سخن روز :
پژواک
شناسه خبر: 7518 منتشر شده در مورخ: 1393/3/17 ساعت: 11:26 گروه: اقتصادی  
آغازماراتن افزایش قیمت‌ها از30خرداد

آغازماراتن افزایش قیمت‌ها از30خرداد

اگرچه مطابق با بخشنامه دولت، الزام تولیدکنندگان برای تثبیت قیمت محصولاتشان، حدود ده روز دیگر به پایان می رسد، تولیدکنندگان انتظار دارند که ماراتن افزایش قیمت‌ها را از ابتدای تیرماه آغاز کنند، در حالی که یک مقام مسئول در سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان می گوید که به دلیل تقارن با آغاز ماه مبارک رمضان، دولت قرار است که بخشنامه تثبیت قیمت‌ها را باز هم تمدید کند.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم پیش از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، دولت در قالب بخشنامه ای به تمامی تولیدکنندگان دستور داد تا هیچگونه افزایش قیمتی را به بهانه اجرای این قانون اعمال نکنند و به نوعی تثبیت قیمت کالاهایشان را داشته باشند. در آن بخشنامه که از سوی معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت خطاب به تولیدکنندگان صادر شده بود، تاکید بر این بود که تا پایان خردادماه، اجازه هیچگونه افزایش قیمتی ندارند و اگر هم قرار باشد که افزایش قیمت اعمال کنند، باید با هماهنگی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و مذاکره با این سازمان باشد.
بر این اساس، تولیدکنندگان نیز با امید به اینکه می توانند بخشی از هزینه های خود بعد از اجرای قانون را جبران کنند، شروع به جمع آوری مدارک و مستندات کردند و در آن، بر این باور بودند که تا پایان خردادماه، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان پای صحبت آنها خواهند نشست و برای قیمت کالاهایشان از تیرماه به بعد، تصمیم گیری خواهد کرد.

دولت بخشنامه تثبیت قیمت را تمدید می‌کند

در این میان، برخی تولیدکنندگان می گویند که اگرچه مستندات و مدارک خود مبنی بر افزایش هزینه های تولید را با اجرای قانون هدفمندی و افزایش نرخ حامل‌های انرژی به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ارایه کرده اند، اما هنوز جلسه ای برگزار نشده که در آن با سازمان برای تغییر قیمت، به جمع بندی برسند، این در حالی است که از سازمان حمایت مصرف کنندگان نیز خبر می رسد که قرار نیست به این زودی با افزایش قیمت کالاها جلوگیری شود و اگر بنا هم باشد، این کار تدریجی صورت خواهد گرفت تا منجر به شوک قیمتی در بازار نشود.

یک مقام مسئول در سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رابطه به خبرنگار مهر می گوید: اگرچه مهلت بخشنامه دولت برای تثبیت قیمت کالاهای اساسی، پایان خردادماه به پایان می رسد، اما به دلیل تقارن اتمام این بخشنامه با آغاز ماه مبارک رمضان، دولت بنا ندارد که این بخشنامه را در مهلت مقرر به پایان برد و بحث بر سر این است که این بخشنامه تمدید شود.

وی می افزاید: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان همواره پذیرای درخواست‌ها و مستندات تولیدکنندگان برای تغییر قیمت هست، اما باید این درخواست ها منطقی و مبتنی بر تمامی اسناد و مدارک قابل استناد باشد تا بعد از جلسات کارشناسی، در خصوص هرگونه تغییر تصمیم گیری شود. اما هیچ تولیدکننده ای حق افزایش قیمت را بدون هماهنگی با این سازمان ندارد چراکه به طور قطع در بازرسی ها، با مشکل مواجه خواهد شد و ممکن است تعزیراتی شود.

در این میان، بیشترین نگرانی مردم بر سر تغییر قیمت کالاها، در مورد کالاهای اساسی است که شامل برنج، روغن، شکر، گوشت قرمز، مرغ و حتی لبنیات می شود، این در حالی است که بنکداران نیز خواستار این هستند که به دلیل تقارن با ماه مبارک رمضان، تولیدکنندگان قیمت‌ها را افزایش ندهند. حتی این بنکداران حاضر شده اند که از جوایزی که تولیدکنندگان به آنها می دهند، نیز صرف نظر کنند.

قاسمعلی حسنی، رئیس اتحادیه بنکداران نیز می گوید: بخشنامه دولت برای تثبیت قیمت کالاها، تا پایان خردادماه بوده است اما به دلیل تقارن با آغاز ماه مبارک رمضان، به نظر می رسد که دولت بنا دارد که قیمت کالاها را مجدد تثبیت کرده و از نیمه دوم سال جاری، این افزایش قیمت را اعمال کند؛ چراکه به هر حال هزینه تولید نیز بالا رفته است.

وی به خبرنگار مهر می گوید: در این میان تولیدکنندگان درخواست افزایش قیمت ۱۰ تا ۱۲ درصدی را به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ارایه کرده اند، اما مذاکرات حکایت از این دارد که افزایش قیمت به نیمه دوم امسال موکول شود.

به گفته حسنی، هم اکنون کمبودی به لحاظ کالاهای اساسی در بازار وجود ندارد و مردم به میزانی که نیاز داشته باشند می توانند خرید کنند اما به هرحال رکود حاکم بر سایر بخش های اقتصادی، در بنکداری مواد غذایی نیز حاکم شده است.

