منتشر شده در مورخ: 1398/2/14 ساعت: 23:50 گروه: سیاسی  
ارزش کار معلم با معیار مادی قابل مقایسه نیست
رئیس جمهور در مراسم نکوداشت یکصد سال تربیت معلم در ایران:

ارزش کار معلم با معیار مادی قابل مقایسه نیست

رئیس جمهور معلمان را مربیان جامعه دانست و با تاکید بر اینکه معلم از مرزهای فرهنگ و اخلاق کشور حراست می کند، اظهارداشت: ارزش کار معلم با معیار مادی قابل مقایسه نیست و شهیدان مطهری، بهشتی، رجایی و باهنر نمونه های کم نظیر معلمی هستند.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم،به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز شنبه در مراسم بزرگذاشت مقام معلم و نکوداشت یکصد سال تربیت معلم در ایران با اشاره به اینکه رفتار معلم با دانش آموزان، مهمترین رکن تربیتی است،  گفت: کلاس درس باید کلاس رحمت و گذشت باشد و اگر معلم روح دانش آموز را به سوی خدا متحول کند، کلاس او حکم شب قدر دارد.

رئیس جمهور در این مراسم باعنوان "تدبیر و امید در گام دوم انقلاب با مدرسه‌سازی"، گفت: خوشحالم که هفته معلم در آستانه ماه رحمت، مغفرت و برکت الهی قرار گرفته است.

دکتر روحانی با بیان اینکه یکی از دلایل ماه رمضان علاوه بر فضیلت‌های ذاتی آن نزول قرآن در این ماه است، افزود: قرآن کتاب هدایت انسان‌ها در مسیر سعادت و بشریت است.

رئیس جمهور ادامه داد: شب قدر از دلایل ماه رمضان است و همه ویژگی‌های خاص و بزرگی که در این ماه قرار دارد به نسبتی در کلاس درس، مدرسه و تربیت هم مشاهده می‌شود.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: فضای ماه رمضان فضای دلدادگی به حق، توجه به آسمان‌ها، یاد مستمندان، تعاون و برادری و فهم و درک قرآن برای رسیدن به مسیر هدایت است که همه اینها در کلاس درس و مدرسه هم می‌تواند باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه کلاس درس در حقیقت، کلاس علم و تربیت است، گفت: همه معلمان علاوه بر اینکه معلم هستند، مربیان جامعه نیز می‌باشند.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه برخی از معلمان و دبیران در مدارس محبوب دانش‌آموزان هستند و این محبوبیت‌ها با هم متفاوت است، گفت: آن معلمی که در مدرسه محبوب دانش‌آموزان است، می‌تواند یک مربی خوب بوده و اخلاق، سخن، نحوه تعامل و برخوردش با دانش‌آموز، تربیت‌کننده باشد.

رئیس جمهور با بیان خاطره‌ای از دوران تحصیل خود در مدرسه و شیوه‌های گوناگون برخورد معلمان با دانش‌آموزان و تأثیرگذاری کلام محبت‌آمیز و همراه با گذشت یک معلم با دانش‌آموز، اظهار داشت: کلاس درس باید کلاس رحمت، برکت و مغفرت باشد، همانطور که ماه رمضان، ماه رحمت، برکت و مغفرت است.

دکتر روحانی تصریح کرد: اگر معلمی با رفتار، اخلاق و تعلیم خود بتواند یک نفر را هدایت کند، کلاس درس برای معلم شب قدر است و اگر در آن کلاس درس روح دانش‌آموز به سمت خدا متحول شود، آن کلاس ارزش شب قدر را دارد و همانطور که در شب قدر ملائکه نازل شده و عبادت در آن به اندازه هزار شب است، کلاس درس هم می‌تواند اینچنین باشد.

رئیس جمهور افزود: معلمان مانند سربازانی که از مرزهای میهن ، فرهنگ و اخلاق کشور حفاظت و حراست می‌کنند و  جایگاه معلمان بسیار ارزشمند و والاست و اجر کار آنها با هیچ ملاک و مقیاس مادی، قابل سنجش و جبران نیست.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره علامه شهید استاد مطهری به عنوان اسوه و نمونه معلمان کشور، گفت: علامه مطهری از شخصیت‌های کم‌نظیر و استثناهای تاریخ روحانیت و دانشگاه و انسانی بسیار مجزب متخصص و دلسوز بود که مدام به دنبال رفع شبهات و جلوگیری از انحراف ذهن جوانان بود و در این مسیر تلاش می‌کرد.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: بهترین الگو برای همه معلمان و اساتید سراسر کشور، اخلاق، شیوه، کار، تلاش و فداکاری شهید مطهری است، که امروز با وجود گذشت سال‌ها، همچنان کتاب‌های او روشنگر بوده و حل مشکل می‌کند.

