شناسه خبر: 792 | منتشر شده در مورخ: 1392/11/10 | ساعت: 17:59 | گروه: صفحه نخست |
احتمال افزایش روزهای اکران رایگان فیلم در سینما |
حجتالله ایوبی گفت: خبرهایی که از استانها و شهرستانهای دیگر رسیده، حاکی از این است که مردم استقبال بینظیری از این طرح کردهاند و شاید این اتفاقی باشد که بعد از پیروزی انقلاب کمتر خلق شده است.
این مدیر سینمایی در روز اجرایی کردن طرح «سلام سینما»، ضمن بازدید از سینما آزادی اضافه کرد: به عنوان نمونه ممکن است یک خانواده شش نفره که هزینه رفتن به سینما را ندارد، در چنین روزی بتواند دست فرزندانش را بگیرند و به سینما بروند. به نظرم مردم دلشان میخواهد در یک فضای همایش عمومی و با یک آیین به سینما بروند. به نظرم این اتفاق میتواند به مردم کمک کند تا رابطهشان را با فیلم و سینما بیشتر کنند.
رییس سازمان سینمایی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه برخی از سینماداران با طرح رایگان بودن سینماها طی دو روز در سال مخالف هستند، نظر شما چیست؟ گفت: ما با جامعه سینماداران و انجمن سینمای جوان هماهنگ کردهایم و همه کارها با هماهنگی آنها صورت گرفته است. به هر حال انجام این کار، کار نویی بوده است و باید دیده شود. قدرت خطرپذیری ما کم است و باید آن را بیشتر کنیم و به مدیران هم فرصت بدهیم تا شجاعانهتر عمل کنند و محافظهکار نباشند.
ایوبی افزود: به هر حال ما این طرح را شروع کردهایم. بهترین کار این است که نقاط قوت و ضعف این طرح امروز بررسی شود و با جامعه سینمایی و صاحبنظران همفکری کنیم تا اگر این دو روز کافی نیست، آن را افزایش دهیم.
او در عین حال گفت: باید دید گزارش سینماداران در روزهای آینده در چنین روزی چگونه است. فکر میکنم بسیاری از شهرستانها درآمد بوفه امروزشان از درآمد چند هفته سینما کمتر نبوده باشد.
ایوبی در پاسخ به پرسش خبرنگاری دیگر مبنی بر نتیجهی نهایی این طرح بیان کرد: عدالت فرهنگی شعار این دولت و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است. عدالت فرهنگی یعنی به لایههای متفاوت اجتماعی و کالای فرهنگی دسترسی داشته باشیم. فیلم نیز یک کالای فرهنگی و ملی است؛ یعنی با پول همه مردم فیلم ساخته میشود و هزینههای ساخت یک فیلم هم بالا است؛ بنابراین مردم حق دارند بپرسند فیلمهایی که با هزینه آنها ساخته میشود، چگونه است و باید فضایی ایجاد شود تا آنها فیلمها را ببینند.
رییس سازمان سینمایی در عین حال تصریح کرد: این صف و صفهای مشابهی که برای رفتن به سینما، امروز دیده میشود به ویژه در مناطق محروم، یک پیام به اهالی سینما دارد و آن این است که شما امیدوار باشید، خلق کنید، بیافرینید و ما هم مشتری کالاهای شما هستیم.
او پیام دیگر مردم در چنین روزی را این چنین بیان کرد: پیام دیگر مردم به ما مسئولان و مدیران است تا اراده سیاسی تحقق پیدا کند و بتوانیم مشکلات سینما را حل کنیم زیرا از من به تنهایی کاری برنمیآید و همه باید در این زمینه بسیج شوند.
وی دربارهی طرح اصلی «سینما سلام» گفت: طرح اصلی من برای «سینما سلام» این نبوده است که فیلمهایی که روی پرده هستند نمایش داده شوند. طرح اصلی که در ذهن ما بوده و به آن رسیدیم این است که در سال دو یا هر چند روزی که امکانش هست، 2 یا 3 فیلم که اکران نشدهاند یا در سالهای دور اکران شدهاند را به روی پرده بفرستیم تا مردم این روزها را با فیلمهای جدیدی سر کنند.
ایوبی در پایان گفت: هنوز همه سینماها به سیستم دیجیتال تجهیز نشدهاند، از طرفی هزینهی کپیها بالاست و این اولین تجربه ما در این طرح است؛ بنابراین به فیلمهای روی پرده بسنده کردیم؛ ضمن اینکه فیلمهای در حال اکران هم فیلمهای بسیار خوبی هستند.
به گزارش خبرنگار ایسنا، حجتالله ایوبی که پنجشنبه - 10 بهمن ماه - در سینما آزادی حاضر شده بود، پس از حضور در جمع خبرنگاران، همراه با مدیر سینما آزادی از سالنهای این سینما بازدید و در گفتوگو با مردم از نزدیک در جریان روند اجرایی شدن طرح سینما سلام قرار گرفت.
همچنین ایلبیگی، مسؤول اجرایی کردن طرح سینما سلام هم امروز در سینما آزادی حضور داشت.