البته این خبر و انتشار نام مدرسه ای در ایران به اسم یکی از روحانیون برجسته الازهر مصر یعنی شیخ شلتوت باعث شد بسیاری از کاربران در رسانه های عربی، از چنین اقدامی نیز تعریف و تمجید کنند.
اقدام معلم مریوانی در تراشیدن سر خود برای اعلام همبستگی با دانش آموز بیمارش با بازتاب های گسترده ای در میان رسانه های خارجی روبه رو شده است.
روزنامه پرتیراژ انگلیسی گاردین در گزارشی درباره معلم مریوانی نوشت: "تراشیدن سر، یک معلم ایرانی را به قهرمان ملی تبدیل کرده است."
گاردین اضافه کرد: علی محمدیان معلم منطقه مریوان پس از تراشیدن موهای سرش در اعلام همبستگی با یکی از دانش آموزان بیمارش به یک قهرمان ملی تبدیل شده است. علی محمدیان معلم مدرسه شیخ شلتوت در شهر کردنشین مریوان در غرب ایران است. این دانش آموزبه دلیل بیماری سختی ، موهایش ریخته بود و به همین دلیل از سوی سایر دانش آموزان در مدرسه، مورد آزار قرار می گرفت.
روزنامه های عربی الاهرام چاپ لندن و سایت های خبری الرای الیوم در لندن و العراق نت در بغداد نیز با ترجمه خبر گاردین، آن را به همراه عکس هایش منتشر کرده اند. این خبر در روزنامه های غربی نیز بازتاب گسترده ای داشته است.
این معلم در واکنش به این مسئله تصمیم گرفت موهای خود را بتراشد و پس از اندک زمانی همه دانش آموزان کلاس تصمیم گرفتند موهای سرشان را بتراشند به همین دلیل فشارها علیه دانش آموز بیمار متوقف شد.
این داستان در سراسر ایران منتشر شد. حسن روحانی رئیس جمهور ایران از این معلم به دلیل این اقدام او تقدیر کرد. دولت هم برای تامین هزینه های درمالی دانش آموز بیمار، اعلام آمادگی کرد.
تصاویر این معلم و دانش آموزانی که موهای خود را تراشیده اند برای نخستین بار از طریق فیس بوک منتشر شد . معلم مریوانی پس از تراشیدن سرش در کنار دانش آموز نشست و عکسی از خود را با این عبارت در فیس بوک منتشر کرد: " من و نیمای عزیز سرمون به مو حساسیت دارد."
خبرنگار تلویزیون دولتی ایران نیز از این اتفاق خبر تهیه کرد وزیر آموزش و پرورش هم از این معلم و دانش آموز دعوت کرد تا به تهران سفر کنند.
این معلم مریوانی می گوید: دانش اموزان از من حمایت می کنند و خنده به صورت همه برگشته است.
البته این خبر و انتشار نام مدرسه ای در ایران به اسم یکی از روحانیون برجسته الازهر مصر یعنی شیخ شلتوت باعث شد بسیاری از کاربران در رسانه های عربی، از چنین اقدامی نیز تعریف و تمجید کنند. شیخ شلتوت از روحانیون بزرگ اهل تسنن است که در زمینه تقریب میان مذاهب اسلامی فعالیت های زیادی را در کارنامه خود داشت.
شخصی به نام "عبدالله بن عبده" با انتشار نظر خود در سایت الرای الیوم نوشت: نام گذاری این مدرسه نشان دهنده فرهنگ متمدنانه است که هیچ کس به جز دارندگان قلب های مهربان و خلاق آن را نمی فهمند.
او اضافه کرد: نام گذاری یکی از مهمترین کشورهای اسلامی و یک شیعه به نام یکی از روحانیون الازهر باید با روح برادرانه و ایمانی وآگاهی به آن نگاه شود.