رئیس جمهور همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، رجایی و باهنر و بهشتی، افزود: شاید جایگزین کردن این انسان‌ها بسیار سخت بود و دشمنان بهترین عزیزان ما را در سال‌های اول انقلاب از ملت ایران گرفتند.

دکتر روحانی با بیان اینکه در دولت دوازدهم بالاترین زلزله تاریخ ایران و بزرگترین سیل تاریخ کشور به وقوع پیوست، گفت: زلزله کرمانشاه و سیل اخیر در مناطق مختلف کشور، در صد سال گذشته بی‌سابقه بوده است به طوری که در این سیل، ۲۸ استان کشور، درگیر سیل شدند به گونه‌ای که نمی‌دانستیم باید با کدام استاندار تماس گرفته و در خصوص مشکلات با او صحبت کنیم و روزهایی بود که از ظهر تا نیمه شب به طور مداوم با استانداران تماس گرفته و صحبت می‌کردم.

رئیس جمهور با بیان اینکه حوادث داخل کشور به ما آموخت معلمان و مدارس، وظیفه بزرگی در حوادث طبیعی غیرمترقبه دارند، افزود: معلم باید در سیل و زلزله در کنار دانش‌آموزان و مردم باشد به گونه‌ای که در حادثه غیرمترقبه که مردم در محل‌های اسکان موقت و چادر هستند، باید یک چادر به آموزش و پرورش اختصاص داشته و با تقسیم کار، کلاس درس تشکیل شود.

وی افزود: هر چند ممکن است آن کلاسی که در چادر تشکیل می‌شود، کیفیت کلاس درس مدرسه را نداشته باشد، اما هنگامی که معلم در کنار دانش‌آموزان است، آنها احساس آرامش می‌کنند و از این منظر حضور معلم، دبیر و اساتید در کنار مردم بسیار حائز اهمیت است.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه باید به دانش‌آموزان مهارت لازم برای مواجهه با اینگونه حوادث را بیاموزیم تا بدانند چه کاری باید انجام دهند،‌ گفت:‌ دارا بودن مهارت در موقع حادثه و آشنایی نوجوانان و جوانان با حوادث غیرمترقبه کشور، می‌تواند درد و غم را در اینگونه مواقع کم کند.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان برای داشتن کار و شغل مناسب و مشکلاتی که فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها برای داشتن شغل مناسب دارند، گفت: حتماً اینگونه نیست که هرکس دوران مدرسه خود را تمام کرده و دیپلم می‌گیرد، باید کنکور داده و به دانشگاه برود؛ در هیچ کجای دنیا اینگونه نیست.

دکتر روحانی افزود: حتماً اینطور نیست که هر کس از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شود، باید کارمند یک دستگاه و یا اداره شود و یا به دنبال آن باشد که در مقاطع بالاتر باید  تحصیل کند؛ امروز در دانشگاه‌های بزرگ اروپا افرادی که در مقطع دکتری تحصیل می‌کنند به تعداد انگشتان دست هستند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه باید در هر مقطعی به نیازمندی جامعه نگاه کنیم و براساس آن در بخش‌های مختلف مهارت‌های گوناگون را آموزش دهیم، گفت: باید به نسل جوان خود ضمن اینکه مهارت می‌آموزیم، یاد بدهیم که تنها راه زندگی و اشتغال، استخدام دولتی نیست و بسیاری از کارها و تلاش‌های دیگر وجود دارد که می‌توانند براساس علائق خود، آنها را با مهارت انجام دهند.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه البته باید همه را در ابتدا به تحصیل و درس خواندن تشویق کنیم، گفت: باید در آموزش مهارت به دانش‌آموزان اهتمام داشته باشیم و همه دستگاه‌های مسئول مانند وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، پا به میدان بگذارند.

رئیس جمهور افزود: باید در پایان دوره دبیرستان به گونه‌ای تلاش کرده باشیم که افرادی به جامعه وارد شوند که هم مدرک داشته و هم دارای مهارت باشند.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه آموزش مهارت‌های شغلی و کاری براساس علائق و ذوق دانش‌آموزان یک ضرورت است، گفت: مدارس باید براساس مهارت‌آموزی متحول شوند.

