شناسه خبر: 7889 | منتشر شده در مورخ: 1393/3/25 | ساعت: 16:08 | گروه: سیاسی |
داعش چگونه دو گروه افراطی ایران را به جان هم انداخت؟ |
به گزارش شبکه خبری هزاره سوم جنایات وحشانه گروه تروریستی داعش، در روزهای اخیر به حدی رسید که رهبران و علمای شیعه و سنی به طور مشترک فتوای جهاد کفایی علیه این گروه را صادر کردند.
عقاید این گروه چنان فاصله ای با اسلام و حتی اصول اولیه انسانیت دارد که هیچ یک از علمای شیعه و سنی تردیدی در صدور حکم مذکور نداشتند.
اقدامات گروهک افراطی داعش که باعث کشته شدن بسیاری از مسلمانان و غیرنظامیان بی گناه در کشورهای عراق و سوریه شده، در روزهای اخیر تمامی مسلمانان اعم از شیعه و سنی را علیه این گروه با یکدیگر متحد ساخته است.
با این وجود در چند روز اخیر، تعداد کمی از هواداران افراطی برخی شخصیت های مذهبی در داخل کشور بر سر کیفیت و میزان تندی(!) موضع گیری علیه داعش به جان هم افتاده اند!
سایت وابسته به جبهه پایداری امروز مطلبی علیه یک گروه مذهبی افراطی منتشر و آنها را به "حمایت از طرف انگلیس و مستکبرین" متهم کرده و نوشته که این حمایت ها "فقط صرف جبهه تفرقه افکنی بین مسلمین می شود" غافل از اینکه همین موضع گیری که بدون در نظر گرفتن وقت شناسی و مهم و اهم کردن مشکلات صورت گرفته بهانه را به دست رسانه افراطی شیعه آنلاین داده است تا آنها نیز در پاسخ به این اقدام، مطلب مشابهی علیه رقبای(!) خود منتشر کنند.
شیعه آنلاین در تقابل با موضع گیری مذکور با اشاره غیرمستقیم به آیتالله مصباح یزدی نوشت: "در حالی که حتی اهل سنت هم اعلام جهاد کرده، حضرات آیات عظام سید علی سیستانی، محمدتقی مدرسی، سید صادق شیرازی، میرزا غروی علیاری، شیخ بشیر نجفی و غیره حکم جهاد کفایی صادر نموده اند و علمای شیعه لباس رزم بر تن کرده اند، چرا این آقایان مدعی دوستی سید الشهدا که پول های هنگفتی هم از نهادها و ارگان های مختلف دریافت می کنند و ادعایشان گوش فلک را کر کرده، گوشه ای نشسته و سکوت کرده اند؟ آیا این حرکت در این شرایط بسیار مضحک و البته قابل تامل نیست؟!"
هرچند در موارد فراوانی، افراط در موضع گیری برخی شخصیت ها و گروه های مذهبی به اندازه ای بالاست که گاه اصل اسلام و پیام های رحمانی آن به حاشیه رانده می شود، اما اکنون سخن در ستایش یا نکوهش مواضع هیچ کدام از این شخصیت های مذهبی نیست بلکه نکته قابل تامل این است که چرا در شرایطی که یک دشمن خارجی با نفوذ به حوزه مذهب کمر به نابودی اصل اسلام بسته، به جای اتحاد علیه آن، یکدیگر را متهم کرده ایم؟
رهبران و علمای بزرگ و تاثیرگذار اهل تسنن و شیعه از جمله آیت الله سیستانی در موارد متعددی پیام های لازم برای مسلمانان و تکالیف آنها را گوشزد کرده اند. در این میان چگونه می توان برخی از شخصیت های مذهبی کشور را به این دلایل واهی که مثلا موضع گیری او تندی لازم را نداشته یا مواردی از این دست، متهم به همدستی با دشمنان اسلام کرد؟
آیا این موضع گیری ها و اختلافات، در شرایط فعلی منطقه، دقیقا همان خواست گروه تروریستی و ضداسلامی داعش نیست؟