شناسه خبر: 7427 | منتشر شده در مورخ: 1393/3/14 | ساعت: 08:03 | گروه: سیاسی |
یکی از 3000 دانشجوی بورسی، فرزند معاون وزیر است
یکی از آقازادههای 3000 بورسیه |
به گزارش شبکه خبری هزاره سوم به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، هفته گذشته با نشست خبری دکتر مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان، دوباره عبارت سه هزاری ها بر سر زبان ها افتاد. مجتبی صدیقی از بروز تخلفات گسترده در جریان بورسیه 3000 دانشجو در دولت قبلی سخن گفت و مراتب گلایه وزارت علوم را ابراز داشت.
در همین رابطه خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» کسب اطلاع کرد، فرزند آقای ص (از مسئولان بورسیه دانشجویان در وزارت علوم یازدهم) نیز یکی از همین 3000 نفر است.
محمد ص فارغ التحصیل رشته MBA از پردیس دانشگاه صنعتی شریف است. وی دوره دکتری خود را نیز در رشته مدیریت در دانشگاه دلفت هلند گذرانده است.
در حکم تعیین خدمت وی آمده است نظر به تقاضای جنابعالی جهت انجام خدمت در دانشگاه های کشور و نیز با عنایت به اینکه تحصیلات خود را با هزینه شخصی در دانشگاه فوق الذکر می گذرانید بر اساس اعلام نیاز دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مصوبه 17/2/92 شورای مرکزی بورس،[یعنی در زمان دولت قبلی] محل خدمت جنابعالی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعیین می گردد.
چندی پیش سایت تریبون هم در خصوص وی نوشته بود، تنها سه روز پس از انتصاب آقای ص در وزارت علوم، فرزند وی از سوی وزارت علوم جهت عضویت در هیئت علمی به دانشگاه امیرکبیر معرفی شد.
مجتبی صدیقی رئیس سازمان دانشجویان در نشست خبری خود گفته بود که در بین تعداد 3000 دانشجوی بورسیه تخلفاتی صورت گرفته است.
صدیقی با اشاره به تخلفات احتمالی صورت گرفته در روند اعزام دانشجویان به خارج از کشور و یا تبدیل اعزام خارج به داخل، گفت: حضور آقازادهها در این مسیر دیده میشود و برخی معلوم نیست به چه دلیل بدون داشتن شرایط از این تسهیلات استفاده کردهاند که البته این قضیه از سوی نهادهای نظارتی شامل بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات پیگیری میشود وما نیز منتظریم تا نظر آنها مشخص شود.
همین سخنان کافی بود تا رسانه های حامی دولت جنجال تکراری و البته با پوشش جدید براه بیاندازند تا با واج آرایی 3000 اینگونه القا کنند که همه بورس شدگان به صورت غیرقانونی مشمول این امتیاز شده اند.
رسانه هایی که هنوز در فاز رقابت های انتخاباتی حتی بروز تصادف در اتوبان و ... را هم مقصرش را دولت قبلی می خوانند، در این خصوص هم کم نگذاشتند تا جائیکه حتی وزارت علوم نیز به این مسئله معترض شد و با صدور اطلاعیه ای ضمن ابراز گلایه از موج سواری گسترده رسانه های تندرو در این باره، بصورت تلویحی از دانشجویانی که بصورت قانونی بورسیه شده بودند عذرخواهی کند.
دیروز هم وزیر علوم گفت: لفظ تخلف 3000 تا را نگویید زیرا همه این سه هزار نفر که تخلف نکردهاند، بلکه در این تعداد تخلفاتی صورت گرفته که ما با هر تخلفی قاطعانه برخورد میکنیم.
آنچه از ابتدا مورد نقد جدی دانشجویان واقع شد این بود که همانگونه که دیروز آقای فرجی دانا گفت، همه این سه هزار نفر که تخلف نکرده اند؛ باید با متخلفین برخورد شود اما با آبروی دانشجویانی که واقعا محق این امتیاز بوده اند نیز بازی نشود؛ کسانی حتی مثل همین آقازاده که شاید هم به صورت قانونی از امتیاز بورس در دولت قبلی بهره برده است.