رئیس جمهور با اشاره به نحوه تعلیم و تربیت کنونی در کشور، گفت: آموزش و پرورش برای نسل ما به این گونه بود که کتاب را از ابتدا شروع کنیم، تا آخر فصل تدریس شود و سپس از دانش‌آموزان در پایان سال تحصیلی امتحان به عمل آید که این سیستم بسیار قدیمی بوده و در دنیا اینگونه عمل نمی‌شود و متأسفانه در دانشگاه‌ها نیز همین سیستم ادامه دارد.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه همه دانش آموزان باید صاحب نظر باشند و نقد کنند، افزود: مسیر آموزش نیاز به اصلاح در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها دارد و مدل‌های آموزشی در جهان شرق و غرب به اینگونه است که دانش‌آموزان باید وارد بحث شوند، نقد کنند، مقاله بنویسند، کنفرانس دهند و ضمن تبیین و تحلیل مسایل، کتاب‌های متعدد را نیز مطالعه کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر سیستم نمره‌دهی بر مبنای برگه امتحانی باشد، مشکلات فراوانی بوجود می‌آید و آموزش و پرورش باید در این زمینه ورود کند و از شما تقاضا دارم که در این زمینه تلاش بیشتری به عمل آورید، گفت: بسیار مهم است که وقتی فردی از دبیرستان فارغ‌التحصیل می‌شود با چه ظرفیت و بهره‌ای وارد جامعه می‌شود و تا چه اندازه مهارت دارد.

دکتر روحانی ادامه داد: وقتی دانش‌آموز در مدارس و دبیرستان‌ها زبان خارجی یاد می‌گیرد آیا قادر است به اندازه دو دقیقه و دو جمله به این زبان‌ها صحبت کند و باید پرسید که این چه سبک تعلیم و تربیت است که از ابتدا با گرامر یا خواندن متون شروع می‌کنند.

رئیس جمهور با طرح این پرسش که آیا مادر برای آموزش زبان به فرزند با گرامر شروع می‌کند، تأکید کرد: زبان از لسان و حرف زدن شروع می‌شود و فرد ابتدا باید خوب یاد بگیرد سخن بگوید و سپس گرامر را به سادگی یاد خواهد گرفت.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه نحوه آموزش در کشور باید متحول شود و ضرورت این مهم آن است که توسط مدیران و معلمان ماهر صورت پذیرد، تصریح کرد: ما به تحولی نوین با توجه به سال رونق تولید و مهارت نیاز داریم.

رئیس جمهور بر ضرورت آمادگی دانش‌آموزان برای شناخت تحولات اجتماعی و سیاسی جامعه و جهان، تأکید کرد و گفت: در جامعه ایران و سایر کشورها تحولات فراوانی صورت می‌پذیرد و فرزندان جامعه ما باید روحیه و شناخت لازم را راجع به تحولات روز جامعه و جهان داشته باشند و این از وظایف معلمان عزیز کشور است.

دکتر روحانی خطاب به مدیران و معلمان سراسر کشور گفت: دانش‌آموزان باید با موضوع تحریم‌های خارجی به خوبی آگاه باشند و الان جمعیت ۹۰۰ هزار نفری با ۱۴ میلیون امانت در اختیار شماست و اگر دانش‌آموزان موضوعی را به خوبی بفهمند می‌توانند بر خانواده‌های خود نیز تأثیرگذار باشند.

رئیس جمهور با اشاره به تاریخچه وضع تحریم‌های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: معنای نخست تحریم‌ها این بود که کشورهای قلدر جهان اینگونه در اذهان جامعه بشری تبلیغ کردند که ایران کشوری خطرناک و دنبال ساخت بمب اتمی است و پس از دستیابی به این بمب برخی کشورها را با خاک یکسان خواهد کرد و باید مراقب ایران باشیم.