جزئیات قیمت کالاهای اساسی در بازار

در حال حاضر، قیمت هر کیلوگرم برنج طارم محلی ۷۲۰۰ تومان، هاشمی ۸۰۰۰ تومان، برنج طارم رمضانی ۶۸۰۰ و برنج وارداتی ۳۵۰۰ تومان است. در عین حال قیمت هر بطری ۱.۵ لیتری روغن مایع ۷۲۰۰ تومان و هر قوطی ۴.۵ کیلویی روغن جامد نیز حدود ۱۷۵۰۰ تومان است. قیمت هر کیلوگرم شکر فله ۱۲۵۰ تومان و قند کله ۱۴۲۰ تومان است. ضمن اینکه هر کیلوگرم قند شکسته نیز ۱۵۲۰ تومان قیمت گذاری شده است.

در عین حال، هر کیلوگرم مرغ کامل بسته بندی پاک کرده ۷۲۰۰ تومان، مرغ منجمد ۴۹۵۰ تومان و هر شانه تخم مرغ نیز ۶۵۰۰ تومان است. قیمت هر کیلوگرم ران مرغ با پوست ۷۱۰۰ تومان، ران مرغ بدون پوست ۸۳۰۰ تومان، مغز ران با پوست ۹۵۰۰ تومان، سینه مرغ با پوست ۸۶۰۰ تومان و فیله مرغ ۱۳۸۵۰ تومان است.

همچنین قیمت هر کیلوگرم راسته با استخوان گوسفندی ۲۷۳۰۰ تومان، راسته بی استخوان گوسفندی ۴۰۹۰۰ تومان، ران پاک کرده گوسفندی ۳۳۵۰۰ تومان، ران کامل گوسفند ۳۳۵۰۰ تومان، سردست ۲۸۵۰۰ تومان، قلوه گاه ۱۶۷۰۰ تومان، گردن ۲۵۳۰۰ تومان و ماهیچه ۳۵۶۰۰ تومان است. هر کیلوگرم گوشت چرخکرده مخلوط نیز ۲۱۵۰۰ تومان است. قیمت هر کیلوگرم گوشت خورشتی نیز ۲۸۲۰۰ تومان تعیین شده است.

هم اکنون قیمت هر کیلوگرم جو ۲۳۰۰ تومان، سویا ۱۴۰۰ تومان، عدس درشت ۴۰۰۰ تومان، لپه ۴۰۰۰ تومان، باقلا زرد ۴۷۰۰ تومان، لوبیا سفید ۸۴۰۰ تومان، لوبیا قرمز ۶۸۰۰ تومان، نخود ۳۵۰۰ تومان و لیمو ۳۲۰۰ تومان است.

twitter facebook داغ کن - کلوب دات کام
ایمیل: info@h3nn.ir
شماره پیامک: 300074370003
منبع: مهر
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
نام و نام خانوادگی :
ایمیل:
نظر:
آخرین اخبار

توییت جدید دکتر مسعود پزشکیان:

برای آبادی ایران و آزادی ایرانیان رای ما دکتر مسعود پزشکیان!

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

ما به دکتر پزشکیان رای می دهیم برای اینکه ایران، ایران بماند

غربالگری یک ضرورت برای نظام سلامت کشور است

حاکمیت باید صدای کسانی که پول و آشنا ندارند را بشنود

بررسی راهکارهای جلوگیری از قاچاق سوخت و تقویت معیشت مرزنشینان در جلسه شورای‌ اقتصادی

محاکمه پسر معتاد به اتهام قتل دختر جوان

رویارویی جذاب پیکان و ری‌را، نماد اصالت و آینده ایران‌خودرو

نمادهای پرتقاضای بورس ۲۲ آذر ۱۴۰۲/ کدام نمادها مثبت ۷ درصد شدند؟

لطیفی: میزان رضایتمندی مردم از کارکنان دولت رصد می‌شود

صادرات ایران به همسایگان با رشد ۹ درصدی به ۱۸ میلیارد دلار رسید

دهلیزهای زیرزمینی مالخران زیر نورافکن‌های پلیس!

افزایش ۴۰ درصدی نرخ خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های بادی

دهه فجر؛ تحویل ۲هزار واحد مسکونی نهضت ملی پرند

تیر خلاص فرزین بر یادگار صالح آبادی / دلار توافقی تمام شد / رئیس کل بانک مرکزی: دلار را بدون صف و به نرخ تابلو بخرید

ضرورت توجه به صنایع پایین دستی پتروشیمی/ چین تنها بازار ما در صنعت متانول است

افزایش تعداد شهر‌های با وضعیت «نسبتا پرخطر» کرونایی در کشور

سازمان سنجش: اختیار کامل در مورد نحوه قطع اینترنت در کنکور با وزارت ارتباطات است

یک بازی دو سر باخت !

برخی ها مایلند حرفه وکالت لاکچری بماند!

۹ رویداد بی‌سابقه در سال ۲۰۲۲؛ از اولین نخست‌وزیر رنگین‌پوست بریتانیا تا سفر در زمان به موهبت تلسکوپ جیمز وب

تولید ۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای نخستین بار در کشور

استقبال ۶۵ هزار نفر از طرح آموزش رایگان هنر در کشور

بهره‌وری سرمایه‌گذاری در کشاورزی ۳ برابر صنعت

روسیه: جهان ۵ تا ۱۰ سال آینده با کمبود انرژی مواجه می‌شود

قهوه و خواص درمانی شگفت انگیز آن

تاکید اژه‌ای بر گوش شنوای دستگاه قضایی برای استماع نقطه نظرات حقوقی

وجود گسل پنهان در مرکز تهران که تاکنون شناخته نشده بود

دو تصمیم در دو فرودگاه اصلی کشور؛ جیب مسافران فدای نفع تاکسی‌های فرودگاه

پربیننده ترین ها
  • 6
  • :
  • 40
  • :
  • 4
اپلیکیشن موبایل هزاره سوم - نسخه اندروید
Page Generated in 0/1297 sec