شناسه خبر: 7003 | منتشر شده در مورخ: 1393/3/5 | ساعت: 09:41 | گروه: سیاسی |
اختلاف لیبرالی برادر و برادر زن هاشمی بر سر کارگزاران! |
به گزارش شبکه خبری هزاره سوم به نقل از کیهان، پیش از این حسین مرعشی عضو بازداشتی کارگزاران در فتنه ۸۸، چندین بار اعلام کرده که «حزب کارگزاران لیبرال مسلمان است» و «ما همچنان به لیبرال دموکراسی وفاداریم».
محمد هاشمی در مصاحبه با روزنامه اجارهای آرمان و در پاسخ این اظهارنظر خبرنگار که «میگویند کارگزاران مشی لیبرالیسم را برای خود برگزیده است» گفت: من چون دبیر کمیته سیاسی حزب کارگزاران هستم، اتهام لیبرالیسم سیاسی را رد میکنم.
وی افزود: تفکر حزب کارگزاران به لحاظ سیاسی تفکری معتدل و متمایل به محافظهکاری دارد. متدین است و در چارچوبهای ارزشهای اسلامی حرکت میکند.
غیر از مرعشی که بر لیبرال بودن کارگزاران تأکید کرده، کسانی چون محمد قوچانی عضو جدید مرکزیت این حزب نیز کارگزاران را لیبرال معرفی کرده و برای آن ویژهنامههایی در نشریاتی چون مهرنامه، آسمان، شرق و... منتشر کردهاند که هیچکدام با واکنش و اعتراض کسانی چون محمد هاشمی مواجه نشده است. جریان سکولاری که بعدها در نشریات زنجیرهای فعال شد، در دوران مدیریت کسانی چون کرباسچی و عطریانفر در درون روزنامه به ظاهر شهری و غیرسیاسی همشهری مجال یارگیری پیدا کرد و بعدها در فتنههای ۷۸ و ۸۸ نقشآفرین اصلی بود.
محمد هاشمی در مصاحبه با آرمان و در پاسخ این سؤال که چه نقشی را برای خانواده خود و آیتا... هاشمی در آینده سیاسی ایران در نظر میگیرید؟ اظهار داشت: همواره افتخار ما خدمتگزاری به مردم بوده و همین نقش را در آینده برای خودم و خانوادهام ترسیم میکنم.
وی درباره ارزیابی خود از آینده سیاسی حزب کارگزاران گفت: در خصوص حزب کارگزاران اگر منظورتان از قویترین حزب سیاسی ضریب نفوذ مردمی و تفکر و اندیشه حزب است با این نکته موافقم. عقیدهام هم همین است که کارگزاران به لحاظ تفکر، اندیشه و برنامه مناسبترین تفکر و اندیشه را برای برونرفت از مشکلات دارد. به لحاظ قدرت اجرایی، حزب قدرتی مناسب با تفکر، اندیشه و برنامههای خود ندارد.
وی همچنین درباره «دلیل اعتماد مسئولان عربستان سعودی به آیتا... هاشمی» اظهار داشت: به دلیل شیوه خردگرایی و دشمنشناسی آیتا... هاشمی و تجارب گذشته است که مقامات سعودی به ایشان اعتماد دارند. آیتا... هاشمی همیشه خواهان عزت، رفاه، وحدت و انسجام در میان ملل اسلامی بودهاند.
ملک عبداله در حالی در نامه سال گذشته خود به هاشمی تعبیر «اخوک عبداله» را به کار برده بود که در مذاکرات چند سال پیش با مقامات آمریکایی با اشاره به هراسش از سوی بیداری گفته بود سر مار در ایران است و باید سر مار را کوبید.