دکتر روحانی با بیان اینکه این موضوع از ایران‌هراسی و انقلاب‌هراسی نشأت می‌گرفت که ایران مجموعه‌ای خطرناک برای جامعه جهانی است، ادامه داد: سپس پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت رفت و بدترین قطعنامه این شورا علیه ایران تصویب شد و تا مرز جنگ پیش رفتیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه از ابتدای دولت یازدهم سخن ما با مردم این بود که امکان دارد هم فناوری اتمی داشته باشیم و هم دنیا به ما اعتماد کند که برای آنها خطر نیستیم، گفت: ما با این شعار که سانتریفیوژ باید بچرخد و اقتصاد نیز بچرخد پا به عرصه انتخابات گذاشتیم و یکی از دلایل رأی مردم این بود که ان شاء الله این دولت می‌تواند با زبان دیپلماتیک، منطق و استدلال دنیا را از این تصمیم غلط بازگرداند و شرایط را عادی نماید.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه در صد روز ابتدایی دولت یازدهم توانستیم توافق موقت معروف به ژنو را امضاء نماییم و بخشی از پول‌های بلوکه شده آزاد شد، خاطرنشان کرد: ماهی ۷۰۰ میلیون دلار آزاد می‌شد و بانک مرکزی به دنبال آن بود که قیمت ارز بالا رود، اما جامعه نرخ ارز را پایین می‌آورد و رئیس بانک مرکزی ناتوان از این مهم بود و در آن دوران امید و دلار وارد کشور می‌شد و همه منابع آزاد می‌گشت.

رئیس جمهور سپس به روند امضاء توافق دائم با ۶ قدرت جهانی در سال ۹۳ اشاره و تأکید کرد: رژیم صهیونیستی و عربستان در آن سال تلاش می‌کردند تا توافق دائم را به عقب بیندازند و تقریباً تا ۷ ماه رسیدن به این توافق عقب افتاد و وارد مرحله و بحث‌های پیچیده‌ای تا زمان رسیدن به توافق هسته‌ای در رمضان سال ۹۴ شدیم.

دکتر روحانی با بیان اینکه مخالفین و تندروهای آمریکایی و همچنین رژیم صهیونیستی و عربستان اجازه نمی‌دادند این توافق اجرایی شود، اما با وجود مشکلات فراوان در ۲۶ دی‌ماه ۹۴ توافق هسته‌ای با ۶ کشور دنیا اجرایی شد، گفت: بسیاری می‌گفتند که این توافق تضمینی ندارد و ما اعلام کردیم با بردن این توافق هسته‌ای به شورای امنیت سازمان ملل، آن را به صورت یک قطعنامه  الزامی می‌کنیم تا جایی که برخی در داخل به ما می‌گفتند شما نسبت به کشورهای غربی ساده عمل می‌کنید.

رئیس جمهور افزود: اما ۵ روز بعد در شورای امنیت سازمان ملل با یک قطعنامه توافق هسته‌ای را الزامی کردیم و این بدان معنا بود که همه دنیا امضاء کرده‌اند و وقتی برخی افراد غیردقیق اینگونه می‌گفتند که دولت تضمین‌های لازم را نگرفته است، ما بزرگترین تضمین‌ها را گرفتیم و جامعه جهانی تأیید کرد.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه بعد از عملیاتی شدن توافق هسته‌ای، تحولاتی در کشور ایجاد شد و فروش نفت یک میلیون بشکه در روز اضافه شد و توانستیم بازار نفت را تسخیر کنیم، تصریح کرد: شرکت‌های خارجی برای حضور در ایران به کشور هجوم می‌آوردند تا جایی که در هتل‌ها جا برای اقامت آنها نبود و همه صف بسته بودند و در حدود ۱۰۰ میلیارد دلار اعتبار را بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ جهان نسبت به ایران تعهد کردند که این مقدار می‌توانست تولید و توسعه کشور را متحول نماید.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه پس از این امر تندروهای آمریکایی، عربستان و رژیم صهیونیستی با عصبانیت شروع به اقداماتی علیه توافق هسته‌ای کردند و به آمریکا اینگونه می‌گفتند که چه بلایی بر سر شما آمده است، ادامه داد: آنها اینگونه القاء می‌کردند که برنامه هسته‌ای در نطنز و فردو و همچنین کار سانتریفیوژها و تحقیق و توسعه هسته‌ای ادامه دارد و می‌گفتند آمریکا بدترین توافق هسته‌ای را با جمهوری اسلامی ایران امضاء کرده است.

دکتر روحانی با بیان اینکه این جماعتی که الان در آمریکا بر سر کار هستند با پول تبلیغات و انتخاباتی تندروهای نژادپرست‌ها، صهیونیست‌ها و عربستان اقدامات خود را انجام می‌دهند، اظهار داشت: پس از پیروزی در انتخابات اعلام کردند که از این توافق خارج می‌شوند چرا که دارای ۳ نقص است، اولاً برنامه موشکی ایران آزاد شده است، ثانیا طی چند سال فعالیت هسته‌ای ایران به طور کامل آزاد می‌شود و در نهایت اینکه فعالیت‌های منطقه‌ای ایران در این توافق هسته‌ای بحث نشده است!

رئیس جمهور با بیان اینکه آمریکایی‌ها برای خروج اروپا و چین و روسیه تا ۶ ماه مشغول فعالیت و رایزنی بودند، اما در نهایت به تنهایی از برجام خارج شدند، تأکید کرد: آنها مجبور شدند تحریم‌های یکجانبه علیه جمهوری اسلامی ایران وضع کنند اما دولت‌های جهان با آمریکا همراهی نکردند ولی متأسفانه شرکت‌های خارجی در برابر آمریکا به دلیل منافع و شراکت با این کشور تسلیم شدند و این شرایط در کشور تحمیل شد.

دکتر روحانی با بیان اینکه ما امروز با دولتی در آمریکا روبرو هستیم که عهد خود را زیر پا می‌گذارد و برخلاف همه مقررات بین‌المللی به شرکت‌ها و بانک‌های جهان فشار می‌آورد که نفت را نخرند و خریداران نفت را تهدید می‌کند، تأکید کرد: هدف نهایی آمریکا این است که جمهوری اسلامی ایران با عظمت، مستقل و تأثیرگذار در منطقه و جهان نباشد و چنین ایرانی برای آمریکا غیرقابل تحمل است و آنها به دنبال ایرانی شبیه ۴۰ سال قبل هستند و حاضر به کمک به ایران به شرط تسلیم کشورمان هستند.

وی با تأکید بر اینکه اساس انقلاب اسلامی، استقلال بود و کشور نه با فشار خارجی بلکه با رأی مردم و انتخابات اداره می شود، تصریح کرد: آمریکا برای رسیدن به اهداف نامشروع خود می‌خواهد از میزان ارز ما بکاهد و برای رسیدن به این مهم باید نیاز به ارز کاهش یابد و در غیراین صورت بر نرخ آن افزوده خواهد شد. همچنین آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که تعاملات ارزی ما را دچار مشکل کنند که این نرخ ارز در سایر اقلام نیز تأثیرگذار است و ما باید درآمد ارزی خود را اضافه کنیم و در عین حال مخارج ارزی را کاهش دهیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه عدم واردات گندم به معنای کاهش هزینه های ارزی است، ‌گفت: در حال حاضر برای ۴ سال است که در گندم خودکفا شده‌ایم، این در حالی است که پیشتر در مقطعی ۶ میلیون تن گندم وارد می‌کردیم.

دکتر روحانی با اشاره به واردات ۱۲ میلیون لیتر گازوئیل و ۶ میلیون لیتر بنزین در مقطعی در کشور، گفت: امروز در گازوئیل به جمع صادرکنندگان پیوسته ایم و در تولید بنزین به خودکفایی رسیده‌ایم و با صرفه‌جویی مردم تبدیل به صادرکننده این محصول نیز خواهیم شد و این به معنای صرفه‌جویی در ارز است.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه از سوی دیگر باید درآمد ارزی افزایش یابد و در سال گذشته نزدیک به ۴۳ میلیون دلار درآمد ارزی غیرنفتی و تقریباً شبیه به همین مقدار درآمد ارزی نفتی داشتیم، گفت: آنها به دنبال پایین آمدن این دو نرخ هستند و باید با فروش نفت و افزایش تولیدات و صادرات در برابر توطئه‌های آمریکا برای جلوگیری از فروش نفت بایستیم.

دکتر روحانی همچنین با تأکید بر اینکه آمریکا برای زمین زدن جمهوری اسلامی ایران به دنبال اختلاف‌افکنی و چنددستگی در کشور است تا با هم بجنگیم و علیه هم پرونده‌سازی نماییم، تصریح کرد: الان مقداری وضع در این حوزه در کشور بهتر شده اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم و متأسفانه برخی باور ندارند که ما در جنگ سیاسی، اقتصادی و روانی با آمریکا هستیم و همه باید به این باور برسیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: شما معلمان و استادان وظیفه بزرگی در این موضوع بر دوش دارید و البته شما نیز بر سر ما منت دارید و فحاشی‌های داخلی نباید خریدار داشته باشد و آمریکایی‌ها باید بدانند که از این طریق نمی‌توانند به ما آسیبی برسانند.

دکتر روحانی با بیان اینکه راهی جز امید به آینده و اتحاد نداریم، تأکید کرد: جنگ امروز با آمریکا جنگ در امید است که می‌خواهند امید ما را بشکنند و ما باید امید آنها را بشکنیم. آنها می‌خواهند امید را از ما بگیرند و ما باید با این حربه آمریکایی‌ها مقابله کنیم و من از آینده نظام، کشور و جوانان کاملاً مطمئن هستم.

رئیس جمهور ادامه داد: اگر آموزش و پرورش، تولید، مهارت، وحدت و امید را در جامعه بالا ببرد، قطعاً پیروز هستیم و البته در هر جنگی زحمت، زخمی و شهید وجود دارد؛ ما آغازگر جنگ نبودیم، اما ایستادگی می‌کنیم و مطمئن هستیم در جنگ امید، پیروز میدان هستیم.

در این مراسم با حضور رئیس جمهور از ۶ عنوان کتاب با موضوع «تاریخچه ایجاد مراکز تربیت معلم به روایت اسناد و مدارک» رونمایی شد.

twitter facebook داغ کن - کلوب دات کام
ایمیل: info@h3nn.ir
شماره پیامک: 300074370003
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
نام و نام خانوادگی :
ایمیل:
نظر:
آخرین اخبار

توییت جدید دکتر مسعود پزشکیان:

برای آبادی ایران و آزادی ایرانیان رای ما دکتر مسعود پزشکیان!

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

غربالگری یک ضرورت برای نظام سلامت کشور است

حاکمیت باید صدای کسانی که پول و آشنا ندارند را بشنود

بررسی راهکارهای جلوگیری از قاچاق سوخت و تقویت معیشت مرزنشینان در جلسه شورای‌ اقتصادی

محاکمه پسر معتاد به اتهام قتل دختر جوان

رویارویی جذاب پیکان و ری‌را، نماد اصالت و آینده ایران‌خودرو

نمادهای پرتقاضای بورس ۲۲ آذر ۱۴۰۲/ کدام نمادها مثبت ۷ درصد شدند؟

لطیفی: میزان رضایتمندی مردم از کارکنان دولت رصد می‌شود

صادرات ایران به همسایگان با رشد ۹ درصدی به ۱۸ میلیارد دلار رسید

دهلیزهای زیرزمینی مالخران زیر نورافکن‌های پلیس!

افزایش ۴۰ درصدی نرخ خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های بادی

دهه فجر؛ تحویل ۲هزار واحد مسکونی نهضت ملی پرند

تیر خلاص فرزین بر یادگار صالح آبادی / دلار توافقی تمام شد / رئیس کل بانک مرکزی: دلار را بدون صف و به نرخ تابلو بخرید

ضرورت توجه به صنایع پایین دستی پتروشیمی/ چین تنها بازار ما در صنعت متانول است

افزایش تعداد شهر‌های با وضعیت «نسبتا پرخطر» کرونایی در کشور

سازمان سنجش: اختیار کامل در مورد نحوه قطع اینترنت در کنکور با وزارت ارتباطات است

یک بازی دو سر باخت !

برخی ها مایلند حرفه وکالت لاکچری بماند!

۹ رویداد بی‌سابقه در سال ۲۰۲۲؛ از اولین نخست‌وزیر رنگین‌پوست بریتانیا تا سفر در زمان به موهبت تلسکوپ جیمز وب

تولید ۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای نخستین بار در کشور

استقبال ۶۵ هزار نفر از طرح آموزش رایگان هنر در کشور

بهره‌وری سرمایه‌گذاری در کشاورزی ۳ برابر صنعت

روسیه: جهان ۵ تا ۱۰ سال آینده با کمبود انرژی مواجه می‌شود

قهوه و خواص درمانی شگفت انگیز آن

تاکید اژه‌ای بر گوش شنوای دستگاه قضایی برای استماع نقطه نظرات حقوقی

وجود گسل پنهان در مرکز تهران که تاکنون شناخته نشده بود

دو تصمیم در دو فرودگاه اصلی کشور؛ جیب مسافران فدای نفع تاکسی‌های فرودگاه

پربیننده ترین ها
  • 1
  • :
  • 46
  • :
  • 2
اپلیکیشن موبایل هزاره سوم - نسخه اندروید بیمه پارساگاد نمایندگی محمد بیگی نیا
Page Generated in 0/1598 sec